Ko se zaljubiš ...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 16. Nov. 2009 13:09

Pa ja no, se strinjam z Liefde... kaj je treba komplicirat? Direkt se vpraša, če te zavrne res ni konc sveta...djmo mal samozavesti no :)

Sicer pa pravjo, kdor ne raskira, ne profitira- tko da, jst bi direkt povabla na pjačo pa kar bo pač bo, škoda zgublat čas, pa si kegl razbijat s tem, kaj si bo mislu :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 16. Nov. 2009 13:16

js sploh nevem zaka je treba sam sebi tako paniko delat... namesto da pišeš neke oslarije, preko 100 vez poizveduješ, kak je, bi lahko že prej stopla do njega, mu rekla za kafe, če bo za, bo fajn, če pa ne, pa nič... mislim kake umetnosti ustvarjate... :D bi lažje stopla do človeka, pa takoj zvedla, kaka je situacija, kot pa da 2 mesca skos mislim nanga, itak ne vem, kak se bo razpletlo... idi do nejga pa ga povabi na kavo...
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 17. Nov. 2009 12:30

Js tudi mislim, da ni težko it do njega in ga vprašat za kavo?:) če je ja je ja če je pa ne je pa pač ne....nevem meni se nezdi to nič takega...drgač pa mal poročaj kaj se dogaja:)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 17. Nov. 2009 13:06

Baby* napisal/-a: če je ja je ja če je pa ne je pa pač ne....
:gruebel:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 18. Nov. 2009 15:45

:D
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 18. Nov. 2009 15:45

:D
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 18. Nov. 2009 23:09

Reskirat, reskirat punce!!! Ker se SPLAČA!!!!!!!!

Jaz sem zadnjih par mesecev najbolj srečna punca na svetu!!!! Pa me je bilo isto strah....in to tako da menda ni bilo niti malo opaziti da mi je toooooooooooooooook všeč :? (Meni se je pa zdelo da mi piše na čelu)

No pa smo bili na neki zabavi in itak sva oba mal (ja mal!) spila- saj bo smešno, ampak sem tako vedela da imam izgovor-če ne bi šlo....ups sem bila pijana?!?! :P No pa sem mu kar lupčka dala,ko sva bla sama! :oops: Na lice...nedolžno, ampak ko sva pozneje govorila sem ga prav presenetila :D No, tako se je začelo....sicer je bilo kar nekaj časa potem še vse malo čudno, ampak sedaj sva najbolj srečen parčič naokoli :D

Tak da... pogum pa...srečo seveda tudi! :D
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2006
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objavaNapisal/-a Drobtinica » 19. Nov. 2009 14:53

Jajčnike v roke, pa v napad! Kaj več kot NE ti itak ne more reč, tko da zgubit nimaš kaj.
Pa nisi v OŠ, da bi poizvedovala okoli, če je/ni samski/zainteresiran/gay. Takrat smo si še listke pisali, zdej znamo pa že vprašat, a ne? Ker se zna zgodit, da bo tip izvedel, da si se že prej pozanimala o njem in lahko to smatra kot zalezovanje.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 19. Nov. 2009 23:09

Sem izvedela kar me je zanimalo. Tip ima punco in tri otroke.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Nov. 2009 23:20

en moj kolega bi reku: to je ovira, ni pa zid :lol: (hec hec...)

sozalje. bo pa kak naslednji samski ;)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 20. Nov. 2009 10:16

ana27 napisal/-a:Sem izvedela kar me je zanimalo. Tip ima punco in tri otroke.

Priden!

Ah, ni edini! Naslednjič več sreče! :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 21. Nov. 2009 21:33

No zdaj si najbrž srečna, da nisi kakšne scene delala (takšne kot so ti nekateri predlagali tukaj) :)

Drugače pa za prvim pride drugi, za drugim tretji, itd.
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 22. Nov. 2009 1:51

Punce... mislm da sem se znašla pred največjo dilemo v mojem življenju in bi mi kšn nasvetek prou pršu. Fanta mam 3leta, prvi 2leti je bila zveza idilična, potem pa se je vse skupaj kr naenkrat spremenil. Skos so ena nesoglasja, nč več ne počneva skupej, morm rečt da tud strasti ni več take kot je bla...mislm da je vse skupej samo ena navezanost(vsaj z moje strani). Problem pa je, ker sem zdej spoznala enga res simpatičnega fanta. Že prvič mi je takoj padel v oči, ko pa sva se začela pogovarjat me je čist prevzel in morm rečt, da preveč časa mislm nanj. Res mava velik skupnih stvari, mnenj..v glavnem res sva se ujela. Zdej pa ne vem, a čm poslušat srce al razum. En trenutek bi ostala s sedanjim, ker mi nudi neko varnost, skor vse prijatelje mava skupne, napol že živim pr njemu... drug trenutek pa pomislm, da si zaslužm več kt to, da sem lah bolj srečna, ampak ne upam tvegat. Joooj..sej rabila sem samo nekej, da se izpovem, ker se zavedam, da morm sama s sabo razčistt...čeprav trenutno bi raje poslušala srce, ker mam občutek, da se lahko razvije nekej lepga...ampak ni poguma...še...
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 22. Nov. 2009 2:48

Pr meni je blo enako, prve dve leti kot iz pravljice, tretje leto pa kaos..sm ga pustila, a ne zarad drugega!
Če ti do sedanjega ni več tako kot je blo, če ne klapa, če se vmiriš in trezno razmisliš in v sebi začutiš da to več ni to-sej to se začuti, sam navadno še nekaj časa zanikaš, potem ga pusti. Ne puščaj pa ga zarad simpatičnega fanta s katerim mata ful skupnih stvari in verjetno pričakuješ, da boš iz te veze kr prešaltala na naslednjo. Ker je prav toliko možnosti, da te s tem fantom ne čaka nč posebej lepega..mogoč tud te, a to ne sme biti temelj na osnovi katerega zaključiš triletno zvezo.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 22. Nov. 2009 9:29

pomoje je bolše da gledaš na to da boš ti srečna, ne da boš ugajala njemu. če mata neprestana nesoglasja in podobne reči, kako pa misliš, da bo zveza stala čez kakšno leto, ko bo nesoglasij še veliko več... lahko se probaš z njim pogovorit, lahko mu poveš, da te moti, da ne greta kam skupi... morda bo poslušo in pač tud on tebi ugodiv. morda se bosta pol nehala tak kregat pa bota oba bolj zadovoljna... če pač nebo šlo več, pa svetujem, da fanta pustiš in preboliš. to glede skupnih prijatlov- pa sej lahko vi2 tud ostaneta prijatla. js če bi z mojim končala, bi ga definitivno še hotla met u mojem življenju kot prijatla, ker je res dobra oseba in se da z njim lepo pogovarjat. bi pa najprej počakala, da ga prebolim... in tudi fant bo pač mogo zastopit, da pač nisi več srečna, da ti ne paše, da se tak malo pogovarjata...

za tistega simpatičnega fanta pa še malo počakaj. najprej se probaj zmenit, če bo šlo. pol pa pač ko boš samska, se začneš z onim dobivat. pomoje nebi blo glih dobro, da bi rekla sedanjemu, da ga zapuščaš zaradi drugega... nato pa boš itak ti spoznala, kako naprej. morda ta simpatičen fant kaj obeta, morda ne. lahko u pa samo razložiš, da si bla v zvezi, da ti je zelo simpatičen, ampak da bi se neki cajta samo dobivala brez kaj resnega...

in svo srečo in pogum, da se boš odločla za pravo stvar... :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov