...ko mu punca pomeni vse

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2008 11:42

exdancer napisal/-a:če ti je še naprej prioriteta prijateljstvo?? ja seveda mora biti človeku prioriteta tudi prijateljstvo. ni treba da je samo to na prvem mestu, lahko si več stvari deli to takoimenovano prvo mesto. definitivno sem pa js proti temu, da se s prijatelji kar prekine stike, samo zato ker si zaljubljen

Kje sm pa napisala, da se prekine stike? :gruebel: napisala sem, da pač ni tok časa za prijatelje več, kot ga je bilo ponavadi, ko so dobili ves tvoj prosti čas in si z njimi počel use, kar ti sčasoma začne tud presedat, oziroma se ti ne da in bi bil raje z ljubljeno osebo, al pa nevem igral igrce sam doma, vatever.
Jst sm pisala na podlagi svojih izkušenj, ko so mene obtožili, da nikol nimam časa za njih.ampak kot sm rekla, prejšnji način življenja, zabave usak tadrug dan in to, mi pač ne sedejo več:mi pomenijo druge stvari več.

se strinjam, taki dnevi se počasi končajo, ko si v zvezi. ampak sj prijateljev nimaš samo zaradi takih dogodkov?! ali pač??
mislim js mam prijatelje še zaradi marsikatere druge stvari. in je žuranje le postransko. tko da se mi ne zdi, da bi mogla zarad zveze še vse kavice in kuhane vinčke ipd. ukint. in tud občasno se da it žurat. sj ne grem iskat tipov vn grem se sprostit s svojimi kolegicami.

ne nimaš sam zard takih dogodkov, ampak večinoma ti težijo zarad tega.Namreč lej, prej si bil z eno osebo skos, pripravljena sta bila skupaj na use in use in usakogar, potem pa kar naenkrat nič več žuranja in usega.In težijo, ampak sori, če mi ne sede mi ne sede, kdo si sploh ti (tretja oseba), da mi boš težil kaj moram in kaj ne?Prijatelji znajo bit kdaj tud prekleto posesivni!
In nihče ni reku, da se kavice in kuhane vinčke, pa tudi občasne žure ukini.Mislm kukr komu sede, jst svojga žuranja z njimi nism ukinla zarad njega, ampak so me že pred tem mogl ene parkrat prrecej prepričvat da sm šla.Pač se mi ni dal več, moj fant je bil pa samo pika na i.enostavno, določene stvari so pač minile.Na kofetih s kolegicam pa še zmeri sedim po tri ure :D

ne, narobe pa je s takimi ljudmi, ki misljo, da majo samo oni prav in nihče drug. ne moreš rečt, da se motijo ljudje, ki tega ne razumejo. pač še nimajo take izkušnje, samo zaradi tega niso nič slabši.

ne maram pretirane posesivnosti in mišljenja v smislu; če ne greš z nami nas ne maraš in podobno.Pač je treba razumet, če špa ne razumeš, pa spoštovat mojo odločitev.Če se mi ne da in če nočem pač nočem, sori.Lahko greva na kofe za tri ure, lahko greva v šoping al pa na izlet, sam ne vlači me po krajih na katere tud pomislm ne več.
In res nevednost ni kazniva, ampak kot sm rekla, pač spoštuj odločitve.

no, brez zamere, ampak če bi tale tvoj zadn stavk res zdržal, potem nebi smela na začetku napisat, da hočeš biti prva in ne druga. ker v momentu, ko želi biti punca povsem na prvem mestu, vsi vemo, da pridejo zravn še razna teženja v smislu...kam pa greš? dj grem s tabo.... ja kje si pa bil? itd.... se motim?

če se ti zdi, da je želja po tem, da sem prva pri njemu, to da je na ketni, ja potem je pač na ketni.Jst v ljubezen vložim celo sebe in pričakujem to tudi od partnerja.Ne pa da se najprej pokliče pet frendov, nato šele mene.Žal, za čas krajšat mu pač ne bom.in kot sm že pisala v drugih temah, jst pričakujemo od partnerja mal več kot pa samo bežna videvanja po mal časa.
Ne, jst nikol ne težim; dej grems stabo, razen če se gre v šoping, takrat protestiram da grem zraven :D drugače pa ne.Učas se še branm da ne grem in sm rajš doma.Kje si pa bil?valda, uprašam, mene tud zanima kje moj moški hodi.ampak med posesivnostjo in vprašanjem jst vidim veliko razliko.prvo mesto ne pomeni, tega kar si si ti tukaj intrepetirala.

Julia...tud jst mam rada svoje prijatelje, brez skrbi...In hvala bogu da imam take, ki use to razumejo.tist ki pa ne, pa pač, žal, ni moj prijatelj, če mi misli skoz morit in mi ukazvat kaj morm počet in me silt v nekej kar nočem.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 30. Nov. 2008 12:01

Ja no, pa sej da odjebeš ljudi, ki itak niso tvoji prijatelji, pa ne rabiš fanta.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Nov. 2008 12:06

takrat se ponavad pokaže tista posesivnost šele.vsaj v mojem primeru pri določenih osebah.
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 30. Nov. 2008 14:27

ah glej purple ti si res predstavla situacijo na takšen način, da ti vsi morijo in da maš prijatelje samo za žur in da zdj tud tega ni več, ker si se pač zresnla (zelo skrajšana verzija, ne me napadat :D ).
če potem dodaš še pojasnila, v tem stilu kot si jih zdj, smo pa bolj na isti valovni :) ne popolnoma, ampak v določenih stvareh smo..
drugač pa baj d potka, mene nč kj preveč ne gane, če mi poveš, da si v drugih temah opisovala svoje dojemanje zveze... ker enostavno nism tok na forumu, da bi se mi dal brat vse.

aja pa še to.... se strinjam z jullio_ --> za to, da se nehaš družit z ljudmi, s katerimi ti pač ne paše več, pa res ne rabiš fanta. če ga, to samo dokazuje, da si šibek človek, ki se težko postavi zase...se raje skrije za nekom drugim. (splošno rečeno in ne leti konkretno nate purple)
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 01. Dec. 2008 14:57

naj se sliši ne vem kak bedno...ampak jaz sem z mojim...pol leta in mi tud neka ni do laufarie okoli....pa sem si rekla da tega ne bom delala..ampak mi enostavno ni več..mogoče je krivo tud to, da smo se z nekdanjimi prjatlcami zeeeloooo odtujile in se od marca nismo vidle več...mi2 pa sma začela v maju...ampak mi enostavno ni do tega, da bi nekaj hodla ven...če grema, grema skup..na kak biljard, koncet, kino...
sej priznam, sem ravno danes razmišljala o tem, da sem nekoč ful več ven hodla, pa se družla s folkom, pol pa smo se vsi nekak razkropili pa se nehali družit...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 01. Dec. 2008 15:30

V_Rose_V napisal/-a:naj se sliši ne vem kak bedno...ampak jaz sem z mojim...pol leta in mi tud neka ni do laufarie okoli....pa sem si rekla da tega ne bom delala..ampak mi enostavno ni več..mogoče je krivo tud to, da smo se z nekdanjimi prjatlcami zeeeloooo odtujile in se od marca nismo vidle več...mi2 pa sma začela v maju...ampak mi enostavno ni do tega, da bi nekaj hodla ven...če grema, grema skup..na kak biljard, koncet, kino...
sej priznam, sem ravno danes razmišljala o tem, da sem nekoč ful več ven hodla, pa se družla s folkom, pol pa smo se vsi nekak razkropili pa se nehali družit...

ja js isto..sicer sem zdej ful novega folka spoznala na faksu, ampak so zaenkrat se samo ''znanci''...z ostalimi smo se nekako razkropili (vmes sem zamenjala srednjo solo in sla v drug kraj kar je se pripomoglo k moji rahli odtujitvi) tako mi pac zaenkrat ustreza...se najvec druzit s fantom..ampak midva ziviva skup, med vikendom ce greva v svoj kraj k domacim pa se skoraj da ne vidiva (mava vsak cas za svoje ljudi)
in vem da mu pri bivsi punci ni blo vsec da je ful zanemaru svoje prijatle (oni niso marali njegove punce in obratno :D) in da zdaj tega vec ne bo naredu (vsaj zarad punce ne) kar se mi zdi prav, in mu tut jaz zarad tega nikol ne tezim
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 01. Dec. 2008 22:31

mhm...poznam filing...no, jz sme si rekla, da ne bom več zapostavljala prijatlov zarad partnerja, ker sem to storila že, pa me je teplo pol...ampak zdaj pa smo se tak nehale družit te kaj smo se...in ostajajo samo taki ljudje, ko se gre z n jimi kaj na kak kofe itd....ena iz te klape mi je bla kao best frendica..res 2 leti neločljjivi, pol pa dobim nož v hrbet....hvala lepa :) od takrat dalje pazim komu kaj zaupam...
no zdaj konkretno mam brucovanje...ju3...čeprav sem zaključni letnik :p hehe...ampak meni ni za it...res ne.in ne grem...ko neka omica sem :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Dec. 2008 23:29

exdancer napisal/-a:ah glej purple ti si res predstavla situacijo na takšen način, da ti vsi morijo in da maš prijatelje samo za žur in da zdj tud tega ni več, ker si se pač zresnla (zelo skrajšana verzija, ne me napadat :D ).
če potem dodaš še pojasnila, v tem stilu kot si jih zdj, smo pa bolj na isti valovni :) ne popolnoma, ampak v določenih stvareh smo..
drugač pa baj d potka, mene nč kj preveč ne gane, če mi poveš, da si v drugih temah opisovala svoje dojemanje zveze... ker enostavno nism tok na forumu, da bi se mi dal brat vse.

aja pa še to.... se strinjam z jullio_ --> za to, da se nehaš družit z ljudmi, s katerimi ti pač ne paše več, pa res ne rabiš fanta. če ga, to samo dokazuje, da si šibek človek, ki se težko postavi zase...se raje skrije za nekom drugim. (splošno rečeno in ne leti konkretno nate purple)

ne nism predstaula na tak način.Povedala sem sam, da se je pri žuranju zataknl pri nas.na kafe še vedno hodm (ne več z istimi, ampak z drugimi), pa če je treba na dan na šest kau, al pa v šoping od jutra do večera, al pa vatever.Sam za razliko, so tele zdejšnje drage moje tok bolj podobne men v razmišljanju kakšrnega imam, al pa me usaj razumejo in se ne kregajo z mano zakaj za božjo voljo, nočem it u soboto u bakusa :roll: ne maram nekega siljenja v neki kar mi ne sede.in žuranje sm že prerasla in mi ni več do tega.če pa bi rekla, da gremo veselega decembra (k je lih takle čas) u mačka na enga/pet/deset kuhancou/borounic/medic pa neeee, to pa že neeee.ja no, pa ne a ne.men je bistven pogovor, bistven stik z ljudmi, kar pa se mi nekje kjer mi muska nabija sto na uro na ušes, ne uresničuje in praktično nč nimam od tega.
bo zdej bolje razloženo? :D
skratka, če pouzamemo na hitr; ne maram žuranja in glasnih lokalou, ljubim kofetke u nedogled. :)

da se nehaš družt z ljudmi ponavadi rabiš razlog.In če razloga pač ne vidš in se ti šele takrat odpre, potem pač se prijateljstvo oziroma druženje (zarad tega se noumo lih poklal I guess so :gruebel: ), neha.
Jst sm pač takrat šele vidla, kok sploh ne spoštujejo mojga mnenja in mojih odločiteu in da mi je znou telefon do zadnje sekunde odhoda taksija izpred kšne od njihovih hiš, neumorno zvonit telefon.na koncu pa itak besede kot so; kok si dosadna,tip te ne pusti, tralala!.Come on!
še z njim nočm nkamr, oziroma če že grem, se kajkmalu naslikam domou.sva pa obadva glede tega na isti princip, da so te časi pač minili.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 02. Dec. 2008 9:37

purple ... se strinjam
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 02. Dec. 2008 15:52

OT: oh ja, purple malo doslednosti in ponovnega prebiranja lastnih postov ti ne bi škodilo...da bi vedla kaj si trdila in kaj ne :wink: konec OT
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 07. Dec. 2008 15:24

bina_ napisal/-a:ja HALOOO!!! Pustite bogega človeka na miru, če je zaljubljen ... bo že vas poklical če vas bo rabil ... sploh pa če vas je več v tej družbi se pa tisti družite... Mislim kakšna težava pa je to... :twisted:

Ja ej, ker prijatelji so kot eno kolo, ki ga vzameš samo, ko ga rabiš... :roll:
Nekaj mi ni jasno, ko punca v eni temi reče, da se je razšla s fantom in da nima prijateljic (ker je prej vse zanemarila), smo vse pametne: "prav ti je" in "na to bi prej mislila", ko pa ta fant za kolega sprašuje pa ravno obratno "jah pač sprijazni se, raje je s punco"...
Ne, meni se ne zdi prav, da je skos s punco (razen, če vas ni prerasel, kot je ena omenila), ampak nimate pa kaj veliko za naredit.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov