Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigheart - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2008
Pozdravljene (in pozdravljen moški del cosmopolitančkou )
to je moj prvi komentar na cosmopolitan.si pa se mse ravno zaradi te(ali pa tej zelo podobni) temi registrirala.
naslednji mesec bom stara 17 let. verjetno si mislte mlada šjora...hja mlada že res..ampk neskončno ljubljena in zaljubljena...
imela sem fanta.starega seda j19 let. skupaj sva bila 10 mesecev in bil je moj prvi fant. takoj se je poštekal z mojimi frendicami in nisem bila nič sumljiva.sama sem imela najboljšo prijateljico in najboljšega prijatelja ki je bil bivši od te prjatlce. usej e blo super fino fajn..edini problem je bil da sm bla kot psička prvezana na povodec in ob vikndih nisem živela kot povprečna 16-letnca..bila sm doma..sama..ON (bivši) pa z MOJIMI prijateljicami zunaj..pa se mi ni zdelo čudno, prvoščla sm mu da uživa..usakič k ose je vrnu je mel čez use dost za povedat...usak viknd je spal pr men, starši sos e navezal nanj..jz pa..hehe po enm mescu nism bla več zaljubljena.. namreč navezala sem se na svojega najboljšega prijatelja..ki sem ga poznala prej že celo leto... in za katerega sem želela da moja kolegica nikol nebi bla z njim ker ni čutla NČ do njega.. in bol kot sm bla zalublena u njega bol mi je biu nedosegliu..BIUŠI OD BEST FRENDICE...in tko sm use do letošnjega aprila molčala...nato pa sva na ravnatelejv dan šla skupaj v lj [hodiva na isto šolo] in se med nama ni zgodil oNIČ, ker sem bila še vedno z bivšim...to je bilo na petek..na ponedeljek sem končala z biušim in na sredo sva se s tem fantom prvič poljubila, s tistim dnem se je moj svet spremenil. danes je točno 7 mesecev kar sva uradno skupaj..odkar naju ves svet prezira..odkar je on moje use..moj prijatelj,fant ,zaupnik... LJUBIM GA..kljub svojim 16 letom čutim da je pravi... starši so ga sčasoma sprejeli..ne morem verjeti vendar mi dovolijo spati pri njem..njegovi starši so me sprejeli kot svojega otroka... in vse je popolno
no skoraj VSE... moj bivši me je prevaral z skoraj vsemi mojimi frendicami.. in sedaj sm jz tista grda punca, ki je zdej z biušim od best frendice...
JZ sm poslušala srce
poslušala sm svoja čustva
PRVIČ v življenju sem se dala na prvo mesto.. in sem srečna , da je tem utako..
imam 2 prijateljici ki mi kljub vsemu stojita ob strani...
izgubila sem najboljšo prijateljico.. izgubila sem sošolce[ker je best frendica sošolka]..izgubila sem vse za kar sem živela zadnaj 3 leta..toda z enim poljubom..z enosamo iskreno potezo svojega srca sem si svoje življenje postavilana noge...našla smisel v vsem tem in lahko rečem, da mi ni žal ,d asem izgubila toliko "prijateljev" (tistih zaigranih).. bila sem prevarana, sama nikoli preverala... (o ja sem..v glavi :S )
Ljubim ga in če mislite da sem za to premlada, ne obsojajte...
menim samo, da kdor obsoja punce, ki svoj čas posvetijo svojim fantom ni ravno pravičen.. morda pa imajo tako kto jaz za to pojasnilo..morda pa lahko verjamejo samo še v ljubezen.(katera pa vsi vemo, da je kot igra na srečo..vsak lahko zadane še bolj verjetno pa izgubi..moja srečka je bila GLAVNI DOBITEK.. ) vem, da je dolg komentar..vem pa tudi da po 7ih mesecih sem to izlila iz duše ravno zato, ker sem srečna
ker sem zaljublejna
ker sem ljubljena (:
to je moj prvi komentar na cosmopolitan.si pa se mse ravno zaradi te(ali pa tej zelo podobni) temi registrirala.
naslednji mesec bom stara 17 let. verjetno si mislte mlada šjora...hja mlada že res..ampk neskončno ljubljena in zaljubljena...
imela sem fanta.starega seda j19 let. skupaj sva bila 10 mesecev in bil je moj prvi fant. takoj se je poštekal z mojimi frendicami in nisem bila nič sumljiva.sama sem imela najboljšo prijateljico in najboljšega prijatelja ki je bil bivši od te prjatlce. usej e blo super fino fajn..edini problem je bil da sm bla kot psička prvezana na povodec in ob vikndih nisem živela kot povprečna 16-letnca..bila sm doma..sama..ON (bivši) pa z MOJIMI prijateljicami zunaj..pa se mi ni zdelo čudno, prvoščla sm mu da uživa..usakič k ose je vrnu je mel čez use dost za povedat...usak viknd je spal pr men, starši sos e navezal nanj..jz pa..hehe po enm mescu nism bla več zaljubljena.. namreč navezala sem se na svojega najboljšega prijatelja..ki sem ga poznala prej že celo leto... in za katerega sem želela da moja kolegica nikol nebi bla z njim ker ni čutla NČ do njega.. in bol kot sm bla zalublena u njega bol mi je biu nedosegliu..BIUŠI OD BEST FRENDICE...in tko sm use do letošnjega aprila molčala...nato pa sva na ravnatelejv dan šla skupaj v lj [hodiva na isto šolo] in se med nama ni zgodil oNIČ, ker sem bila še vedno z bivšim...to je bilo na petek..na ponedeljek sem končala z biušim in na sredo sva se s tem fantom prvič poljubila, s tistim dnem se je moj svet spremenil. danes je točno 7 mesecev kar sva uradno skupaj..odkar naju ves svet prezira..odkar je on moje use..moj prijatelj,fant ,zaupnik... LJUBIM GA..kljub svojim 16 letom čutim da je pravi... starši so ga sčasoma sprejeli..ne morem verjeti vendar mi dovolijo spati pri njem..njegovi starši so me sprejeli kot svojega otroka... in vse je popolno
no skoraj VSE... moj bivši me je prevaral z skoraj vsemi mojimi frendicami.. in sedaj sm jz tista grda punca, ki je zdej z biušim od best frendice...
JZ sm poslušala srce
poslušala sm svoja čustva
PRVIČ v življenju sem se dala na prvo mesto.. in sem srečna , da je tem utako..
imam 2 prijateljici ki mi kljub vsemu stojita ob strani...
izgubila sem najboljšo prijateljico.. izgubila sem sošolce[ker je best frendica sošolka]..izgubila sem vse za kar sem živela zadnaj 3 leta..toda z enim poljubom..z enosamo iskreno potezo svojega srca sem si svoje življenje postavilana noge...našla smisel v vsem tem in lahko rečem, da mi ni žal ,d asem izgubila toliko "prijateljev" (tistih zaigranih).. bila sem prevarana, sama nikoli preverala... (o ja sem..v glavi :S )
Ljubim ga in če mislite da sem za to premlada, ne obsojajte...
menim samo, da kdor obsoja punce, ki svoj čas posvetijo svojim fantom ni ravno pravičen.. morda pa imajo tako kto jaz za to pojasnilo..morda pa lahko verjamejo samo še v ljubezen.(katera pa vsi vemo, da je kot igra na srečo..vsak lahko zadane še bolj verjetno pa izgubi..moja srečka je bila GLAVNI DOBITEK.. ) vem, da je dolg komentar..vem pa tudi da po 7ih mesecih sem to izlila iz duše ravno zato, ker sem srečna
ker sem zaljublejna
ker sem ljubljena (:
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jullia_ napisal/-a:Čudna zgodba. Na čigavem povodcu si pa bila privezana, da je bivši sam s tvojo družbo okrog hodil?
Ja, to tud meni ni jasno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Jaz nebi mogla reči, da zapostavljam svoje prijatelje, zaradi fanta. Moji najboljši prijatelji so moja družina, z njimi pa praktično preživim skoraj vsak dan. Z ostalimi prijateljicami pa se vidim toliko kolikor mi dopušča čas. Ker imam zelo natrpan urnik s študijem mi časa za druženje s prijatelji res ne ostane veliko, tako da se bolj malo vidim z njimi. Tisti prosti čas, ki pa mi ostane ga pa seveda veliko raje preživim s svojim fantom, ki je ob enem tudi moj prijatelj. Zase osebno lahko rečem, da s prijateljicami preživim ravno toliko časa kot je treba, pa tudi zaradi primanjkovanja časa se večkrat slišimo po telefonu in si povemo stvari, ki bi si jih sicer. Drugače pa se vsak dan pogovarjam s svojimi sestrami, tetami, sestričnami, mamico... z eno besedo družino. Tako da zase lahko mirne volje rečem, da ne zapostavljam prijateljev zaradi fanta.
Pain is temporary, glory is forever!
-
crazy - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Men je pa to totalno nesmislno da zdaj ko imaš enkrat fanta da zapostaviš frende in moraš biti 24/7 s tipom halooo..sj ni tvoj svet:D...čist dost je nekje 3(4 na tedn s fantam..ga saj lahko pogrešaš:)..če usak dan in ceu dan visiš z njemu se lahko še naveličaš:)..js ne zapostavm frendic res je da se zj z enimi k so na faksu videvamo bol malo samo še vedno vsaj 2x na tedn med tem ko z best frendico se slišiva usak dan vidiva usak drug dan.če mene praša se da use uskladit:) pa magari če vidš frendico sam za pou ure tok da mal predebatirata kakšno stvar:)
-
Corrine - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: kjer je lepo
Ja, in to je noro. Predvsem pa ti je večkrat žal, ko se spomniš na prijatelje in nepozabne trenutke z njimi...! Nasploh punce zelo zapostavljamo svoje prijatelje, dostikrat "da nam ne bi tipi ušli"...
Vsaj v primerih znancev in mojem. Ampak dobro je že, da se tega zavedaš in včasih zna to biti prvi korak-na boljše.
Vsaj v primerih znancev in mojem. Ampak dobro je že, da se tega zavedaš in včasih zna to biti prvi korak-na boljše.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
bigheart
A best prijateljica je bila s tvojim bivšim?
Eh, če si srečna, pol veš, da je prav tako.
julija, jaz sem razumela, da je bila na povodcu s strani staršev, če ni smela žurat?
julija, jaz sem razumela, da je bila na povodcu s strani staršev, če ni smela žurat?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
bigheart - Sramežljivka
a_pikica_a napisal/-a:bigheart
am ja prou si razumela zdj sm še enkrat moj vpis prebrala in je res malo čudaško zapisan...
am heh ja best frendica je bla z mojim biušim ja..in še marsikera druga frendica... varu me je...
s tem da ko sva začela sm bla 15 in mistarši res niso pustil vlik vn hodt..on je biu 18 in s tem ni mel problemov...zto se je gonuu z usako k jo je vidu..
to šele zdj vem..k tkat (biu je moj prvi) sm mislna d delam prou, da se mu pustim...
heh narobe ste razumele..
pravim, da tistih frendic s katerimi me je prevaral res ne pogrešam in si ne želim druženja z njimi.. tisti dve pravi, ki ju imam pa vidim in se slišim z njima usaj 1x na dva dni, če čas ne dopušča pogosteje..sedanji fant je moj prijatelj in moje vse. verjamem v naju in tut skupaj uživava zunaj (:
-
bigheart - Sramežljivka
p!ka napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Čudna zgodba. Na čigavem povodcu si pa bila privezana, da je bivši sam s tvojo družbo okrog hodil?
Ja, to tud meni ni jasno.
če ti je sm povzetek usega kar se mi je zgodil zadne 2 leti zgodil čudn nečeš vedt kašn lajf mam xD
41 letna mami mi je v 8. mescu nosečnosti
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
No super pol
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
bigheart napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:bigheart
am ja prou si razumela zdj sm še enkrat moj vpis prebrala in je res malo čudaško zapisan...
am heh ja best frendica je bla z mojim biušim ja..in še marsikera druga frendica... varu me je...
s tem da ko sva začela sm bla 15 in mistarši res niso pustil vlik vn hodt..on je biu 18 in s tem ni mel problemov...zto se je gonuu z usako k jo je vidu..
to šele zdj vem..k tkat (biu je moj prvi) sm mislna d delam prou, da se mu pustim...
heh narobe ste razumele..
pravim, da tistih frendic s katerimi me je prevaral res ne pogrešam in si ne želim druženja z njimi.. tisti dve pravi, ki ju imam pa vidim in se slišim z njima usaj 1x na dva dni, če čas ne dopušča pogosteje..sedanji fant je moj prijatelj in moje vse. verjamem v naju in tut skupaj uživava zunaj (:
Pa kakšne frendice neki....
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Zase ne bi mogla rečt, da sem zaradi fanta zapostavila prijatelje. Jih nimam ravno veliko, so pa tisti pravi. Zaradi njegove službe imava nažalost omejene dneve, ko se lahko vidiva. Tako lahko preostali čas namenim prijateljem. Sicer se ne videvamo zdaj vsak dan. A če me kdo vpraša, kdaj imam čas za kavo, ga prilagodim na tiste dni, ko ne moreva biti skupaj s fantom.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]