Ko pride fant,... zapostavljamo prijatelje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Sicer čist OT sam chiqqa: Dej se mal potrudi, ko pišeš, ker te je težko brat.
Ker VSE te veliiiiike čkre int o so čiiist neki iks!!!!
Ker VSE te veliiiiike čkre int o so čiiist neki iks!!!!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
chiqqa napisal/-a:*skokica* napisal/-a:Moj namen sicer ni "zagovarjat" punce, ki pozabijo na prijatelje, ampak rada bi omenila še en pogled. So še drugi dejavniki. Meni se je npr. v nekaj mesecih življenje obrnilo dobesedno na glavo - začela sem s fantom, napredovala sem v službi in praktično cele dneve visela tam, zamenjala študij ... In moja prijateljica tega ni mogla razumeti. Eno poletje prej sva res priževeli skupaj kot rit in srajca - na morje sem, na morje tja ... Še zdaj lahko rečem, da je bilo to najbolj noro poletje v mojem življenju. In pri njej se v enem letu ni nič spremenilo in bi naslednje poletje naredila enako, pri meni pa zgoraj naštete spremembe. In ja, brezskrbnih dni je bilo zame konec (predvsem zaradi službe - dobila sem pač 2 tedna dopusta). Ampak ona vsega tega ni videla in se ji ni dalo dopovedati, za vse je bil seveda kriv moj fant (ki ima v končni fazi bore malo pri vsem tem).
k da bi sebe opisvala! ampak prejšnje poletje k je blo zloooooooooooooooooo preveeeč PESTROOO ...
kolegica pa isto kot ti... ona obuja spomine od učasih k sva ble k rit pa drajca, pa živi v TISTIH starih časih, še zmer stare poglede na vse..
amapk jz sm se spremenila, tko k ona, amapk tega kar se mi zdj DOGAJA ne bi spremenila nikol!!!
In k mi govori za nazaj kako sva ga žurale, plesale na polno, ona žvakala z usakim tipom...hmmmm mam tko v glav OMG RPEBOL, TI NEVEŠ KAJ JE ŠELE ZDJ FAJN haha tkrt smo bli otroc lol
aja SAM nemore mi očitat tipa, ker ne visiva ceu cajt skp, pokličeva se da se zmeva kam me pride iskat, al greva jest itd...
fora je, da ona je še SŠ, jz sm fax, mam čist IKS kolegice njej, druga muska tut, druge teme, čist drugač kar mi zdj ful ustreza, drugač sploh nočm da je..isto ona ne hodi vn žurat tok, jz ja.. potem so še eni osebnir azlogi, tut povezani z mojim tipom (nč da bi kej mela, čiist iks, neki z avtom itd.)...in pol mava čist iks svet, tut pogovarjat se neznava več tko k učas, ...ni mi več zanimiv jbga, tko je
PPL CHANGE!
ja, čaki .. pa ti ona ves čas teži da si preveč s tipom in da bodi malo več z njo? al ti pač samo opisuješ kako sta se s kolegico v enem letu oddaljile zaradi različnih interesov (oz. si se ti oddaljila od nje) in nima tip čisto nič veze tle zraven??
Let's swim to the moon .....
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^ma veze, ker ona krivi njega...da mi je oprau možgane, da sm kao raj z njem pa njegovo družbo kot pa da pridm do nje... sej loh povem, kaj je blo (sej zdj piše ker sm popravla zgornji post-pač da je biu u enm sporu moj tip umes in se mu je čist totalno zafržmagala, posledično tut men, če zajebeš tipa zajebeš tut mene).. in njemu ona ni več ql in obratno, je ne rpenese več..in posredn če jz praktično živim pr njem, nemorm kr se sprdnt pa rečt, dj odložimo Poker, grem do kolegice.. ker potem neb rabla več nazaj hodt, pa tut ne zdi se mi več vredna tok mje pozornosti, mam svoj razlog, ki je pač ZLO tehnt in od takrat naprej NI več isto in nikol ne bo, pač je zajebala, dnar ji je preveč pomenu od prjatlstva in od takrat se mi pač mau jeb* za najin odnos. Mam drugo kolegice, k so mi res fuful bliz (2 res fuuul), 3 mau mn, amapk smo res skor skos skupi in se mamo res najbolš..one tut nekak majo neki proti tej moji 'kao best' in potem me to še dodatn nazaj drži S tem, da ko se pog. pač ni več zanimiv, nima mi kej za povedat, skos ji bedn, neki bad u lajfu, kao douhcajt itd.. jz pa sm čist iks njej, zmer nasmejana, pozitivna, letam sm kje, nemorm bit pr mir, vrjetn se še po pisanju to opaz.. in vse te razlike so pač ful velike med nama. Ona pa men stalno, da se kao na mojga tipa oziram, da kaj bo on med naju šu, da kolegi pomenjo več..ja sej pomenjo, sam ona si je zafurala prložnosti, sam da tega ne dojame (pa ve v čem je fora)
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
S prijateljicami smo kar daleč narazen doma, in vidimo se samo v šoli. Tako, da to ker mam fanta ne vpliva nič na to, da se z njimi nič ne vidim med vikendi itd. sem pa imela prijateljico, s katero sva non stop glave skupaj tiščali in ko sem jaz potem začela hodit s fantom sem si za njega vzela čas zvečer. In potem je že bilo vse narobe, češ, da sem sam z njim. ( z njo sem pa bila od 6h zjutraj pa do 6h popoldne-šola+rolanje ipd.) Tako da s to punco nisva več prijateljici in me bk.
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Čisto odvisno od človeka, midva namreč se veliko druživiva z najinimi kolegi. Tko da se trudiva da jih ne zapostavljava, res da gremo manjkrat na kofi ampak gremo pa. Tko da vedo da niso pozabljeni
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Nevem ce je ravno to, da bi jih zapostavljali..ampak bolj to, da je potem malo manj casa za taksna druzenja, ker si pac enostavno zelis vzet cas vcasih le za partnerja... Vendar pa kljub temu, nikakor ne smes pozabit na prijatelje(prave prijatelje), ker nikoli ne veš, kdaj jih bos potreboval..
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Vsi ki dajo prijatelje na stranski tir jih je lahko sram , tista oseba z katero si zdaj mogoče nebo z tabo dolgo , prijatelji pa so v večini za vedno.
Jaz si vedno razporedim čas ko imam za družino , za prijatelje , za partnerko , za hobije etc....
Jaz si vedno razporedim čas ko imam za družino , za prijatelje , za partnerko , za hobije etc....
____AniMaLisTik____
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Jaz takih prijateljic ne razumem. Ene so več let nabijale, kako so prijatelji pomembni, da so v preteklosti že naredile takšne napake (da so pač prijatelje dali na stran) in da tega nikdar ne BI več ponovile. No, in kaj je zdej? Vidimo jih enkrat na dva meseca. Hvala, ampak takih prijateljev pa res ne rabim. Zame je prijatelj nekdo, ki kljub zvezi ne zanemari prijateljev in ima čas za druženje, klice... In imam kar nekaj takih prijateljev, zato vem da je totalno možno, vse ostalo so pa neumni izgovori.
-
Lainy - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
addie napisal/-a:Jaz takih prijateljic ne razumem. Ene so več let nabijale, kako so prijatelji pomembni, da so v preteklosti že naredile takšne napake (da so pač prijatelje dali na stran) in da tega nikdar ne BI več ponovile. No, in kaj je zdej? Vidimo jih enkrat na dva meseca. Hvala, ampak takih prijateljev pa res ne rabim. Zame je prijatelj nekdo, ki kljub zvezi ne zanemari prijateljev in ima čas za druženje, klice... In imam kar nekaj takih prijateljev, zato vem da je totalno možno, vse ostalo so pa neumni izgovori.
se ne bi mogla bol strinjat! jst sm točno to povedala moji best frendici neki mescov nazaj. trpela sm dve leti njene nore zaljubljenosti in čakala da jo bo vsaj malo minilo pa se je sam še stopnjeval do te mere, da me najmanj da ni naročila za uro, kdaj se dobiva. Pa mi je prekipel in sm ji točno to povedala in ka sm dobla v zameno- ne govori več z mano.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov