Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 01. Dec. 2008 19:56

Imam prijateljico s katero sva se videli vsak dan. Ima fanta, skupaj sta eno leto. Odkar se je preselil k njej(1 mesec) ne gre nikamor. Stanujeva 200metrov narazen in v tem mesecu dni se nisva videli, ker je neprestano z njim. Ok razumem, da se imata rada, ampak da si ne more vzeti eno uro časa za kavo pa ne morm razumeti? Tudi jaz imam fanta, ampak vedno gledam da ne zapostavljam prijateljic ker s emi zdi da je prijateljstvo nekaj kar rabi vsak človek. Ali ga ona zdaj več ne? Ne morem razumeti res.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 01. Dec. 2008 20:00

^^ to zdej k je je use še uno waaawww, živiva skupej pa sta en na drugega prlepljena pa ne gresta nikamr sama. Ni prva k to dela. Počasi en čas, mogoče pol k bo že neki normalnega da živista skupej imela čas...
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 01. Dec. 2008 21:08

Tud jz sm primer, k sm dala prijatelje ob stran. Takrat-skoraj 2 leti nazaj- ko sem spoznala svojega fanta (od učerej bivšega :? ) niti nisem imela prijateljic. Ok-eno dobro in s to sem bila vedno v kontaktu. Fantu sem dopustila, da je popolnoma ustopil v moje življenje. Niti me ni motilo, ker sem se mela blazno lepo z njim. Letos, ko pa se je začel novi fax (sem se prepisala) pa so se svari spremenile. Doumela sem, kako pomembne so mi prijateljice. On ni v moji družbi dopuščal nobenih moških osebkov, še na moje frendice je ratau lubosumen. Ta obsesija je prišla do take mere, da sva se ta vikend razžla. Zato punce, zmerej mejte čas za svoje prjatlce in ne dovolte, da bi vam kdo oduzel lady night-e!
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 02. Dec. 2008 0:24

js kolegic nism nikol zapostavljala in jih tut ne mislim.. niti mi ne paše bit skupi s fantom 24/7.. tko da mam kr dovolj časa za vse kolege in kolegice, na žalost sm jih pa kr neki zgubla ker majo fante/punce.. sam to mene nič ne gane.. če kdaj "slučajno" kdo pokliče grem z veseljem na kofe.. nism nč zamerljiva glede tega.. ker mi gre blazno na živce tisti "rek" da fanti pridejo in grejo.. prijatelji pa ostanejo.. pa kdo te bo pol tolažu k bosta šla s fantom narazen.. js nism odrekla pomoči ali pogovora pa tut če me kolegica ni poklicala že 1 leto odkar ma fanta.. in za moje pojme tut fantje ostanejo.. ker čene - zakaj za hudiča se pa tok trudmo da bi zveze uspevale? in če me slučajno kkšna od kolegic kliče samo zato, da bo ob razhodu s fantom mela nekoga k se mu lahko zjoka, me lahko takoj neha klicat.. js s kolegicam preživljam čas, zato ker se mam z njimi lepo, ker so krasne punce (ali fantje) in mi je všeč da oni preživljajo čas z mano iz istega razloga..
na kratko, sm bolj vesela ko me pokliče kolegica s ktero se pol leta nisva slišale zato ker me pogreša in bi rada nadoknadla kkšno kavico.. kokr pa ena kolegica, k me pokliče samo zato ker njen fant ni na razpolago in nima kej bol pametnega počet..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 02. Dec. 2008 9:26

Jst sm ohranila dve prijateljici iz otroških let (osnovna šola), s kerimi sicer ne hodmo žurat, se pa dobimo na kavi in občasno kšn film skupi pogledamo.
Prijateljice (znanke) iz srednje šole sem kr malo zapustila. dobimo se enkrat letno na obletnici mature.....
S sotrpini iz faksa se pa družim v službenem času, ko gremo skup na malco, kavo al pa kšn čik ....

Mava pa kopico novih prijateljev, s katerimi se dobimo enkrat tedensko in gremo žurat, nardimo piknik al pa kej podobnega. Pač ljudi s podobnimi interesi, družino in posledično omejenim prostim časom.

Lifestyle se menja....
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 02. Dec. 2008 21:51

inaa napisal/-a:
Tash napisal/-a:kot pravijo ... fantje pridejo in gredo, prijatelji ostanejo za vedno.

to je to!

men se zdi zlo neumno tako pocetje, mam kolegice, ki enostavno nimajo vec socialnega ziulenja ker so s tipom, se hujs je to da ona lahko hodi po vseh vaskih pijanih zurih z njim, on je pa ljubusumen ce gre ona s KOLEGICO na kofe... :roll:

mam ogromno sošolk ki tak delajo.. ne sme it s kolegico na kavo kr jo lahko tam kiri ded gleda pa če gre v mesto na sladoled poleti s kolegico ga more vprašat če ji dovoli da neo ki jezn :krank: bolano al kak naj rečem
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 03. Dec. 2008 10:07

barbika_444 napisal/-a:Jst sm ohranila dve prijateljici iz otroških let (osnovna šola), s kerimi sicer ne hodmo žurat, se pa dobimo na kavi in občasno kšn film skupi pogledamo.
Prijateljice (znanke) iz srednje šole sem kr malo zapustila. dobimo se enkrat letno na obletnici mature.....
S sotrpini iz faksa se pa družim v službenem času, ko gremo skup na malco, kavo al pa kšn čik ....

Mava pa kopico novih prijateljev, s katerimi se dobimo enkrat tedensko in gremo žurat, nardimo piknik al pa kej podobnega. Pač ljudi s podobnimi interesi, družino in posledično omejenim prostim časom.

Lifestyle se menja....

Se strinjam.

V fazi zaljubljenosti sem tudi jaz pozabla na prijateljice. Kar, če sem poštena, se mi ne zdi tako kriminalno. Če so zares prijateljice ja razumejo, da se včasih prioritete zamenjajo in obrnejo za kratek čas.

Tekom let smo babe ugotovile, da odraščamo, gremo vsak svojo pot. Ohranjamo stike tako, da se vidimo čim bolj redno (čeprav živimo ena tu, druga tam), pa prek telefona, mailov.
Če ne visimo skozi skupaj, tako kot smo 10 let nazaj, še ne pomeni, da si nismo blizu. Je blo na začetku to kateri kar težko dopovedat. :)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 03. Dec. 2008 10:18

js imam tudi dve prijateljici iz otroških letih. ena je tako daleč doma, da se malokdaj vidima (sma pa ves čas na vezi), z drugo se vidim večkrat na teden na kaki kavi, ali pa tut po cel teden ne. imamo pa vsaka svojega resnega fanta, tk da žurat že dolgo nism šla sama, se pa menima z eno, da bo res tut to treba nardit :)
drugače pa ne vem ravno če drži, da prijateljice ostanejo, fantje pa grejo... mogoč bo pa fant tudi ostal??
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Dec. 2008 10:27

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Dec. 2008 18:21

Jaz si pa zelo rada vzamem čas za prijatelje; (ne glede na to če sem bla v vezi ali ne)...
In če prav se ma manj časa ko si v zvezi, se mi zdi prav, da se še vedno družiš s kolegi...

Sicer pa je tut odvisno kakšen človek si... Jaz potrebujem okrog sebe veliko ljudi; in partner (vsaj meni) ne nadomesti vseh babjih čvekov, kofetkov z najboljšimi frendicmi :kaffe: , skupinskega šopinga , debat o računalnikih in avtomobilih s "sosedi" :schreiben: , in obujanja spominov na malo šolo ob kuhanem vinčku... :P

Aja, je pa ful dobra rešitev zame in meni podobne (seveda če se par ne razide) da imata skupno družbo...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 06. Dec. 2008 23:47

če partnerju ne težiš, ko hoče iti ven s prijatelji, tudi on tebi ne bo. Tega se držim jaz. ;)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 07. Dec. 2008 20:20

ženska napisal/-a:če partnerju ne težiš, ko hoče iti ven s prijatelji, tudi on tebi ne bo. Tega se držim jaz. ;)

Tudi pri nama je enako.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 08. Dec. 2008 22:43

točn tko
marsikera vidm, da pozabla dejstvo, da k si starejši si želiš met kako dobro kolegico..
sj k si mld p k je zveza na začetku je use super fino fajn,.si s tipom, greš na svoje,urejaš si dom,gresta skupi ven, pol pridejo otroc jih vzgajaš,.sm vrejmte pol k si pa enkrat str 40 in več in so otroc že kokr tolk veliki,... bi ti pa pasal kdaj pa kdaj s kolegico it mal ven pa pojamrat... vrjemte tud partnerja se loh slej k prej naveličaš...pa je loh čist super pa taprav,... :?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 09. Dec. 2008 14:48

Res je.
Sama se s prjatlcam vidm bol mal še, tukej mislm predvsem tiste prjatlce, k so moje sosede in smo ble kot mejhne punčke skup na dvorišču usak dan, po cele dneve. S prihodom v srednjo šolo pa se je use skupej mal spremenil, vsaka je šla svojo pot, nekatere so se tud odselile, in zdej mam samo še 2 prijateljici-sosedi, s katerimi se vidm 2x na mesc ali pa tudi to ne, ker enostavno ni časa-ena se uči, druga ima treninge, js pa glasbeno.
In delno use to tut zarad fanta, čeprov men osebno ni težko si v dnevu uzet kakšne ure časa za prijateljice, pa vendar ...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 09. Dec. 2008 20:28

Jst priznam da sm zapostaula kolegice zrat njega in vem da sm nrdila veliko! napako. In tud vem da nism ne prva ne zadnja. Smo še vedno u kontaktu ma 20% od prej. :?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov