Ko se fant spremeni??

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a =zabica= » 29. Jul. 2009 10:08

Skratka, ful poguma je treba, da gres od nekoga, ki ga imas najraje... jaz tega nisem imela in sem zadnje tri mesece visela v zraku in si polnila upe z malenkostmi, ki jih je naredil zame.
Pa danes? Po treh mesecih premisleka, se je končno in dokončno odločil, da je med nama konec. Pa jz? Treščila ob trdno dno, razočarana, broken hearted, počutim se neumno, izdano, izrabljeno... najhuje pa je, da se je v vsem tem času nabralo tok upanja, da še vedno upam, da me pogreša, da vidi kaj je bilo narobe in da vidi, da to ni nekej kar bi bilo tako težko popravit...
Ker mislim, da se ne zgodi pogosto, da imaš nekoga tako zelo rad in ker mislim, da se je za take ljudi vredno trudit... ampak trud mora biti obojestranski!!!

Kako veš kaj bo čez mesec ali dva... mogoče umreš ti, on, mogoče po naključju spoznaš enga, ki te bo čist prevzel, mogoče oba ugotovita, da vama enostavno ne gre... ampak če vama daš ta mesec ali dva, narediš tudi nekaj za sebe... včasih je bolje narediti 'napako', ker šele ko je ta narejena, spoznamo da je bila napaka, če pa je ne naredimo, zapravimo dragocene minute, ker premlevamo kako bi bilo če bi bilo...
Če si sposobna iti naprej, brez teh vprašanj, potem si že na dobri poti, če pa se sprašuješ kaj in kako in kaj če... potem...
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 29. Jul. 2009 10:09

ma itak skoz jočeo ko jim je....ne nasedi..al pa se daj na easy in mu reči, da želiš počasi naprej in boš vidla po kakem mesecu ka je...ampak bodi hladna do njega
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 30. Jul. 2009 6:09

Nikoli ne pogrevaj TO SI ZAPOMNI,ker nikol ne bo isto oziroma lepše kot si želiš!To ti govorim iz svojih izkušenj,nvem kako je bilo pri drugih,ampak sm že doskrat slišala,da ni to to!Nvem jst na tvojem mestu nebi riskirala ti pa kokr čš!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 30. Jul. 2009 10:34

pocas pocas...pac je prjoku zatabo prej je meu pa tok zapovedat!

jez bi na tvojem mestu bla u izi... pocas bi ga prebolevala, cakala na njegova dejanja.

se zmer lohka zacneta cez neki casa na novo, amboslutno pa ne takoj!

pogreta juha ni dobra... pa tudi lesi se ponavad vrne opraskan!

daj casu cas sploh pa cas sebi in svojim interesom ter custvom!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 30. Jul. 2009 13:57

men je tut moj po parih mesecih najine zveze začel bit odsoten, pa kao da si ne rabva tok smsjou pisat pa sm rekla, no ql pol pa najbol da se ne slišva več, pač si ga uzamem na izi...in me je klicu prec nasledn dan da se je odloču, da hoče bit z mano, sam da ma kao problem, ker ga je prejšna zveza (čeprou kratka) ubila, ker jo je meu kao ful rd, pa ful vložu čustv v vezo, ona ga je pa pohodla čist, pa jo je kumi preboli k se je tok navezu nanjo in mi je reku, da bo šu zdj počas v to....pa glej zdj, čez mesc dni ni sploh več o njej nč reku, k sta se vidla, mu je bla kr ena, zdj po 3 letih vidi, da ker emi je to govoru, da ga nobena ni tok obrnla kukr jz, da tisto je bla ena bedna pikica v življenju in da bi se mi mogu že na začetku totalno prepustit in da se ma noro z mano in je nor name :) Mogoče more pa sma čez tof azo pa ugotovit da si ti res NAJ NAJJ v življenju kar je spoznou :)
ejmi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ejmi » 31. Jul. 2009 23:15

moja best frendica je mela isto izkušnjo s tipom.in tut on je prjoku nazaj.pa ga je sprejela.kaj se je pol zgodil ?čez nekaj mesecev jo je pustu z bednim razlogom.tko da..ne se prehitr veselit,čas bo pokazu al mata prihodnost al ne :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 01. Avg. 2009 9:49

nikaragua napisal/-a:se zmer lohka zacneta cez neki casa na novo, amboslutno pa ne takoj!

To je najslabša stvar, kar lahko rečeš človeku, ki preboleva. NE, ne morta začet čez neki časa, 99,9% je, da nikoli več ne bosta skupi. Sej vsi vemo tisto o pogreti juhi... Če je ta juha stara 50 let, pa še tok slabš. middle, lahko ti vse tle rečemo, da se ne vrnit k njemu, pa tud sama si to govoriš, pa se boš mogoče vseeno vrnila. Ampak sej, kokr sama veš, prej ali slej bo počl. Večkrat kot mu daš priložnost in večkrat kot te razočara, grše se bo končalo. Enkrat bo pa tok grdo, da se še vidt ne bosta več mogla, ker bodo take zamere vmes. Tko da ti res res svetujem, da se ne vrnit k njemu, sej bo šel čez to fazo, ugasni mobitel če ne drugega.
middle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2009
Kraj: Pomurje

Neprebrana objavaNapisal/-a middle » 01. Avg. 2009 14:12

Nisem ga še srečala v živo odkar sva končala. Še vedno mi piše sporočila, včasih tudi pokliče in mi govori kako mu je težko. Probam ostati trdna, čeprav me ko odložim slušalko stisla v prsih, takrat bi stekla k njemu in izbrisala iz misli vse besede ki me ne pustijo da mu odpustim.

Vedno bolj sem prepričana, da se ne bom vračala nazaj k njemu. Čeprav mi je težko, da bi kar umrla... Zdaj pa še sloh ker je najina ljubezen postavil v moje roke in je odločitev moja.
Nisem poslusni zajček na katerem bi delala poskus, če je bilo vredno mu odpustiti, bit naprej z njim, in čakati z dneva v dan kako dolgo bo še zdržala najina ljubezen. Kateri in kdaj bo spet prvi rekel zdaj je pa res konec.

Nisem od včeraj in se dobro zaveda, da tude če mu odpustim bodo te njegove današnje obljube čez čaz izhlapele. Trdno sem prepričana da mu tega ne odpustim... Priznam pa da me je strah, kaj se bo zgodilo ko se srečava, (mogoče že danes zvečer)... Me bo njegova bližina premagala?
Moram ostati trdna! IN TUDI BOM:)

Hvala vsem za vaše nasvete!!

LP
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Avg. 2009 23:11

Shelve napisal/-a:Delusionial, potem ti potrebuješ nekoga, ki sploh še ni bil zaljubljen in boš ti njegova prva ljubezen. Tako bo naivno 100% nor nate in vajino zvezo. A kje dobiti takega, starejšega od 20 let? :)
:P :angel: OK sicer sm v svoji prvi vezi, ampak se nedavno nism bil.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 02. Avg. 2009 0:03

sončk napisal/-a:NE, ne morta začet čez neki časa, 99,9% je, da nikoli več ne bosta skupi. Sej vsi vemo tisto o pogreti juhi...

Očitno sva midva med tistim 0,1 odstotka populacije. Na začetku je bilo namreč vse videti tako, da se njemu bolj ko ne fučka za kakšno zvezo, meni pa ravno zaradi tega ni dalo miru. Potem pa sem imela po pol leta ''je/ni-zveze'' poln kufer vsega, čeprav sem ga imela še vedno rada. In sem se odločila, da zaključim zgodbo za vse večne čase. Po enem mesecu me je poklical, če bi šla na pijačo, in sem šla, bolj iz firbca kot kaj drugega. Se je zjokal in povedal, da ga je ornk polomil. Mogoče sem naivna, ker sem mu dala novo priložnost, ampak zdaj sva skupaj že četrto leto in vsako leto nama je lepše. :)
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Avg. 2009 0:07

Zgrešila poanto. Fora je v tem, da je treba konec zveze sprejet kot tak, ne pa tolažit se, da boš enkrat spet skupaj. Dokler misliš, da je razhod samo začasen, ne prebolevaš, ampak stagniraš.
Ja, lahko se zgodi, da ponovno prideta skupaj. Lahko v drugem poskusu zveza uspe. Ampak ni pa najbolj pametno računat na to.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 02. Avg. 2009 8:23

^To pa definitvno. Nisem brala vseh postov, komentirala sem samo tisto o pogreti juhi.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Avg. 2009 21:02

frigga napisal/-a:
sončk napisal/-a:NE, ne morta začet čez neki časa, 99,9% je, da nikoli več ne bosta skupi. Sej vsi vemo tisto o pogreti juhi...

Očitno sva midva med tistim 0,1 odstotka populacije. Na začetku je bilo namreč vse videti tako, da se njemu bolj ko ne fučka za kakšno zvezo, meni pa ravno zaradi tega ni dalo miru. Potem pa sem imela po pol leta ''je/ni-zveze'' poln kufer vsega, čeprav sem ga imela še vedno rada. In sem se odločila, da zaključim zgodbo za vse večne čase. Po enem mesecu me je poklical, če bi šla na pijačo, in sem šla, bolj iz firbca kot kaj drugega. Se je zjokal in povedal, da ga je ornk polomil. Mogoče sem naivna, ker sem mu dala novo priložnost, ampak zdaj sva skupaj že četrto leto in vsako leto nama je lepše. :)

tole je blo tut pr men, pa greva že v 4. leto :P heheheh

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]