Ko se ti vse vrne se bolj bolece
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men se je to dogajalo (sicer ko sem bla 14,15 stara ) da sem enga fanta (s katerim sva bla s premori vred okrog 2 leti skup) nonstop puscala - mu dala konec, in nato hotela nazaj...
ves kaj sem ugotovila? ni biu zame, ne...
ceprav to je drugac, to so se leta bla bolj taka, ampak sem si vseeno zapomnila, da tega vec ne nardim nikol...to je tk ko z varanjem - trenutek sibkosti in hop...ne pol upat da bo oprostil...
mal se potrud za njega, ce te ne bo hotu nazaj, mas pa dobro lekcijo za naprej...vcasih pac rabimo neki takega da te hudo strezni da se kej naucimo. sem pa js zadnjic mojmu, ko sem mela tut slab dan in se mi je zdelo da me ne bo nikol razumel (one klasicne zensko-moske napake u komunikaciji ) in sva se kr neki sprickala, rekla, da ce se bova zacela bolj redno kregat js vec nocm bit u taki zvezi...in mi je blo tok hudo ko sem to rekla in ko sem vidla njega, da nevem koga je bolj bolelo...se mi zdi da vcasih hocemo zenske s tem kr mal izsiljevat in ga priklenit nase oziroma hocemo da se se bolj potrudi al kaj js vem
js tega vec ne nardim nikol! vsaj ne komu ki ga mam najrajs..
ves kaj sem ugotovila? ni biu zame, ne...
ceprav to je drugac, to so se leta bla bolj taka, ampak sem si vseeno zapomnila, da tega vec ne nardim nikol...to je tk ko z varanjem - trenutek sibkosti in hop...ne pol upat da bo oprostil...
mal se potrud za njega, ce te ne bo hotu nazaj, mas pa dobro lekcijo za naprej...vcasih pac rabimo neki takega da te hudo strezni da se kej naucimo. sem pa js zadnjic mojmu, ko sem mela tut slab dan in se mi je zdelo da me ne bo nikol razumel (one klasicne zensko-moske napake u komunikaciji ) in sva se kr neki sprickala, rekla, da ce se bova zacela bolj redno kregat js vec nocm bit u taki zvezi...in mi je blo tok hudo ko sem to rekla in ko sem vidla njega, da nevem koga je bolj bolelo...se mi zdi da vcasih hocemo zenske s tem kr mal izsiljevat in ga priklenit nase oziroma hocemo da se se bolj potrudi al kaj js vem
js tega vec ne nardim nikol! vsaj ne komu ki ga mam najrajs..
-
morfin - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
- Kraj: Štajerska
jullia_ napisal/-a:Obstaja, samo ti tega nimaš.
Tisti, ki za brezveze grozite s koncem zveze, ker imate slab dan (ali iz podobnih neumnih razlogov), se sploh ne zavedate, kaj s tem počnete. Ni bolj groznega občutka, kot je negotovost. In ko partner iz vaših ust enkrat sliši, da je (mogoče) konec, od takrat naprej konstantno s strahom pričakuje ponovitev teh besed.
Samo to sem hotela povedat, da je to blazno egoistično in da noben izgovor v smislu "ženske pač tako reagiramo" ni zadosti dober za takšno manipuliranje s partnerjem. Nasveta pa tokrat nimam.
Se strinjam s tabo jullia. Na tak način se je končala moja lepo cvetoča in sončna ljubezen... Bogve kaj jo je pičilo in kaj potem mene....
"Preden kaj preveč rečeš se rajši ugrizni v jezik!" Točno tako!
-
morfin - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
- Kraj: Štajerska
jullia_ napisal/-a:Obstaja, samo ti tega nimaš.
Tisti, ki za brezveze grozite s koncem zveze, ker imate slab dan (ali iz podobnih neumnih razlogov), se sploh ne zavedate, kaj s tem počnete. Ni bolj groznega občutka, kot je negotovost. In ko partner iz vaših ust enkrat sliši, da je (mogoče) konec, od takrat naprej konstantno s strahom pričakuje ponovitev teh besed.
Samo to sem hotela povedat, da je to blazno egoistično in da noben izgovor v smislu "ženske pač tako reagiramo" ni zadosti dober za takšno manipuliranje s partnerjem. Nasveta pa tokrat nimam.
Se strinjam s tabo jullia. Na tak način se je končala moja lepo cvetoča in sončna ljubezen... Bogve kaj jo je pičilo in kaj potem mene....
"Preden kaj preveč rečeš se rajši ugrizni v jezik!" Točno tako!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Veliko nas je bab, ki grozimo v prazno (ali smo nekoč grozile), ker tako upamo, da bodo tipi dojeli, da je nekaj zares narobe in, da je skrajni čas, da tudi oni kaj mrdnejo v smeri delanja v dobrobit obeh.
Nekaj bab je tudi takih, ki bi zagrozile za vsako malenkost.
V vsakem primeru so grožnje nesmisel. Ne samo zato, ker ne zaležejo, ampak so dolgoročno destruktivne in ne prinesejo prav nobenega dobrega učinka.
Nekaj bab je tudi takih, ki bi zagrozile za vsako malenkost.
V vsakem primeru so grožnje nesmisel. Ne samo zato, ker ne zaležejo, ampak so dolgoročno destruktivne in ne prinesejo prav nobenega dobrega učinka.
Imaš, da me vikaš!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Kakorkoli, upam da bosta rešila zadevo.. Opraviči se mu,povej mu kaj te je v resnici zmotilo in da nisi hotela da izpade tako kot je... Če ti bo nekak oprostil, poizkušaj na to pozabit in se onašaj tako kot se se prej (nne se prevč sekirat in se počutit krivo- če prav si) v prihodnje pa res pazi kaj rečeš/napišeš...
Jaz drugače ne opravičujem takih "čustvenih izpadov". Včasih res pride tako, da imamo vsega poln k****, in bi se najrajši zdrli na vsakega ki pride mimo...
Potem se pa postavi v vlogo naključnega mimoidočega, ki pokasira tvojo slabo voljo, in se še cel dan sprašuje, kaj je naredil narobe.
Takih stvari se NE počne. Imamo čustva, ampak mamo tut RAZUM, ki naj bi čustva nadzoroval... Tolk o tem...
Grožnje o koncu veze in postavljenje ultimatov so zame čustveno manipuliranje in izsiljevanje.
Včasih je to sicer edina pot; Jaz sem tut bivšemu grozila, da ga bom pustila če se ne misli spravit v red; Ampak to sem delala ker sem mu hotla pomagat, ne pa zato ker sem mela slučajno slab dan, in sem potrebovala nekoga da se bom zdrla nanj...
Jaz drugače ne opravičujem takih "čustvenih izpadov". Včasih res pride tako, da imamo vsega poln k****, in bi se najrajši zdrli na vsakega ki pride mimo...
Potem se pa postavi v vlogo naključnega mimoidočega, ki pokasira tvojo slabo voljo, in se še cel dan sprašuje, kaj je naredil narobe.
Takih stvari se NE počne. Imamo čustva, ampak mamo tut RAZUM, ki naj bi čustva nadzoroval... Tolk o tem...
Grožnje o koncu veze in postavljenje ultimatov so zame čustveno manipuliranje in izsiljevanje.
Včasih je to sicer edina pot; Jaz sem tut bivšemu grozila, da ga bom pustila če se ne misli spravit v red; Ampak to sem delala ker sem mu hotla pomagat, ne pa zato ker sem mela slučajno slab dan, in sem potrebovala nekoga da se bom zdrla nanj...
- rihanna27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
DA zaključimo s tem,moje dejanje je vem blo zelo nepremišljeno in je naredilo zelo veliko škode.Ni pa blo mišljeno kot neko izsiljevanje.Ampak da razložim celo situacijo,sem ravno diplomirala,mam novo sluzbo in še odločitev za skupno življenje me je očitno tisti dan čist vrgla iz tira.Vse skupaj naenkrat očitno nisem prenesla in sem iskala najlažjo rešitev.Konec vsega lepega,in ja vem da je to popolnoma neodraslo,nezrelo in zgrešeno.Naj se povem da sma se o vsem pomenla in kar mi najvec pomeni je da mi je on oprostil.Reko je da ne želi delit svojega življenja z nobeno drugo. Očitno nosi v sebi dovolj razumevanja in ljubezni za oba.
- Gost
Jaz v stresnih situacijah pogosto reagiram v stilu apatije do kogarkoli in česarkoli. Takrat ne vidim ne sebe, ne njega, ničesar. In če se vse 'perfektno' poklopi, mu lahko v eni minuti rečem, da naju več ne vidim, da ne vidim smisla, da ne vem, kako bo dalje ... In naslednji dan vidim drugačno sliko. Skratka s temi emocionalnimi štosi se ni za igrati, ker precej uničujejo odnos med dvema - načenjajo zaupanje in če nimaš zaupanja, nimaš nič.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^Tud jst to delam (ampak zadnje cajte skoz manj), sam fora je, da v tistem trenutku res tko mislm in vse tko vidm (brezizhodno), drug dan pa lahko že vse drugač. In sm mu tud že parkrat omenla, da bi blo bolš, da končava in da se pač več ne vidm v tej zvezi, vse se mi zdi brezveze...ampak on se je pomojem nekak že navadu na ta moja nihanja razpoloženja, kar pa ne pomen, da je to u redu. Ni u redu
rihanna27, zate sm pa vesela, da sta rešla problem
rihanna27, zate sm pa vesela, da sta rešla problem
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
res super da sta rešila problem, vendar priporočam da se o tem še kdaj pogovorita, ker te besede so zelo resne,čeprav izrečene nepremišljeno.
nekaj kar sem se jaz naučila v zvezi je to, da je določena meja do katere lahko greš, kar lahko rečeš.ko jo prestopiš, so besede izrečene in zelo težko se jih pozabi. vsak ima svojo mejo, ko pa enkrat prestopiš to mejo, se mi zdi da je zelo težko to popravit.tudi če odpustiš težko pozabiš. tud jst se moram velikokrat v jezik ugriznit, da ne rečem kakšne težke besede,ampk vem, da meje ne smem prestopit.ker vem,da ko jo bom in če jo bom prestopila, je konec.
nekaj kar sem se jaz naučila v zvezi je to, da je določena meja do katere lahko greš, kar lahko rečeš.ko jo prestopiš, so besede izrečene in zelo težko se jih pozabi. vsak ima svojo mejo, ko pa enkrat prestopiš to mejo, se mi zdi da je zelo težko to popravit.tudi če odpustiš težko pozabiš. tud jst se moram velikokrat v jezik ugriznit, da ne rečem kakšne težke besede,ampk vem, da meje ne smem prestopit.ker vem,da ko jo bom in če jo bom prestopila, je konec.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mna, se strinjam z julijo tukej.
Nekatere punce ste učasih mogoče malce preveč prepričane v to, da če boste zagrozile s koncem zveze ali celo zvezo končale,v mislih da se bo kao fant spametoval in vas jutri vzel nazaj.Namreč enako se je zgodilo tudi eni izmed mojih znank, ko je fantu nepremišljeno povedala, da želi konec zveze.Nakar je ugotovila čez par dni, da ubistvu ne more brez njega in da se je uštela in zmotila...No, tip je potem ni več želel nazaj...Namenil ji je še nekaj uric vnaprej, ampak da bi pa nadlaljevala pa nekako ni želel.
Nevem, take stvari znajo zelo zabolet, poleg tega pa trmastemu človeku rečt kej tazga je jasen konec zveze.
jst vem, da če bi mojmu rekla da je konec in ga želela nazaj čez dva ni, me nebi uzel pa četudi bi neskončno trpel!
res učas mal premislt preden se kej reče v tej smeri....
drgač sem pa vesela, da bosta še naprej skupaj
Nekatere punce ste učasih mogoče malce preveč prepričane v to, da če boste zagrozile s koncem zveze ali celo zvezo končale,v mislih da se bo kao fant spametoval in vas jutri vzel nazaj.Namreč enako se je zgodilo tudi eni izmed mojih znank, ko je fantu nepremišljeno povedala, da želi konec zveze.Nakar je ugotovila čez par dni, da ubistvu ne more brez njega in da se je uštela in zmotila...No, tip je potem ni več želel nazaj...Namenil ji je še nekaj uric vnaprej, ampak da bi pa nadlaljevala pa nekako ni želel.
Nevem, take stvari znajo zelo zabolet, poleg tega pa trmastemu človeku rečt kej tazga je jasen konec zveze.
jst vem, da če bi mojmu rekla da je konec in ga želela nazaj čez dva ni, me nebi uzel pa četudi bi neskončno trpel!
res učas mal premislt preden se kej reče v tej smeri....
drgač sem pa vesela, da bosta še naprej skupaj
- rihanna27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
Se zelo dobro zavedam da oprostiti ni enako pozabiti,in da bo to dejanje in strah se kar nekaj casa to med nama,no vsaj pri meni,ker za njega je zaključena stvar,samo bognedaj da se ponovi ni več povratka nazaj je reko in to zelo verjamem.Ker ko se on nekaj odloči za tem stoji,pa četudi umira pri tem.In zato sma se zmenla, da bom v kriznih trenutkih(upam da jih ne bo preveč) izklopla mobitel in bla enostavno nedosegljiva.Vem da je to spet druga skrajnost,sam je najboljša rešitev,da se kaj takega spet ne ponovi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov