Ko se ti zruši vse..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
no sj pravim da svoje stanovanje že imama, zdaj sma kupla vse za kopalnico, ampak dokler ni wc-ja se ne morma tja preselit
zdaj po praznikih se bo tudi to poštimalo, tako da bo. je pa vsak dan tako, da je on doma zjutraj ker je pač tam na šihtu, potem pa grema v stanovanje.
morm pa tut povedat, da to se ne dogaja ves čas. samo pridejo takšni izpadi. in zakaj na božični večer? ker ni bilo dela, foter je mogu bit doma, in ker postane živčen ob njegovi mami, ni mel kaj druga za delat in se je odloču da gre naju štrapcirat.. brezveze a ne..
pa da ti povem zakaj js vztrajam.. tudi pri nas doma je bilo tako, dolgo let. ati je bil vse, obveljala je njegova in konec. vsi smo trpeli dokler se ni en začel zgovarjat, pa pol drugi in tk naprej. ampak mi smo bli štirje, smo lahk skup držali in se potegnali en za drugega. pri njih je pa samo on. uglavnem hočem povedat, da našga atija smo spremenili. zato pa hočem njemu stat ob strani in če boma dva bo že bolše. najbol zanimivo je to, da sm js že marsikaj rekla njegovmu fotru pa mi še nikol ni nič grdega reku. ponavadi pol glih zarad mene nardi kaj drugač. recimo nama da sam denar še zraven ko grema na morje, al pa tist dan ko sm tam on nardi vse namest njega.. tk da, včasih je res edina rešitev da si nazaj "nesramen". ker če si kr tiho, majo taki ljudje še večje veselje, se mi zdi.
zdaj po praznikih se bo tudi to poštimalo, tako da bo. je pa vsak dan tako, da je on doma zjutraj ker je pač tam na šihtu, potem pa grema v stanovanje.
morm pa tut povedat, da to se ne dogaja ves čas. samo pridejo takšni izpadi. in zakaj na božični večer? ker ni bilo dela, foter je mogu bit doma, in ker postane živčen ob njegovi mami, ni mel kaj druga za delat in se je odloču da gre naju štrapcirat.. brezveze a ne..
pa da ti povem zakaj js vztrajam.. tudi pri nas doma je bilo tako, dolgo let. ati je bil vse, obveljala je njegova in konec. vsi smo trpeli dokler se ni en začel zgovarjat, pa pol drugi in tk naprej. ampak mi smo bli štirje, smo lahk skup držali in se potegnali en za drugega. pri njih je pa samo on. uglavnem hočem povedat, da našga atija smo spremenili. zato pa hočem njemu stat ob strani in če boma dva bo že bolše. najbol zanimivo je to, da sm js že marsikaj rekla njegovmu fotru pa mi še nikol ni nič grdega reku. ponavadi pol glih zarad mene nardi kaj drugač. recimo nama da sam denar še zraven ko grema na morje, al pa tist dan ko sm tam on nardi vse namest njega.. tk da, včasih je res edina rešitev da si nazaj "nesramen". ker če si kr tiho, majo taki ljudje še večje veselje, se mi zdi.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
maychy25 napisal/-a:Jst imam tudi velik problem, ki ga ne znam rešiti in bi bila vesela vaših nasvetov.
Za silvestrovo mi je fant rekel, da morava iti po 2 letih narazen, ker on ne zdrži več. Problem je v tem, da me njegovi starši ne marajo in mu govorijo, da jst nisem zanj. Njegov oče ima zelo težak karakter in ima mojega fanta pod nadzorom, vse je tako kot on reče. Moj fant pa nima poguma, da bi se mu postavil po robu in raje trpi in si ne upa iti od doma, ker ga bojo potem njegovi sovražili. Doma imajo podjetje in hočejo, da on to nadaljuje. Jst si pa samo želim biti s fantom in ne vem kako naj to dosežem.
pol je ta tvoj tip totalna pičkica...matr pod vplivom drugih...pač jebi ga...naj gre...
ne nabijam brezveze...moj prvi je bil tud pod mamino oblastjo in kar je rekla ona tak je moglo bit...ona je bla tud en od razlogov zakaj sva končala,ker me enostavno ni marala...
vem da ti je hudo...in da 2 leti ni malo...sam preživela boš...
am kaj pa če ni amjo starši tu prstov nč vmes in ma tip svoje komplekse?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
maychy25 napisal/-a:Oba sva stara 25 let. Pri njih je tako, da se dela od jutra do večera brez prestanka in če me njegov fotr vid, da samo za minuto sedim je že cel hudič. Tudi do fanta, svojega sina, je zelo kritičen, kar naredi je narobe. Njegov fotr je pri njih bog in batina, kar on reče tako mora bit. Fant mi je že sam rekel, da tako ne more več živet, vendar nima poguma, da bi šel stran, ne zna se postavit zase. Denarja nima nič, ker gre vse v podjetje. Delata skupaj s fotrom. Vbistvu ga izkoriščajo sebi v prid. Vsi mu pravijo naj gre stran in da naj skupaj zaživiva, vendar ne posluša. Njegovim pa bi rada le dokazala, da nisem takšna kot me oni vidijo in, da naj naju pustijo pri miru. Pa ne vem kako. Za njegovega fotra sem gnoj, zlobna, ničvredna pa še mnogo hujših stvari mi je reku. Nisem dobra, ker nisem ekonomistka in bi tako lahko vodila njihovo podjetje.Sej na tak način ravna tudi s fantom. Tudi s prejšno punco sta se razšla samo zaradi njegovih tastarih. In ne bi rada, da se to spet ponovi.
aha...sm pršla do nekej bistvenih stvari...
OK...vidim da majo res starci prste vmes...in fant nima poguma it stran...ste res v težki situaciji,ki jo morata nekak skupaj prebrodit...
sam lej,povej ti svojem fantu,da s kom si ti...al z njim al s fotrom,da bo fotr od ločal s kom naj bo...
pa sej več nismo v devetnajstem stoletju,ko so starši otrokom iskali ženine in neveste zaboga!in če mu je stari že eno zvezo sjebal,kaj ase mu pol k***c še pusti manipulirat?
če je že tak pol bolj da ste malo vsak zase pa pol vidite ka bo šlo...
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
merisima - Kofetarica
Maped100 napisal/-a:aja, zarad tega, k se bo nekdo osamosvojil in nebo več njihova papuča, ga potem nebodo imeli za sina?
Ma ko jih jeb* polj...
ma ne Maped,to je sam varianta izsiljevanja,da bo ostal...način manipulacije starcev,ki se bojijop,da jim bo snaha sina vkrala...pač treba je sinkota zaščitit pred žensko,ki ni iz njihovega ranga...sej znaš kak gre to
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
znam kak gre to rangiranje ja...
Ampak je to hudič kar se dogaja. Starci živijo v nekih iluzijah, zgubijo stik z realnostjo in potem, kar ocenjujejo. Saj ocenjevanje samo ni hudo, slišiš še vidik drugih, sm hudič pa je, ko si zarad ocenjevanja ena kasta nižje
Ampak je to hudič kar se dogaja. Starci živijo v nekih iluzijah, zgubijo stik z realnostjo in potem, kar ocenjujejo. Saj ocenjevanje samo ni hudo, slišiš še vidik drugih, sm hudič pa je, ko si zarad ocenjevanja ena kasta nižje
-
merisima - Kofetarica
Maped100 napisal/-a:znam kak gre to rangiranje ja...
sej je...
sam meni gre to na k***c!najprej zajo lepo govorit,dok si sinek ne najde punce,da ni važno kaka je ta punca,da je sam važno da se bodo oni dva lepo kontali,sam pol ko pa enkrat pride snaha oziroma zet k hiši,pol pa znajo pizdarije delat.
sm hodla s tipom(spet prvi tip),ki sm bla kaj se mladih v mnjihovi bajti tiče z najnižjo izobrazbo.pač gostinski tehnik,pa šele drugi letnik šole sm bla...ker majo njegovi bratranci pa brat same neke šolane fufice(poliocajke,profesorce,učeteljce)i pol je jasno kak so gledali name i meli ful ponižujoč odnos do mene.stvarno sem se počutla kot kup dreka usred ceste.
pa ne sam ena kasta nižje,ampak sm se se počutla kot v najnižji kasti-nedotakljivi.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sej uciteljice so tut samo srednja sola, pa doloceni policaji se mi zdi da tut.merisima napisal/-a:Maped100 napisal/-a:znam kak gre to rangiranje ja...
sej je...
sam meni gre to na k***c!najprej zajo lepo govorit,dok si sinek ne najde punce,da ni važno kaka je ta punca,da je sam važno da se bodo oni dva lepo kontali,sam pol ko pa enkrat pride snaha oziroma zet k hiši,pol pa znajo pizdarije delat.
sm hodla s tipom(spet prvi tip),ki sm bla kaj se mladih v mnjihovi bajti tiče z najnižjo izobrazbo.pač gostinski tehnik,pa šele drugi letnik šole sm bla...ker majo njegovi bratranci pa brat same neke šolane fufice(poliocajke,profesorce,učeteljce)i pol je jasno kak so gledali name i meli ful ponižujoč odnos do mene.stvarno sem se počutla kot kup dreka usred ceste.
pa ne sam ena kasta nižje,ampak sm se se počutla kot v najnižji kasti-nedotakljivi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
merisima - Kofetarica
ja sej...sam veš kak se sliši met policajko za snaho al pa met eno kelnarco za snaho,ne?
eni poklici so precenjeni eni pa pod stopnjo podcenjenosti.
eni poklici so precenjeni eni pa pod stopnjo podcenjenosti.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Kdo je na strani