Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mortisha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mortisha » 28. Apr. 2009 10:25

Js mam take izkušnje pri dveh kolegicah, ki imata zdj fanta ampak js sm bla v zvezi že dost pred tem....in nikol nism delala planov z njima na foro "ja sm potem sm že z njem zmenena-čaki bom vidla če gre on tud- bom vidla kaj bo reku :rolleyes: ja treba se je prlagajat ampak da je že ta prva beseda k se kej menmo za vn treba jokcat da je zmenena s tipom (k se itak vidta z njima vsak dan)- js se tut pogosto sj zto se pa lažje prilagodi ane :x
mah sj pol sm jima rekla da js ne bompobudnica več nikol nj onidve dobr premislta kdaj sta si primorne uzet tisto urco za pijačo na tedn vsaj če ne več... :?
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 28. Apr. 2009 13:27

Zase lahko povem, da sem ista oseba, ne glede na to, ali sem samska ali vezana. :wink: Žal pa to ne velja za vse kolegice. Na začetku zveze mi je jasno, da je za prijatelje manj časa kot sicer, ampak če se to "pomanjkanje" časa vleče dalje, potem to zame ni prava prijateljica. Sem že nekaj podobnega doživela, nisem pa se zaradi tega obremenjevala. V tem primeru očitno velja rek: (nekateri) prijatelji pridejo in gredo. Seveda pa ni v vseh primerih tako. :)
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 29. Apr. 2009 9:36

js sm pa opazla pri svoji sestrični... da prej ko še ni imela fanta smo se bolj družile pa vse, zdej je pa kr ni več nikjer, skoz bi bla z njim... sej dobr, mislim da bi bla jst tud taka neki časa, sam useen ne moreš kar tako zapostavljat frende... jo pokličem se ji kar mudi, al pa ne da govort.. smo se le me prej poznale :wink:
here's here's to love!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Apr. 2009 13:36

^^ja isto pri moji kolegici .. sej na začetku zveze še nekako štekam da si dosti s fantom skupaj, ko je vse še 'sveže' .. ampak še takrat ne 24/7, za prijatelce pa najde cajt 3× na leto ... sej jst je zdej ne silim da bi ble skoraj vsak dan skupaj, kot smo ble prej preden je imela tipa .. ampak vsaj enkrat na mesec bi si lahko vzela čas in bi šle na pijačo al pa vn žurat/na koncert kot smo to delale včasih .. pa ne more, ker pač ... more bit celih 24 ur na dan zraven njega ... :roll:
Let's swim to the moon .....
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2009
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala123xy » 30. Apr. 2009 14:13

uf ja jaz imam kolega zelo zelo dobrga bili smo skupaj non-stop vse smo delal skupi res ni da ni. odkar je dobil punco me ne pokliče skoraj nikol prav tako ne drugega kolega ki je bil eden izmed štiri peeresne deteljice. in to sam zarad nje ker njej mi(njegovi prijatelji) nismo všeč,in on se je tok zalubu da sloh nč ne odreagira na to da bo s taakim načinom zgubil nas prav vse.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 06. Maj. 2009 10:32

Tud prijatelji gredo. :roll:
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 06. Maj. 2009 11:20

Dinotti napisal/-a:Tud prijatelji gredo. :roll:

Pa še kako je res! :?
Ampak tako se pokažejo v pravi luči in veš, da niso bili pravi prijatelji.

Od kar smo mi bolj poparčkani, je družba bolj ali manj razpadla, saj jih vedno več ni imelo časa za druženje. Vedno bolj, ko so se je faks bližal koncu, nekateri že v službe, vedno več jih je imelo vse manj časa. Vsi so bolj ali manj nekako padli v 'svoje' družbe. Družili smo se le še nekateri, kmalu pa še tu opaziš, da mnogi izmed njih padejo v partnerjevo družbo - ukvarjajo se le še z njim in z zakjučevanjem faksa oz. s službo in se jim ne da več kam premakniti. Vse manj je 'živih' stikov, klepetov ob kavi in podobno... , ostanejo le že morebitni virutalni kontakti. :roll:
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dinotti » 06. Maj. 2009 15:07

Maš srečo,da je konec faksa in da se partner posveti partnerju.Kriza je,ko začnejo z faksom,takrat te zapustijo.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 07. Maj. 2009 19:46

čudno, da v to temo pišejo sam take k obtožijo druge kolegice in same se nikoli ne držijo tipa ku klop in so vedno na razpolago frendicam (celo takrat ko so že zmenjene s tipom!).. pomoje se 3/4 od vas sploh ne zaveda kšno je realno stanje :wink:

ena moja koelgica se tudi ni zavedala dokler ji nism tega omenla (po tem k je že v peto rekla da ne ve če ji bo zneslo, more prašat tipa in na koncu mi sporočila 5 min pred zmenjeno uro da ne more) in se je šele takrat zamisnla nad tem.

res se je težko odpovedat tipu :roll:
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 09. Maj. 2009 9:23

Evo bom jaz povedla.

..da sem bla igralka v obeh zgodbah. Zapuščena prijateljica in prijateljica ki je zapustila. In v nobeni ni prijetno bit. Na koncu ostaneš sam. Postavite se v obe situaciji. In ne sodit kolegic ampak jim dajte čas da spoznajo napako in jim potem stojte ob strani. Pa četudi nvm čez par let.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 09. Maj. 2009 10:02

Mnja, že nekako 6 let mi uspeva furat vzporedni lajf s prijateljicami in fantom. Pomaga to, da fant nima veliko prostega časa. Je pa res, da starejši kot si, v drugačna obdobja stopaš. Sem prepričana, da če bi postala samska, bi se počutila osamljeno 5 pogovorom in 2 kofetkam tedensko navkljub :? Za najstnice pa je sploh drugače, takrat je ponavadi še vse sveže in novo in težko se je upret, da ne bi zajemal ljubezni z veliko žlico, vsaj na začetku pa se sčasoma tudi to pomiri in smo vsi veseli in zadovoljni. :)
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 09. Maj. 2009 10:20

Moj namen sicer ni "zagovarjat" punce, ki pozabijo na prijatelje, ampak rada bi omenila še en pogled. So še drugi dejavniki. Meni se je npr. v nekaj mesecih življenje obrnilo dobesedno na glavo - začela sem s fantom, napredovala sem v službi in praktično cele dneve visela tam, zamenjala študij ... In moja prijateljica tega ni mogla razumeti. Eno poletje prej sva res priževeli skupaj kot rit in srajca - na morje sem, na morje tja ... Še zdaj lahko rečem, da je bilo to najbolj noro poletje v mojem življenju. In pri njej se v enem letu ni nič spremenilo in bi naslednje poletje naredila enako, pri meni pa zgoraj naštete spremembe. In ja, brezskrbnih dni je bilo zame konec (predvsem zaradi službe - dobila sem pač 2 tedna dopusta). Ampak ona vsega tega ni videla in se ji ni dalo dopovedati, za vse je bil seveda kriv moj fant (ki ima v končni fazi bore malo pri vsem tem).
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a LioraBat » 09. Maj. 2009 10:46

ja to je res, da manj kličem kolegice, ker sm..manj osamljena :D al kk se nej izrazim. Pač maš enga s kermu si lohka skoz skupaj. to težko rečem za katerokol prijateljico, da bi lahko bila po cele dneve z njo pa bi mi blo fino.
tud prej ko sem bila samska ns je bilo več na kp al pa je bilo več kofetkov s posameznimi.
S tipom si pa res lohka ceu dan skp..pa drug dan tud..pa še za vikend.=)
grem pa sigurno saj enkrat na tedn na en babji čvek=) pa za vikende ponavad itak kam se skupej gre, tko da nevem če so lih kej bolj zapostavljeni prjatli in prjatlce kokr prej.
..sm pa opazla da ne kličem določene kolegice več za na kofetka pa tud one ne kličejo. oz da nikol niso one klicale, tud k sm bla samska sem očitno vedno jst klicarla..prej sploh opazla nism tega.
:?
pol se pa dobimo enkat po dolgmu cajtu pa začnejo kok sm se spremenila k mam tipa, da me nker več ni..sm si sam mislna, ja učitn nism več tolk obupana da bi z vami visela..enivej :D sej drgač so čist ok..za petke zvečer.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Maj. 2009 11:32

Js pa skušam oboje nekako usladit...enkrat sem s fantom, enkrat s kolegi... Že ful se bedno počutim, če se z mojo najljubšo družbo ne vidmo kakšen teden, kaj šele več... Me je pa tud best frend 'pohvalu', da sem ena redkih, ki jih on pozna, da si še vzamem čas za prijatle in da dejansko se res samo posvečam njim, ne pa da visim skoz na telefonu z mojim...

Mam eno 'kolegico', ki odkar je s fantom skoraj nima več časa za nas prijatle. Zdej živita tudi v Lj skupaj in včasih jo tud po par dni skupaj kličem po večkrat na dan in je sploh ne dobim na telefon. Pol čez par dni pa ona pokliče, ko je on glih na faksu oz. ima ona pavzo med predavanji, ker takrat se ma čas pogovarjat... Pol ko se dejansko zmenimo za en dan, da se dobimo, se mormo točno ob tisti uri za katero ona reče, ker pred tem/po tistem bo ona s svojim. Pa tud pol dejansko, ko smo skupaj zunaj si skoz neke mesiče pošiljata, se kličeta in včasih tud po pol ure na telefonu visi..mah no comment :roll:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 09. Maj. 2009 17:42

*skokica* napisal/-a:Moj namen sicer ni "zagovarjat" punce, ki pozabijo na prijatelje, ampak rada bi omenila še en pogled. So še drugi dejavniki. Meni se je npr. v nekaj mesecih življenje obrnilo dobesedno na glavo - začela sem s fantom, napredovala sem v službi in praktično cele dneve visela tam, zamenjala študij ... In moja prijateljica tega ni mogla razumeti. Eno poletje prej sva res priževeli skupaj kot rit in srajca - na morje sem, na morje tja ... Še zdaj lahko rečem, da je bilo to najbolj noro poletje v mojem življenju. In pri njej se v enem letu ni nič spremenilo in bi naslednje poletje naredila enako, pri meni pa zgoraj naštete spremembe. In ja, brezskrbnih dni je bilo zame konec (predvsem zaradi službe - dobila sem pač 2 tedna dopusta). Ampak ona vsega tega ni videla in se ji ni dalo dopovedati, za vse je bil seveda kriv moj fant (ki ima v končni fazi bore malo pri vsem tem).

K da bi sebe opisvala! Ampak prejšnje poletje k je blo zlo preveč pestro :cool: :cool: ...
Kolegica pa isto kot ta tvoja... ona obuja spomine od učasih k sva ble k rit pa srajca, pa živi v tistih starih časih, še zmer stare poglede na vse..

Vsak se spremeni, jz sm se spremenila, tko k ona, tko da tega kar se mi zdj dogaja ne bi spremenila nikol!!!
In k mi govori za nazaj kako sva ga žurale, plesale na polno, ona žvakala z usakim tipom...hmmmm mam tko v glav 'omg prebol, tist smo bli otroc, se nemore primerjat z zdej, k je pa res norooo' haha :D tkrt smo bli kaj jz vem, 2letnik SŠ?

Aja sam nemore mi očitat tipa, ker ne visiva ceu cajt skp, pokličeva se da se zmeva kam me pride iskat, al greva jest itd več al mn sm z drugimi kolegicami al si pa po svoje nardim če je sila :)

Fora je, da ona je še SŠ, jz sm fax, mam čist IKS kolegice njej, druga muska tut, druge teme, čist drugač kar mi zdj ful ustreza, drugač sploh nočm da je..isto ona ne hodi vn žurat tok, jz ja.. potem so še eni osebni razlogi k me je neki 'posredno' zajebala, tut povezani z mojim tipom (nč da bi kej mela, čiist iks, neki z avtom uglaunm ))...in pol mava čist iks svet, tut pogovarjat se neznava več tko k učas, ...ni mi več zanimiv :) jbga, tko je

Ppl change!
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 09. Maj. 2009 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]