Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
če partner zahteva, da se zaradi njega z določenimi ljudmi ne družiš, nima kaj počet s tabo. ponavad taki nimajo vse pošlihtano. sicer so izjeme, recimo če je jasno, da bi druženje z določenim človekom škodovalo tej osebi in bi partner to zahteval v njegovo dobro, ampak gre ponavadi žal za sebične razloge, največkrat zaradi ljubosumja.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jz sm mela eno res ful dobro frendico s katero sva ble non stop skupi. In potem sva slučajno obe istočasno dobili resne fante in takrat se je use končal. Jz sm se še vedno trudila, da sva šle čim večkrat skupi kam pa tud če sm s tem skenslala svojga takratnega fanta ona pa pač ne. Mogoče zato, ker je biu to tud njen prvi fant al ne vem kaj.
Vedno manj sva se videvale, ko sm jo klicala, če pridem k njej (v njen kraj), da greva na pijačo je rekla, da čaka, da njen k njej pride čeprou nej bi pršu šele zvečer ampak ok. No potem sm šla jz študirat čist nekam drugam in sploh ni blo šans, da bi se vidle in sva počas zgubile use stike. In ji zadnjič po pol leta tišine napišem na msn-ju kako je pa kaj počne in ženska mi napiše, sory morm it ker je moj k men pršu . No u tistem trenutku sm spoznala, da bo vedno tko in da se ne splača več trudt za najino prijatelstvo, ker sm bla zadnje leto jz edina, ki se trudi.
Jz sm mela vedno v glavi, da so prijatelji bolj pomebni in kokr se spomnim nism nikol nobenga zapostavljala, ker sm vrjetno prevečkrat na svoji koži občutila kako je, če te kdo zapostavlja zarad svojga partnerja.
Vedno manj sva se videvale, ko sm jo klicala, če pridem k njej (v njen kraj), da greva na pijačo je rekla, da čaka, da njen k njej pride čeprou nej bi pršu šele zvečer ampak ok. No potem sm šla jz študirat čist nekam drugam in sploh ni blo šans, da bi se vidle in sva počas zgubile use stike. In ji zadnjič po pol leta tišine napišem na msn-ju kako je pa kaj počne in ženska mi napiše, sory morm it ker je moj k men pršu . No u tistem trenutku sm spoznala, da bo vedno tko in da se ne splača več trudt za najino prijatelstvo, ker sm bla zadnje leto jz edina, ki se trudi.
Jz sm mela vedno v glavi, da so prijatelji bolj pomebni in kokr se spomnim nism nikol nobenga zapostavljala, ker sm vrjetno prevečkrat na svoji koži občutila kako je, če te kdo zapostavlja zarad svojga partnerja.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pri meni je žal tko da fant ostaja, prijatelji pa pridejo in grejo. me ne razumejo več tko kot včasih, zato se ne počutim dobro v njihovi družbi in posledično se ne družimo več.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men se pa zdi mal smešno, kak lahk nekteri preživijo tak, da so 95% časa s fantom, pa da sploh nimajo nobenih pravih prijatlov, ampak sam ene kolege s kterimi hodjo na kavice tu pa tam, kadar slučajno nimajo kej za delat. Sej če vam nekterim to ustreza, super, sam men bi se pa zmešal. Sam preveč je pol teh zgodb "fant me je pustu, zdej sm pa čist sama in osamljena in nimam s kom kam za it in nobenga s kterim bi se pogovorila " ... Takim se pol js sam smejim, pa nej se še tak grdo sliši. Ko bom js mela resnega fanta, bo tud on zagotovo moja prioriteta, ampak nikakor pa ne bo celo moje življenje.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
kajira napisal/-a:^^ jst sem bila v taki situaciji, vendar ne po lastni odločitvi. če bi se mi kdo povrh vsega še smejal, bi ga na gobec.
Chill out. Js govorim za take ko sm opisala, ko odjebejo cel svet okol sebe. In za take brez slabe vesti priznam, da se mi čist nč ne smiljo ampak jim še privoščim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
no angel napisal/-a:Chill out. Js govorim za take ko sm opisala, ko odjebejo cel svet okol sebe. In za take brez slabe vesti priznam, da se mi čist nč ne smiljo ampak jim še privoščim.
Oh, včasih (v mojih bolj žleht trenutkih) prav z užitkom čakam, da eno "kolegico" pusti fant, da se mi bo prišla jokat na vrata, jaz pa bom z veseljem zažvrgolela "nimam časa!" - no, ampak ker sem bolj pussy karakter, vem da ji bom na stežaj odprla vrata in ji sama od sebe ponudila ramo, kjer se bo zjokala .
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
iluzija napisal/-a:no angel napisal/-a:Chill out. Js govorim za take ko sm opisala, ko odjebejo cel svet okol sebe. In za take brez slabe vesti priznam, da se mi čist nč ne smiljo ampak jim še privoščim.
Oh, včasih (v mojih bolj žleht trenutkih) prav z užitkom čakam, da eno "kolegico" pusti fant, da se mi bo prišla jokat na vrata, jaz pa bom z veseljem zažvrgolela "nimam časa!" - no, ampak ker sem bolj pussy karakter, vem da ji bom na stežaj odprla vrata in ji sama od sebe ponudila ramo, kjer se bo zjokala .
hvala enako.. lih pred enim tednom me je klicala kolegica po približno enem mescu, da jo je pustu fant, pa sm že šla do nje...
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov