Ko se ti zruši vse..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a enaa » 27. Dec. 2008 14:08

Tamala mrha, ful lepo si napisala:) in ostale :)
zvezdica17
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica17 » 27. Dec. 2008 16:11

Oj,

moje blodnje si lahko preberete pod temo ljubosumje brez meja.

Ne vem več, kako naj zdržim ta pristisk na srce, k bi v trenutku šla nazaj, čeprav mi sploh ne obljublja zaupanja. Jeza, da nisem z njim, kar mi je vbostvu hudo, ampak če popustim ne bo nič drugače.

Vem da ne bo drugače in vem da me bo še dolgo bolelo in ne bo boljše takoj. Pa še delo-še tam ga bom vidla.

Eh, v kaj sem se zapletla. Je kdo imel takšno izkušnjo? Kako si jo olajšaš, čeprav veš da je pravilna ampak boli.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 27. Dec. 2008 16:52

zdrži i to je to.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Dec. 2008 17:16

zvezdica17 napisal/-a:Pa še delo-še tam ga bom vidla.
Eh, v kaj sem se zapletla. Je kdo imel takšno izkušnjo? Kako si jo olajšaš, čeprav veš da je pravilna ampak boli.

Jah v tem primeru je mogoče še težje za tiste, ki so čustveno nestabilni še dolgo zatem, ko se neka zveza konča, saj srečujejo bivšega na delovnem mestu... ampak drugega kot da ga poskušaš zbrisati iz svoje glave, kot da nikoli ne bi obstajal, ti ne preostane (za začetek, da daš skozi to fazo, ignorirati ga ravno ni treba, če nista končala na grd način). Meni je do zdaj še vedno pomagalo, da sem se prepustila novim poznanstvom in spoznala koga, ki mi je bil simpatičen... če ne drugega, sem dobila nove kolege ali vsaj znance, ni rečeno, da takoj najdeš nekoga drugega, ki ti je všeč v nulo, se zastopita in sta že skupaj. :wink: Pusti času čas in pomisli, da ima tudi zaljubljenost svoje meje - vse se nekje konča, če si v zvezi razočaran. Tako vsaj veš, da si šla od nekoga, ki te ni vreden in je škoda dati leta vstran zaradi nekoga, ki se ne bo spremenil. Spomni se vseh njegovih slabih lastnosti, pa ti bo takoj lažje pri srcu. Preverjeno deluje! :D
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 27. Dec. 2008 20:33

Maped100 napisal/-a:hum... sočustvujem z vami, dajte to čez. Ampak če boste večino dneva doma v svoji sobi, dnevni sobi z zeleno zdelico čipsa sedele... ma mona idi migat.

Ven pojdi, igraj se z otroki na igrišču, poklič stare frende, išči NOVE, pejt na... nevem aerobiko, plavanje, pejt se sprehajat, pejt si kako knjigo sposodit pa prebrat (pa ne neke solzavce), pejt na biljard, bowling, v kino, pejt na izlet, kup si vibrator, kup si japonske kroglice, ... počni neki, zaposli se, najdi se, spoznaj se, daj si duška... Napij se ga z mamo al fotrom... :D

Ma ka se ti bo spipal drgač...

merisima, se bom povabu, sm kontakt mi daj, sm skor vsak vikend na relaciji nm-lj-vinica :D

eni tega ne znajo...pa da bi jaz po končani zvezi cmerla v puštr?nikdar!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
kuhanovino
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a kuhanovino » 28. Dec. 2008 0:21

Zakaj ji vsi svetujete naj potlači svoja čustva s tem, da se ne posveti sebi, ampak drugim in da teka itd. Tako ne bo rešila problema. Sama pri sebi mora najprej spoznat kaj in kako in šele potem naj gre v družbo. Naj da čustva iz sebe- kaj je v tem slabega. Potem pa še nekateri pišete, da ne bi nikdar potočili solze za bivšim- najbrž niste še bili zaljubljeni.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Dec. 2008 21:21

zaljubljenost in ljubezen sta dva povsem različna pojma draga moja!ne mi ti o tem...biti zaljubljen v nekoga in ljubiti nekoga ni isto!pa čeprav na začetku misliš da je tak,ni!
in iz zaljubljenosti rata ljubezen.
sm jokala in to ful!
fant s keim sem,dvakrat sva končakla in bla sm totalno potrta!nism znala kak dalje.pa sm vseeno šla ven...žurat...se vsaj delala da mi je kul...šla v družbo...lažje mi je blo,kot da sm v sobi in se smilim sama sebi.
in ne nism ga dlala čez!skos ko sm ga vidla mi se je obrnlo...vsako srečenje mi je naneslo kanček bolečine...
ni lahko...sam jebi ga...ne moreš cel cajt sam cmizdrit in objokavat situacijo...življenje gre mimo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 28. Dec. 2008 22:17

mah,,sej jst tud se zelo dobro zavedam vsega,kar tle pišete in je še tako res. Sam pač srčku se ne da ukazovat,mi je žol. Jst sm bla poleti tudi z enim tipom, v katerega sem vedela da nimava skupne prihodnosti, pa me je vseeno prepričeval v nasprotno in ko sm mu verjela, ta isti dan me je zajebal In si še zdej nisem opomgla od tega,pa čeprav je že pol leta mimo. Je že res, da kar te ne ubije te naredi močnejšega,sam pri meni očitno ne velja. Zato ker se mi je zdravstveno stanje ful poslabšalo,kri pa to, apetita tud nimam in sploh si ne morem pomagat. Vem da je mona in vse, nesramen in hudoben, sam,,, pač.
ker če z nekom končaš na en način ali na tak da te zares grdo prizadene in ti pusti še večjo bolečino, pa strah in vse je malo druga stvar.
ker sedaj se bojim samo še to, na ne bom nikoli več nobenemu popolnoma zaupala, ampak bom nenehoma živela v tistem strahu. In vem, da vse solze ne odtehtajo tistih pa čaprav najlepših dni mojega življenja- glede na izkušnjo..
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 29. Dec. 2008 2:45

lej... če se bojiš, da neboš nikomur več zaupala,... pol pa si poštimaj najprej v svoji glavi, bodi samska, tolko cajta k pač rabš.

Jaz za sebe zdj trenutno vem, da nebi nobeni zaupau, ker tud seb nemorm... vsaj v tej fazi ne. K pa pride spet neki, kar bi rad, bom užival, nikoli pa reku... e to je pa to to :)

Nikoli ne reci nikoli.. ja vem, enkrat že. Ampak to ni pomembno, pomembno je uživati sprot iz dneva v dan.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 01. Jan. 2009 22:45

shaikica napisal/-a:Sam pač srčku se ne da ukazovat,mi je žol...

To je pa res, smotan je, ko sm zaljubljena, mi lahk vsi rečejo ni pravi zate, pa še kr rinem..Samo ne vem zakaj imam potem takšno slabo vest, da sem jaz kriva?to mam pa fuul :(
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 02. Jan. 2009 13:32

ker imaš samozavest pod podplati... razumeš?

Drgač pa tud nevem zakaj RINEŠ in zakaj ne začenš delat po sistemu GREM?!
maychy25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maychy25 » 03. Jan. 2009 14:25

Jst imam tudi velik problem, ki ga ne znam rešiti in bi bila vesela vaših nasvetov.
Za silvestrovo mi je fant rekel, da morava iti po 2 letih narazen, ker on ne zdrži več. Problem je v tem, da me njegovi starši ne marajo in mu govorijo, da jst nisem zanj. Njegov oče ima zelo težak karakter in ima mojega fanta pod nadzorom, vse je tako kot on reče. Moj fant pa nima poguma, da bi se mu postavil po robu in raje trpi in si ne upa iti od doma, ker ga bojo potem njegovi sovražili. Doma imajo podjetje in hočejo, da on to nadaljuje. Jst si pa samo želim biti s fantom in ne vem kako naj to dosežem.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 03. Jan. 2009 15:40

maychy25 napisal/-a:Jst imam tudi velik problem, ki ga ne znam rešiti in bi bila vesela vaših nasvetov.
Za silvestrovo mi je fant rekel, da morava iti po 2 letih narazen, ker on ne zdrži več. Problem je v tem, da me njegovi starši ne marajo in mu govorijo, da jst nisem zanj. Njegov oče ima zelo težak karakter in ima mojega fanta pod nadzorom, vse je tako kot on reče. Moj fant pa nima poguma, da bi se mu postavil po robu in raje trpi in si ne upa iti od doma, ker ga bojo potem njegovi sovražili. Doma imajo podjetje in hočejo, da on to nadaljuje. Jst si pa samo želim biti s fantom in ne vem kako naj to dosežem.

U tole je pa sickfuck...

Zdj, zakaj oni tebe ne marajo, verjetno ni vse samo v nekem egotu prepotentnega podjetnika ane? Neki imajo za bregom.

Zdaj v tem primeru, ti bo kdorkoli težko karkoli svetoval, ker je v ozadju lahko ogromno dejavnikov. Seveda koliko je pa ta tvoj fant star? Živi doma, dela v tem podjetju, kako izobrazbo ima, funkcijo v podjetju?
Po mojem mnenju se je tvoj fant odločil glede na to kako bo za njega najbolje in ne za vaju, kar pa glede na to, da je mogoče sebe postavil na prvo mesto, mu dam za pravilno odloćitev.

Vendar, po drugi strani, če bi sebe postavil na prvo mesto bi jo tud temu svojemu fotru zbrusil v faco... Hmmm

Čist filmski primer. Upam, pa da ne pričakuješ od njega, da bo zdaj vse pustil in šel nekam s tabo, če pa mu je tam lepo in ni... Money is 666 :evil:

Mogoče se ti bo zdel mim konteksta, ampak v življenju se vse zgodi z nekim razlogom. Probi ga najdet tudi v tem dogodku. Verjetno ga boš našla šele čez nekaj časa. Lepo, da si ti želiš biti samo z njim, ampak v tem primeru se glede na to kolk si stara zavedaj tudi, kaj to vse potegne za sabo... Goro dreka, nevem če ga je smiselno jest.
maychy25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maychy25 » 03. Jan. 2009 16:06

Oba sva stara 25 let. Pri njih je tako, da se dela od jutra do večera brez prestanka in če me njegov fotr vid, da samo za minuto sedim je že cel hudič. Tudi do fanta, svojega sina, je zelo kritičen, kar naredi je narobe. Njegov fotr je pri njih bog in batina, kar on reče tako mora bit. Fant mi je že sam rekel, da tako ne more več živet, vendar nima poguma, da bi šel stran, ne zna se postavit zase. Denarja nima nič, ker gre vse v podjetje. Delata skupaj s fotrom. Vbistvu ga izkoriščajo sebi v prid. Vsi mu pravijo naj gre stran in da naj skupaj zaživiva, vendar ne posluša. Njegovim pa bi rada le dokazala, da nisem takšna kot me oni vidijo in, da naj naju pustijo pri miru. Pa ne vem kako. Za njegovega fotra sem gnoj, zlobna, ničvredna pa še mnogo hujših stvari mi je reku. Nisem dobra, ker nisem ekonomistka in bi tako lahko vodila njihovo podjetje.Sej na tak način ravna tudi s fantom. Tudi s prejšno punco sta se razšla samo zaradi njegovih tastarih. In ne bi rada, da se to spet ponovi.
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 03. Jan. 2009 17:42

uuuuuuuu tle bi jst naredu celo pizd*****, neglede na fotra, firmo ali karkol. :D

To mi je zlo poznana scena od enega belokranjskega privatnika :)

Tukaj se neda nič svetovat. Sj je vse jasno. Če sta pač za skupaj ipd, se bo on nekje drgje zaposlil in izkopal fotrovega tiranstva, al pa fotru reku naj odjebe in mu daje plačo in naj pozab na vse drugo kar je vajin privatni lajf.
Enostavno ane, sj to veš... sm nekje treba začet.

Ka tašča je ista zloba?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov