...ko mu punca pomeni vse

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 09. Nov. 2008 11:24

Shannon napisal/-a:Počakaj, da se mu baba skurba in ga pusti. Potem bo pa še preveč iskal vašo družbo. Copata ena.

ne vem, čemu tak sovražen odgovor. saj po moje ni nujno da je tip copata, ker lahko da ga punca še nagovarja, naj gre s prijateljim, pa on noče. (in to za mene potem ni copata).

glede prijateljev pa tako: res je, da mu je očitno s punco več kot lepo, in žuranja z vami enostavno ne potrebuje več. recimo tudi sama sem se sprla z najboljšo prijateljico zaradi tega, ker je ona enostavno hotela vsak dan žurati, biti z mano, ampak sem ji povedala, da zdaj več ne morem biti ves dan z njo, ker imam fanta in tudi z njim hočem preživeti nekaj časa. očitno ji to ni bilo všeč.

po moje je najbolje, da se pogovorite z njim o tem. ker sigurno lahko najde tiste pol ure na dan za vas. ampak to, da ga boste silili, ne bo prineslo ničesar. zgolj to, da bo v tistem času, ko bo z vami itak mislil na punco. tega pa po moje tudi nočete.
če enostavno ne more več brez punce (kar težko verjamem), mu jasno povejte, da vaše prijateljstvo ne bo več enako kot prej.
sicer pa, če bosta visela skupaj 24/7 bo po moje prej ko slej spet začel iskati vašo družbo (ker mu bo življenje postalo prehitro enolično, ni pa nujno).
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 09. Nov. 2008 11:51

Mislim, da prvo ko prvo punce ne smete obtoževat, da zarad nje ne hodi z vami vn, ker tega ( najbrž ) dejansko ne veste al je res.
Najbolj pametno bi blo, če bi se usedli enkrat z nim in bi vam on odkrito povedau zakaj ne hodi z vami vn. Mogoče mu zmanka preprosto časa al pa je dejansko raje s punco kot z vami. Če je to zadnje res, se boste mogli preprosto sprijaznit s tem brez da bi za to obtoževali punco.
Jz se trenutno ubadam z istim primerom: Moj dela cele dneve v kuhnji, sploh za vikende, ko gre ob 9h zjutrej in konča ob 00 ponoči delat. Komi se odveče do auta in gre spat. Njegovi kolegi tega ne zastopijo in zato, da ne hodi z nimi vn, obtožujejo mene. Med tednom, ko je malo boljše v službi, se dobi z mano največkrat 3x. Lih tisti dan kličejo kolegi, da če gre z nimi kam. Moj reče, da ne, ker se dobi z mano. In spet sm jz usega kriva pa ubistvu nism za nič.
Mislm, da boste mogli pogledat iz useh zornih kotov, ne sam z vašga. :wink:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Snoopy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Snoopy » 09. Nov. 2008 12:07

..
Zadnjič spremenil Snoopy, dne 09. Nov. 2008 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Snoopy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Snoopy » 09. Nov. 2008 12:08

...
Zadnjič spremenil Snoopy, dne 09. Nov. 2008 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Snoopy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Snoopy » 09. Nov. 2008 12:08

...daleč od tega da sem nevoščljiv in ne nisem star 15 let, kakor je nekdo že omenil.

Vendar mu punca dejansko skoraj ne dovoli imeti prijateljev, ker se tako boji za njega :roll: :roll: ??

Ko punci omeni, da je na pijači z mano, le ta naredi celo paniko-" kako na pijači, saj si ga videl prejšnji teden".... :roll:
=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a =zabica= » 09. Nov. 2008 12:08

Logicno je, da ko pride nova oseba v nekogarsnje zivljenje, se le to spremeni. Treba je naredit prostor tej novi osebi, jo spustit v svoj svet, se ji prilagodit in obratno. Odpade marsikateri zur (ker poleg druzenja je razlog za zur tudi iti na lov in zdej si svoje ze ujel, tako da je manj mamljivo) in clovek se malo umiri, pac najdes drugacn nacin zabave. To ne pomeni, da prijatlje zanemaris, ampak samo najdes nov nacin, v katerega vkljucis tako partnerja kot prijatelje. Kot smo prerasli igre z avtomobilcki in barbikami, pride obdobje v zivljenju, ko prerastes tudi zure in pijancevanja. Pac pride novo obdobje in nove prigode...
=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka

Logicno je, da ko pride nova oseba v nekogarsnje zivljenje, se le to spremeni. Treba je naredit prostor tej novi osebi, jo spustit v svoj svet, se ji prilagodit in obratno. Odpade marsikateri zur (ker poleg druzenja je razlog za zur tudi iti na lov in zdej si svoje ze ujel, tako da je manj mamljivo) in clovek se malo umiri, pac najdes drugacn nacin zabave. To ne pomeni, da prijatlje zanemaris, ampak samo najdes nov nacin, v katerega vkljucis tako partnerja kot prijatelje. Kot smo prerasli igre z avtomobilcki in barbikami, pride obdobje v zivljenju, ko prerastes tudi zure in pijancevanja. Pac pride novo obdobje in nove prigode...
=zabica=
Sramežljivka
Sramežljivka

Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 09. Nov. 2008 12:12

bina_ napisal/-a:ja HALOOO!!! Pustite bogega človeka na miru, če je zaljubljen ... bo že vas poklical če vas bo rabil ... sploh pa če vas je več v tej družbi se pa tisti družite... Mislim kakšna težava pa je to... :twisted:

seveda, in vsi oni bojo čakali cel čas, da bo prišel ta dan, ko jih bo poklical in mu bodo potem oni 24 / 7 na uslugo, da mu seveda takoj pomagajo! živijo le zanj in komaj čakajo, da mu nudijo svojo pomoč. to je res pravi prijateljski odnos :P
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 09. Nov. 2008 12:18

Snoopy napisal/-a:Vendar mu punca dejansko skoraj ne dovoli imeti prijateljev, ker se tako boji za njega :roll: :roll: ??

Ko punci omeni, da je na pijači z mano, le ta naredi celo paniko-" kako na pijači, saj si ga videl prejšnji teden".... :roll:

A vi ste jo dejansko slišali, da je tko rekla ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 09. Nov. 2008 12:19

Če mu res ona teži oz. dela paniko že za vsako pijačo, je butl da se ji pusti. Če pa njemu niti ni do druženja s kolegi, ga pa sploh ne razumem, ker ne vem kak lahk en človek živi brez prijatlov ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 09. Nov. 2008 12:23

^^ Ena je prej napisala, da mogoče pa je preprosto prerastu to družbo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Nov. 2008 12:45

no angel napisal/-a:Če pa njemu niti ni do druženja s kolegi, ga pa sploh ne razumem, ker ne vem kak lahk en človek živi brez prijatlov ...

Zato ker nekateri ljudje prijatelje smatrajo kot mašilo v času med eno in drugo zvezo, da ni prevelikega dolgčasa. To je na tem forumu več kot očitno in samo upam, da se za katerih izmed teh nickov slučajno ne skriva kakšna od mojih prijateljic.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 09. Nov. 2008 12:55

to je itak odvisno od osebe.. eni odje**** vse samo zaradi punce, drugi pa majo še vedno čas za prjatle kr jim tudi žuranje neki pomeni.

če se sam ne bo prepričal v to da punca ni vse in da lahko nameni frendom tiste 3h na tedn, ga tudi ti ne boš

bivša sošolka in njen tip sta lih tak primer.. predn sta se spoznala in začela hodit (več ku 2 leti nazaj), sta bla skozi zuni, ga na mrtvo žurala, tudi pijana bla, bla bolj odprta itd.. zdej pa ne vem če sploh vesta kaj to je alko, ne hodista vn (če pa že, gresta skupi) z "izgovorom" da je vse brezveze, skozi se zdržita zase itd.. tudi zdej k ona študira v lj, je skozi v stanovanju..

in jih je brezevze prepričavat da obstajajo tudi drugi, kr pač njim paše bit skupi in vem kake volje sta ko ne moresta bit skupi.
masta še vedno frende, samo ne več take s kerimi bi se lahko družla..

in to al bosta na koncu končala in ostala sama je njihov problem.. js ne podpiram tega da človek odjebe frende zarad boljše polovice, samo tudi govorila nbom vnaprej da nbi frendice/frenda sprejela nazaj..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 09. Nov. 2008 13:18

Snoopy...imaš dečkote, ki zanemarijo svoje kolege zaradi žensk, ker se jim pač svet vrti okoli nje...in imaš ženske, ki zanemarijo svoje frendice, ker se jim svet vrti okoli njih.
Vsak ima neka svoja načela in delovanje...kaj je prav in kaj ni nima pomena razglabljati.
Tudi sam sem imel takega prijatelja, ki je bil pred tem, ko je bil z žensko pravi lufter stalno hodil naokoli skakal od ene do druge ženske. Čim je bil z eno žensko, da sta potem postala par je postal zapečkar, nikamor več se mu ni dalo iti samo z njo je visel cele dneve. Postal ves sluzast do nje in nedružaben. Ko sta šla narazen je bila pa spet stara zgodba.
Na tebi je ali želiš ohranjati stike s tako osebo ali ne...oziroma na vaši družbi...tako kot ima on svobodo izbire jo imaš tudi ti oz. imate tudi vi.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov