Ko se ti zruši vse..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 9:35

in zdaj sexa druge... :lol:
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 9:44

sabinca :)

http://www.youtube.com/watch?v=QNv-Q4Ol ... re=related

samo zate :D sm tekst je vazn, muska lahko da ti ne odgovarja :D
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 24. Dec. 2008 10:54

[quote="Maped100"]merisima, ma ti moraš bit res en angel od žene a :) maš kako zidanco dol? :)

Da si dovolim še svoj pogled. Seveda večina ljudi se nekako podreja in pozabi da podrejanje je zaničevanje svojega jaza in ne to ni prilagajanje. Večina ljudi bi si morala za začetek napisat na list enih 200 pojmov in zraven razlago, da bi vedeli, kaj določene besede sploh pomenijo.
Žensko podrejanje tipom je seveda zelo vidno v kakšni mlajši dobi, saj se podrejajo tudi starejše ipd, samo ko je ženska enkrat samostojna, stoji na svojih nogah, neodvisna od okolice, no tako bo tip v današnjih časih zelo težko obrnil.

Sploh pa ne vidim, kaaaaaj je tko čarobno magičnega na nekem tipu, ki je povrh vsega neka egoistična budala, da se mu pustite tko kontrolirat. Saj, tudi sam sem to počel, ampak mi taka punca ni bila sploh več interesantna, ker je bila obsedena z mano in se je vrtele kokr sm jst zapihal. Seveda, ko sem to skužil, kaj dejansko počnem, sem ji jaz dal konec, ker sem moral spucat pred svojim pragom.

quote]

Sam fora v tem, da se zaljubiš je v "magičnem mišljenju". Hkrati pa tudi zaupaš da se drugi neki ne drži nazaj.. to je fora nekek, da si pol z nekom. Se pravi gre bolj za zaupanje. Jaz sem bila tudi dolgo z enim, po eni strani, me je okol obračal. Pa ko sem ugotvila, da on misli, da kar lahko,sem ga pustila, mu nič ni bilo jasno. Mislim, lahko izbiraš kaj boš počel z nekom. Za to se odločiš. Ker, ko se enkrat malo pridobiš zaupanje nekoga imaš še tisti, cajt preden dojame, da je brezveze, da ti zaupa. Tisti čas ga/jo lahko jebeš. Pa brezveze,da ljudje to počnejo, ker potem je seks bl mlačen, ker na začetku veze dolgo časa veš, da nič ne pomeni. Ker če ne, če nisi glih neki ful potrebn, pa punce ponavadi nismo kar tako na blef, seksaš bl mlačno. Jst pol rajš sploh ne.. Me tip kar more mal "upalit", da mi je dobr z njim.

Malo hitreje pišem, ker imam veliko dela v službi in se mi mudi. Torej hočem povedt, da mladi fantje velikorat izkoriščajo razliko, v tem primeru prednost med moškim in žensko. Zdej ralika pa je fantje zagledajo hudo žensko in so že čist uaaaaaa. Punce pa, če zagledajo hudega tipa, še kar niso. In moški se nezavedno trudijo pridobiti zaupanje, da dobijo žensko v posteljo. Brez tega ženska ni uaaaa. Brez tega seks ženskam občajno ni dober... Ma nekak sem se trudila razložit...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 24. Dec. 2008 11:34

maffy napisal/-a:Sam fora v tem, da se zaljubiš je v "magičnem mišljenju". Hkrati pa tudi zaupaš da se drugi neki ne drži nazaj.. to je fora nekek, da si pol z nekom. Se pravi gre bolj za zaupanje. Jaz sem bila tudi dolgo z enim, po eni strani, me je okol obračal. Pa ko sem ugotvila, da on misli, da kar lahko,sem ga pustila, mu nič ni bilo jasno. Mislim, lahko izbiraš kaj boš počel z nekom. Za to se odločiš. Ker, ko se enkrat malo pridobiš zaupanje nekoga imaš še tisti, cajt preden dojame, da je brezveze, da ti zaupa. Tisti čas ga/jo lahko jebeš. Pa brezveze,da ljudje to počnejo, ker potem je seks bl mlačen, ker na začetku veze dolgo časa veš, da nič ne pomeni. Ker če ne, če nisi glih neki ful potrebn, pa punce ponavadi nismo kar tako na blef, seksaš bl mlačno. Jst pol rajš sploh ne.. Me tip kar more mal "upalit", da mi je dobr z njim.

Malo hitreje pišem, ker imam veliko dela v službi in se mi mudi. Torej hočem povedt, da mladi fantje velikorat izkoriščajo razliko, v tem primeru prednost med moškim in žensko. Zdej ralika pa je fantje zagledajo hudo žensko in so že čist uaaaaaa. Punce pa, če zagledajo hudega tipa, še kar niso. In moški se nezavedno trudijo pridobiti zaupanje, da dobijo žensko v posteljo. Brez tega ženska ni uaaaa. Brez tega seks ženskam občajno ni dober... Ma nekak sem se trudila razložit...

1) Ja, čustva in razum se izključujejo, ampak cel čas me nekatere posameznice na tem forumu skušajo prepričati v nasprotno.

2) Poznam precej punc, k so čist paff ko vidijo hudega tipa ... In so se šle dol dajat z njim samo zato, da .. uff .. vsaka iz druzgega razloga, tako da ne bom zdej splošil. In ja ... take bejbe (če nimajo namena samo "one night stand-a" se velikokrat (če ne največkrat) prej ko slej opečejo ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Dec. 2008 11:35

punca, sej bo...kar te ne ubije, te okrepi :) bos videla, kako bos ponosna, ko ga bos prebolela, vse se ti bo enkrat splacalo, vsaka izkusnja je zlata vredna :wink:

najdi si hobi, naredi nekaj zase, nekaj takega, kar si si ze dolgo zelela. razvajaj se, ne cakaj na jutri. kaj ce te jutri avto zbije, in je to zadnji dan tvojega zivljenja? NE VES. ga bos zapravla za objokavanje preteklosti? si predstavlas, da se ti nekaj zgodi, in mas se 5 minut zivljenja - ti ne bi blo zal, kako si zapravila zadnje dneve? zivljenje je darilo, vse premalo se zavedamo tega...preberi si kako lepo knjigo in se postavi na noge
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 24. Dec. 2008 11:49

DrFreud napisal/-a:1) Ja, čustva in razum se izključujejo, ampak cel čas me nekatere posameznice na tem forumu skušajo prepričati v nasprotno.

2) Poznam precej punc, k so čist paff ko vidijo hudega tipa ... In so se šle dol dajat z njim samo zato, da .. uff .. vsaka iz druzgega razloga, tako da ne bom zdej splošil. In ja ... take bejbe (če nimajo namena samo "one night stand-a" se velikokrat (če ne največkrat) prej ko slej opečejo ...

Hm, ja čeprav mam občutek, da si s tem čustva in razum hotel povedat neki druzga. Jaz sem s tem hotela povedat, da ni treba izrabljat čustva drugih. Oziroma ni treba napisat nekaj kot, "ja pustila je da jo izrabljam, ker sem jo lahko, sem jo". To meni pomeni, si jo izrabljal, za to vedenje si se sam odločil, torej to si ti.

Za tisto drugo točko pa... ne poznam toliko takih punc. Samo mogoče zato ker sem že starejša.

Imam pomojem prav problem, ker mora biti pri meni smisel za kaj sem z nekom. Pa nekak ne najdem smiselenga osebka enkrat. Enkrat na 100 let zagledam koga pa še ta se pol ne zanima zame, kar potem ni spet ni smiselno ... hehe bom še doug samska :D
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 24. Dec. 2008 11:49

sory čist OT tole zadnje, preveč dela :D
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 12:18

maffy dobro razmišljaš.

Sm gremo izklopit dejavnik moški ali ženska... gremo na človek :D
maffy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a maffy » 24. Dec. 2008 12:40

Maped100 napisal/-a:maffy dobro razmišljaš.

Sm gremo izklopit dejavnik moški ali ženska... gremo na človek :D

Kako, če pa vsak tip lahk skor na živjo.. hooopa, sam da bejba nekak normaln zgleda? To je meni skor ni človeški svet... Sam mi eni zagotaljajo, da je... eni izmed tistih iz, ... em kježe?
Ok to je pol šala..
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 24. Dec. 2008 12:48

a j*** ga... tko je
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 24. Dec. 2008 16:44

maffy napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:1) Ja, čustva in razum se izključujejo, ampak cel čas me nekatere posameznice na tem forumu skušajo prepričati v nasprotno.

Hm, ja čeprav mam občutek, da si s tem čustva in razum hotel povedat neki druzga. Jaz sem s tem hotela povedat, da ni treba izrabljat čustva drugih. Oziroma ni treba napisat nekaj kot, "ja pustila je da jo izrabljam, ker sem jo lahko, sem jo". To meni pomeni, si jo izrabljal, za to vedenje si se sam odločil, torej to si ti.

Za tisto drugo točko pa... ne poznam toliko takih punc. Samo mogoče zato ker sem že starejša.

Imam pomojem prav problem, ker mora biti pri meni smisel za kaj sem z nekom. Pa nekak ne najdem smiselenga osebka enkrat. Enkrat na 100 let zagledam koga pa še ta se pol ne zanima zame, kar potem ni spet ni smiselno ... hehe bom še doug samska :D

Maffy ... moram se podpisat pod Mapedov post - super razmišljaš in tako boš manjkrat prizadeta kakor bi bila sicer ... se mi dozdeva da si fajn punca :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 24. Dec. 2008 20:36

[quote="Maped100"]merisima, ma ti moraš bit res en angel od žene a :) maš kako zidanco dol? :)
quote]
owje Maped,seveda mamo zidanco :) kdaj kaj prideš na litr-dva :cool:
Ja fantaziranje,sanjanje,iluzioniranje so večni problemi.
Eto ga,jaz sm v samskem razdobju prebrala eno fajn knjigo,sam ne vem več avtorice knjice.naslov je:Si ti pravi/prava zame.
kul knjiga za prihodnost.priporočam.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 26. Dec. 2008 23:35

merisima napisal/-a:
barbika_444 napisal/-a:Pomoje smo skor usi mel podoben problem.....razpad zveze zna bit težak......in vsak ma svoj način prebolevanja.

Pr men je ponavad delovalo to, da sem pogledala resnici v oči. Iz zaljubljenosti sm se spustila na realna tla. Torej - poišči VSE njegove slabe lastnosti. Moj primer:
- tip me je omejeval
- izgubila sem svoj "pravi" jaz
- vzel mi je veselje do stvari, ki so me nekoč veselile
- izgubila sem prijateljice
- pogrešala zabavo

- na živce mi je šlo njegovo cmokanje
- zarad njega sm mela ogromen telefonski račun
- ni nevem kako dober v postelji
- ni najlepši (sem srečala že lepše)
- ko pogledam nazaj, je bilo RES lepih trenutkov z njim malo
- enolični dnevi, nič presenečenj
- sovražila sem z njim sedet tri ure in bult NBA
- zarad njega nism šla na morje
- ni mi nudil toliko ljubezni, kot sem jo potrebovala

..................po vsem tem sem si rekla.....wtf?!? Kaj sploh jokaš, bodi srečna da je te zveze konec, to penašat do konca življenja bi bla muka.

jp...podobno sranje z bivšim...za njim ni kapnmla nit solzica...no je...solze sreče,ker sm se bedaka znebila :twisted:

Kako ti je to ratal? Jest bi bla tud rada srečna, ker sem končno frej tega, ampak kr neki frustriram tja v tri dni...no energy, nothing...postla, solze, pa vseen vem, da mi brez njega nau velik manjkal oz. mi bo na nekaterih področjih še bolš :?
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 27. Dec. 2008 0:41

hum... sočustvujem z vami, dajte to čez. Ampak če boste večino dneva doma v svoji sobi, dnevni sobi z zeleno zdelico čipsa sedele... ma mona idi migat.

Ven pojdi, igraj se z otroki na igrišču, poklič stare frende, išči NOVE, pejt na... nevem aerobiko, plavanje, pejt se sprehajat, pejt si kako knjigo sposodit pa prebrat (pa ne neke solzavce), pejt na biljard, bowling, v kino, pejt na izlet, kup si vibrator, kup si japonske kroglice, ... počni neki, zaposli se, najdi se, spoznaj se, daj si duška... Napij se ga z mamo al fotrom... :D

Ma ka se ti bo spipal drgač...

merisima, se bom povabu, sm kontakt mi daj, sm skor vsak vikend na relaciji nm-lj-vinica :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Dec. 2008 13:16

sabinca, drugega kot da si moraš sama pri sebi razpucat, da ga NE RABIŠ, ti ne morem svetovat. Jaz sem bila včasih ista kot ti, da se mi je ob razpadu zveze porušila ne le idealna slika o ljubezni, ampak tudi svet - moj svet. Nihče me ni razumel v tistem času, vsaj tako sem mislila. V bistvu pa sem bila jaz tista, ki nisem zmogla oz. hotela nikogar razumeti. Imela sem odklonilen odnos do vseh, ki so me obdajali, vsega sem imela poln kufr, še najbolj pa ljudi, ki so mi sicer veliko pomenili, a sem jih v tistem obdobju smatrala za ljudi z nasprotnega brega. Ustvarila sem si nek nov svet, ki je bil samo moj in ob vsaki priliki stvar obrnila tako, da sem očrnila celotno moško populacijo. Nekega dne pa sem ugotovila, da sem šla predaleč, da delam škodo samo sebi in da sem po nepotrebnem delala takšno ceremonijo, čeprav drugače nisem drama queen, ampak verjamem, da sem tisti čas vsem parala živce in jim podala čisto drugačno sliko o sebi. Verjetno sem koga tudi (ne)namerno prizadela, a se je na koncu vse nekako vrnilo na stare tire, ker sem doumela, da moj bivši sploh ni dajal skozi takih muk. Ah kje, dan ali dva, pa je že bil nazaj v sedlu in se predajal radostim življenja! Jaz pa sem zganjala take scene da joj! :roll: :D Zato ti lahko povem samo to: živi naprej SVOJE življenje in v prihodnje več ne dopusti, da nekdo kroji TVOJE življenje, sicer boš ob morebitnem razpadu zveze znova na tleh in dajala skozi to kar daješ zdaj. Pojdi v lajf, vzemi s sabo prijateljice in pomisli koliko fantov bi si želelo, da bi te bolje spoznali. :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]