Ko ne poveš kar misliš

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 1:50

kaj mi en/a pove kako bi fanta nagovorila oziroma z njim začela pogovor o stavreh, ki niso bile nikoli izrečene ker dejansko ni bilo prilike, priložnosti in...predvsem poguma.... tip mi je všeč, nekaj časa smo se družili, imava tudi skupno kolegico (o kateri sem že pisala) na začetku en kup heca in zaje*ancije, tud eno noč sva preživela skupaj.
zaradi takih in drugačnih spletov okoliščin sva se vedno bolj "ohladila" vedno manj pogovarjala in tudi ko bi mogla biti skupaj in je bila priložnost, sem jo zaj*ala na celi črti. Ne bi se čudila, če si zdej misli, da sem se delala samo norca in ga nisem hotela. sicer pa tudi on ni nič rekel, vedno sem vse slišala od "kolegice". No kaj on mislil nevem in nevem zakaj mi je tako težko kontaktirat osebo in ji povedat to kar mi leži na duši. Predkratkih sem zvedela da je možnost, da gre delat na drug konec SLO in mimogrede sem zasledila nekaj kar bi lahko pomenilo, da se je zagledal v drugo (z druzga konca slovenije) Ja saj, zakaj bi čakal na eno, kot sem jaz :?
Samo to bi bilo res v zadnji sili in želim, da ostane. In res bi ga rada vprašala par stavri glede najinih začetkov in tega kar mi on pomeni...in to sploh ni problem...pri njem pa imam problem Zakaj je to tak problem?? :? Priznam, da se mogoče bojim ali odgovorov ali reakcije, glede na to, da je mimo že dosti časa od kar sva bila skupaj in smo se družili in vrjetno tudi zato nevem kako bi načela pogovor, ker če se jaz postavim v njegovo kožo bi me vrglo na rit zakaj mi en govori stvari, ki so že skoraj da mimo. Ampak, če bi jaz kaj čutila do tistega, ki bi mi to povedal...nevem mogoče bi bila pa vesela in gledala na stvari potem drugače in mi bi bilo vse jasno. Samo prvo kot prvo je on tip, drugo kot drugo pa je preveč ČE-jev. Tretje kot tretje, ČE ne probaš neveš. To je ena izmed zadnjih šans, da mu povem vse kar bi mu morala že takoj pa negre NEGRE. in to ni prvič..enkrat sem že zaje*ala tako pri nekom in temu je treba rečt stop, ta začaran krog se mora končat, in zdej moram pridet zadevi do dna. in ni fora toliko povedat, fora je v tem da bi to povedala res z veliko veliko zamudo......... to je ta največji problem!
zmeraj bol ugotavljam, da ženske kompliciramo ravno ram kjer ni treba!
:evil: but shit happens...mostly to me :twisted:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Jan. 2011 2:02

Lady_T_Bee napisal/-a:Ja saj, zakaj bi čakal na eno, kot sem jaz :?
za začetek lahko nehaš sebe dajat v nič.
nato premisli, kaj bi ti sploh rada od njega s tem vprašanjem (sori, nisem najbolj razumela tvojega posta). če meniš, da še vedno nekaj čutiš do njega in da bi rada bila z njim, potem mu to pač povej. če reče da je prepozno je pač prepozno. poskusila si. če želiš samo vedet, da si mu takrat ko sta nekaj imela, nekaj pomenila, pa mislim, da ni dobra ideja to povedati. prineslo ti ne bo popolnoma nič (razen info, da mu mogoče ni bilo vseeno). in kaj ti to pomaga, če mu je zdaj vseeno?
čist tako, za info, a ti bi ostala in se ne preselila, če bi ti nek ex lover prišel izpovedat ljubezen, takrat ko te je pa imel možnost imeti pa ni bil najbolj zainteresiran??
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 2:28

ja bi bila z njim, drugače mislim da niti ne bi pisala sem za motivacijo, izkušnje in mnenja drugih.
še vedno sva v stiku, samo ponavadi z njegove strani nima kmalu kaj več za rečt. Med tem ko je v očeh vseh ostalih še vedno super in čudovit fant, ki se zajebava in ima vedno kaj za povedat. Že to mi da vedet da sem bolj na slabem :?
Jaz mu niti ne rečem ex, samo zaradi ene noči... in tudi jaz sem spoznala enega fanta okoli božiča na neki zabavi in me je nasmejou do solz in še kasneje sva bila nekaj časa v stikih in tudi mene je prešinila misel o tem, da bi šla v njihov kraj živet, zato ker mi je bil simpatičen in njegova družba odbita in živi v enem takem zanimivem mestu in še nekaj prijateljev imam tam (ker kmalu bom mogla menjat stanovanje in s tem lahko tudi kraj). Samo to je bil samo preblisk. Zdej sem kjer sem in v zadnjih dneh spoznala, da mi je nekaj do tega tipa za katerega se gre in bi rada vedela kako in kaj je bilo takrat, in če sem jaz tista, da ni tako kot bi lahko bilo in zakaj ne komunicirava več kot prej...že en kolega mi je rekel, da naj pustim tako kot je, samo zakaj? Če bi rada samo, da ve od mene da sem ga hotela, samo mi je bilo vse prehitro in sem zmrznila, da ni tukaj da ga nisem hotela ampak mi je bilo res "na bad", nerodno pač. in to se je toliko stopnjevalo da smo zdej tam kjer smo. torej nikjer!
Naj reče kdorkoli karkoli hoče nekako morem načet temo o tem z njim! Si dajem v glavo da izgubit nimam nič, glede na to da niti nič nimam...kaj ni res???
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jan. 2011 2:35

ja če sta še v stikih, začni enkrat debato o tem. boš že takoj videla, če se bo kaj odzival ali bo tiho. pač povej kar hočeš povedat, če ti to leži na duši.

te pa res kr neki fleši dajejo iz osamljenosti.
po moje ne z enim ne z drugim ne bo nič.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Jan. 2011 2:38

Povabi ga na kavo, ker se bos tako mucila do nedogled. In ne razmisljaj o tem da je prepozno, nikoli ni prepozno.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 2:46

aha in ja da bi en se hotel z mano pogovorit na tak način kot jaz z njim in da bi ravno razmišljala kako in kaj v prihodnje ali bi celo mela že kerega drugega ugledanega...ja sigurno jaz kot jaz bi se pogovorila v nulo in če mi bi bilo kaj še do tega in vidim z njim neko prihodnost..ja, bi ostala. Seveda na podlagi da sem se imela tudi prej z njim lepo čeprav nisva nikamor prišla (kot se zdaj dogaja) pač gremo na novo...oz nadaljujemo staro
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jan. 2011 2:51

meni bi izpadlo obupano, če bi mi en tip, s katerim sem nekaj imela 1 leto nazaj, začel nekaj bluziti o nekih čustvih in skupni prihodnosti.

če pa je bilo meni takrat kaj do njega, pa definitivno po tolikem času ne bi imel več šans.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 2:51

delusional napisal/-a:ja če sta še v stikih, začni enkrat debato o tem. boš že takoj videla, če se bo kaj odzival ali bo tiho. pač povej kar hočeš povedat, če ti to leži na duši.

te pa res kr neki fleši dajejo iz osamljenosti.
po moje ne z enim ne z drugim ne bo nič.

problem je lih v tem da glede na vse nevem kako štartat z tako debato, da ga ne lih vrže na rit...

in z enim hočem stavri pridet do dna z tistim drugim, ki sem ga na novo spoznala trenutno niti ne želim nič imam samo novo poznanstvo in je super dečko in v tejli zmešnjavi ne igra nobene vloge :)
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 2:58

saj ni toliko dolgo od tega.. par mesecev

tole s pijačo je bila tudi meni vedno najbolša in enostavna ideja, samo kaj ko se nikoli dokončno ne zmeniva. Vedno nekje stvar obvisi in vedno pobuda z moje strani (ja s čigave pa..) Mogoče bi bilo treba z TAKOJ IN ZDAJ! to še nisem probala. :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Jan. 2011 3:01

zakaj pa ne preko msn-ja?
po netu ti bo bolj iskreno povedal kot v faco.

no, naredi in poročaj.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jan. 2011 7:57

Lady_T_Bee napisal/-a:zmeraj bol ugotavljam, da ženske kompliciramo ravno ram kjer ni treba!

zato ne kompliciraj po nepotrebnem in ga povabi na pijačo. tam mu pa ne utrujat s tvojimi čustvi. lahko na izi način poveš, da ti ni vseeno zanj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Jan. 2011 12:35

Lady_T_Bee napisal/-a:aha in ja da bi en se hotel z mano pogovorit na tak način kot jaz z njim in da bi ravno razmišljala kako in kaj v prihodnje ali bi celo mela že kerega drugega ugledanega...ja sigurno jaz kot jaz bi se pogovorila v nulo in če mi bi bilo kaj še do tega in vidim z njim neko prihodnost..ja, bi ostala. Seveda na podlagi da sem se imela tudi prej z njim lepo čeprav nisva nikamor prišla (kot se zdaj dogaja) pač gremo na novo...oz nadaljujemo staro

Pocakaj malo? Ti hoces mu povedat, da z njim vidis neko prihodnost? A si jasnovidna? To se ne pove, kar tko...
Ti se moras kot prvo spet zacet videvati z njim, zberi si nacin kako ga bos povabila, ampak povabilo naj bo konkretno> A imas danes cas za kavo?
Pa ne prevec izlivat custev,ce je obojestransko spontano se bo razvilo kakor treba.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jan. 2011 14:45

Lady_T_Bee napisal/-a:in ni fora toliko povedat, fora je v tem da bi to povedala res z veliko veliko zamudo......... to je ta največji problem!
Hotela sem rečt "bolje pozno kot nikoli", ampak me je zmotilo, da mi ni vidt preveč interesa z njegove strani, npr. praviš:
Lady_T_Bee napisal/-a:še vedno sva v stiku, samo ponavadi z njegove strani nima kmalu kaj več za rečt. Med tem ko je v očeh vseh ostalih še vedno super in čudovit fant, ki se zajebava in ima vedno kaj za povedat. Že to mi da vedet da sem bolj na slabem :?
Lady_T_Bee napisal/-a:samo kaj ko se nikoli dokončno ne zmeniva. Vedno nekje stvar obvisi in vedno pobuda z moje strani (ja s čigave pa..)

Vseeno pa mogoče le lahko probaš, sicer te bo verjetno še dolgo "žulilo"; in se strinjam, da zgubiti nimaš kej.

Srečno.
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 14. Jan. 2011 15:23

Akvamarin napisal/-a:
Lady_T_Bee napisal/-a:aha in ja da bi en se hotel z mano pogovorit na tak način kot jaz z njim in da bi ravno razmišljala kako in kaj v prihodnje ali bi celo mela že kerega drugega ugledanega...ja sigurno jaz kot jaz bi se pogovorila v nulo in če mi bi bilo kaj še do tega in vidim z njim neko prihodnost..ja, bi ostala. Seveda na podlagi da sem se imela tudi prej z njim lepo čeprav nisva nikamor prišla (kot se zdaj dogaja) pač gremo na novo...oz nadaljujemo staro

Pocakaj malo? Ti hoces mu povedat, da z njim vidis neko prihodnost? A si jasnovidna? To se ne pove, kar tko...
Ti se moras kot prvo spet zacet videvati z njim, zberi si nacin kako ga bos povabila, ampak povabilo naj bo konkretno> A imas danes cas za kavo?
Pa ne prevec izlivat custev,ce je obojestransko spontano se bo razvilo kakor treba.

ne ne nisi me razumela, sem odgovorila na post, če bi jaz oz kako bi jaz reagirala, če bi bila na njegovem mestu!
in nebi tega o prihodnosti jaz povedala njemu... ne ne, jaz pravim, da če bi meni en prišel se po nekem času "izpovedat", da če bi se videla z njim v "prihodnosti", kot v smislu, da ima pri meni šanse in bi jaz želela da gradiva na tem da bi bila skupaj in tako... bi ostala zaradi tega.

sicer moj namen ni njemu se nakaj fulll izpovedovat, meni je pomembno samo da ve, da mi ni vseeno zanj in da mi je všeč in da ve da stvari, ki sem jih zasrala niso bile namenoma. In hvala za vse opcije in predloge, samo meni je trenutno največji problem kako napeljat stvar na to temo, glede na to da vrjetno če ne kar 100% niti v sanjah ne pričakuje, da se meni kaj takega podi po glavi, kaj šele da začnem tako temo.

Na kakšen način bi ve napeljale iz "živijo kako si, ja vredu, kaj se počne,...." na to temo?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jan. 2011 15:29

^^ "ej, neki ti moram povedat" ne bi šlo? :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov