Ko se fant spremeni??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2009 17:47

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2009 17:52

Ja so same krive, ker hočejo vse od tipa. Ta pa ne more in ne more in ne more bit več tako zaljubljen in odvisen kot je bil od bivše.In ga gnjavijo zakaj se 100% ne posveti vezi. Budale, kaj gnjavijo, naj bodo zadovoljne z mrvicami ki jih je tip še sposoben dat potem ko ga je bivša zajebala.

Kot sem že omenla nekje…. Mam kolega, ki se bo poročil. Ampak to ni ženska, v katero bi bil on najbolj zaljubljen v lajfu. V bistvu sploh ni v njo zaljubljen. Najbolj je bil v eno, s katero je bil pol leta in ga je pustila. S to ki se bo poročil, je zgoj neka razumska izbira, seksa tud ni veliko, je bolj nek prijateljski odnos. Če je ona s tem zadovoljna in isto razočarana kot on, kul. Jaz vem da na njenem mestu ne bi bla, in se ne bom nikoli sprijaznila z niti 1% manj kot 100%.
Zadnjič spremenil delusional, dne 23. Jul. 2009 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
middle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2009
Kraj: Pomurje

Neprebrana objavaNapisal/-a middle » 23. Jul. 2009 17:53

Najprej vsem hvala za nasvete.

Vidim da ste se vsi zapičili v besedo "zasvojen". Jaz nisem zasvojena od fanta, se znamn tudi sama zadavati imam svoje prijatelje in hobije.
Pravim le da sem opazila veliko spremembo pri njem...kar naekrat, oz začelo se je z tem, da se je začel cele dneve družiti s kolegi...kar je tudi prej počel vendar ne tako pogosto. Tako ni bilo več časa za naju... če že pa je bil itak cel zmatran od žuranja s kolegi.
Sploh pa se ne videvava dostikrat...le čez vikend in to v soboto popoldne ali zvečer- gremo ponavadi ven ( če ne pride kaj vmes) in v nedelo odvisno kaj kateri počne. Čez teden le retkokdaj. Oba sva službeno zaposlena in ne živiva skupaj.
Vendar mi to prav ugaja, čeprav sem ga zelo pogrešala mu nisem nikoli dihala za ovratnik.

Včeraj sva se pogovarjala o najinem problemu...Pravi " zadnje časa ne vem kaj bi rad".
Kot praviš "Horus", verjamem in vem da dobro ve kaj bi rad, le boji se povedati naglas.
Vedno bolj je pogovor postajal napet...ne v smislu kreganja - ampak ni vedel kaj bi povedal... mu veliko pomenim, me ima rad,mogoče pa res nisva za skupaj, sva si preveč različna, izgovori - z njegove strani.

Ne grem se več teh igric... Samo jaz lahko opazim to drastično razliko in kar naenkrat občutek kot da sem mu obveza da me mora poklicati.
Pravite da je to le faza v zaljubljenosti....ampak njegove besede so zvenele drugače.

Je še kaj upanja za naju...vedno bolj vem da puščica meri v drugo smer, katere mi sploh ni všeč.
Počutim se izigrano, kot da bi me pohodil njegov čevelj na nogi. Ničesar še nisla dorekla...čakam da se vidiva iz oči v oči.

Res pa je da ničesar ne upam...čeprav mi pomeni use, ga ne bom z ničemer vlekla nazaj. Pustila ga bom naj se odloči... čeprav vem da je to konec.

Pravijo da čas zaceli vse rane...težkoooo vem...

"Ni problem ljubiti preveč. Problem je ljubiti na način vzorca, ki omejuje"
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2009 18:01

..
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2009 18:03

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2009 18:25

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2009 18:30

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2009 18:35

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2009 18:42

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2009 18:46

..
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2009 18:50

middle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a middle » 23. Jul. 2009 18:51

Prav lažje mi je ko berem vaše odgovore, čeprav priznam, da me je v začetku prav šokiralo - ste se nekateri postrojili proti meni.

Vedela sem da moram pisati na ta forum :wink:

delusional
ne vem zakaj bi se punca mogla ukvarjati z vsem drugim, zadrževat svoja čustva, in se bolj hladno obnašat... če pa si tega ne želi!!! želi si tipa celega, ki bo tako nor na njo, kot ona na njega!!! jaz si tudi želim eno tako "can't live without each other love" ne pa neki na pol.

Te besede si mi položila prav v srce...vesela sem da vsaj nekdo razmišla enako. Hvala!!

Ne bom si zatiskala oči, sprejemam kar moram sprejeti. :cry:
middle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a middle » 23. Jul. 2009 19:03

Jaz njega pustila ne bom...zakaj bi odklanjala nekja kar mi pomeni največ???

Vem pa da tudi skupaj ne bova ostala...vse kaže tako - saj nisem iz drugega planeta... če ga vsaj malo poznam in vem da ima nekaj vesti tudi njemu ni vseeno.

V tej zvezi ni več prihodnjosti...mogoče prehitro vendar se je preveč zapletlo v razpad.
Če sedaj malo pomislim, se mi zdi da ne bi mogla več nanj gledati z istimi očmi, sedaj ko vem da ima pomisleke o najini zvezi...ter se sprašuje kaj mu bolj ugaja.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 23. Jul. 2009 21:48

middle napisal/-a:čeprav priznam, da me je v začetku prav šokiralo - ste se nekateri postrojili proti meni.

Jah, moraš priznati, da je bil tvoj drugi post napisan popolnoma drugače kot prvi in zato smo pri prvem dobili napačno sliko. Med prvim in drugim postom je taka razlika, kot da bi ga napisali dve različni osebi.
To kar si drugič napisala, povsem spremeni vso zadevo. Upam samo, da se boš na koncu tako odločila, da bo zate najbolje. Srečno. :wink:
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shelve » 23. Jul. 2009 22:19

Delusionial, potem ti potrebuješ nekoga, ki sploh še ni bil zaljubljen in boš ti njegova prva ljubezen. Tako bo naivno 100% nor nate in vajino zvezo. A kje dobiti takega, starejšega od 20 let? :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov