...ko mu punca pomeni vse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
rachka_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Če bi jo res samo pogledal, potem te ne bi tako žrlo, da je ne moreš s prijateljem skupaj pokomentirat, ker je njegova punca zraven.
Res je komentirati ni nikoli prepovedano.. če ma punca vsaj minimalno samozavest, je to nebi smelo preveč motit.. seveda dokler gre samo za neosebno komentiranje
ah come on:D dokler se gre za zajebancijo je vse ql. sam grem stavit, da bi 3/4 punc melo težave s tem. in bi se pojafu kakšen problem na forumu: moj fant vpričo mene komentira druge ženske. ziher me nima rad, jadidadida.
dejstvo je, da se v družbi brez fanta obnašaš vseeno nekoliko drugače in paše met kdaj čist babji/moški večer brez očitanj partnerja.
se strinjam s tem kar je (mislim da Shanon) gor napisala: poba je copata in to je to- zdej pa vprašanje, kok časa se ji bo pustil. lah bo enkrat sam počilo, lah pa ceu lajf tko furata. vsakmu svoje as long as they are happy
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Snoopy napisal/-a:Čao!
Verjetno imate tudi sami take težave in nisem edini, ki ima težave s prijateljstvom.
Namreč, kolega ima punco 1 leto, zdaj vidi samo njo, ko mu omenimo za žur pač reče da ne oz. ne ve kaj naj reče punci ter oh in sploh.
Kaj storiti?
Kako mu pokazati da pa le punca ni vse?
Lepo, da se imata rada, vendar kot pravijo, prijatelji ostanejo punce grejo....
copatka je ... se dogaja, vse več je takih fantov ... in punc ... na žalost
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kika napisal/-a:rachka_ napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Če bi jo res samo pogledal, potem te ne bi tako žrlo, da je ne moreš s prijateljem skupaj pokomentirat, ker je njegova punca zraven.
Res je komentirati ni nikoli prepovedano.. če ma punca vsaj minimalno samozavest, je to nebi smelo preveč motit.. seveda dokler gre samo za neosebno komentiranje
ah come on:D dokler se gre za zajebancijo je vse ql. sam grem stavit, da bi 3/4 punc melo težave s tem. in bi se pojafu kakšen problem na forumu: moj fant vpričo mene komentira druge ženske. ziher me nima rad, jadidadida.
Ja jst bi se ziher počutila neprijetno, če bi prišla v družbo fantovih prijateljev in cel večer poslušala, kako ima ena hudo rit, noge,... Sploh, če jih niti ne bi poznala.
Ampak zanimivo, da v takšni situaciji nisem nikoli bila. Kakšna pripomba mimogrede je kdaj padla, se je pa točno videlo, da nismo zunaj zato, da bi zijali naokrog. Očitno se le ne obnašajo vsi tipi tako, kadar punc ni v bližini (ali kadar so samski).
Verjetno mi pa zato bolj odgovarjajo mešane družbe. Manjša je nevarnost stereotipnih pogovorov tipa pir+joške na eni in mestrualni krči na drugi strani.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jullia_ napisal/-a:Ja jst bi se ziher počutila neprijetno, če bi prišla v družbo fantovih prijateljev in cel večer poslušala, kako ima ena hudo rit, noge,... Sploh, če jih niti ne bi poznala.
Ampak zanimivo, da v takšni situaciji nisem nikoli bila. Kakšna pripomba mimogrede je kdaj padla, se je pa točno videlo, da nismo zunaj zato, da bi zijali naokrog. Očitno se le ne obnašajo vsi tipi tako, kadar punc ni v bližini (ali kadar so samski).
Verjetno mi pa zato bolj odgovarjajo mešane družbe. Manjša je nevarnost stereotipnih pogovorov tipa pir+joške na eni in mestrualni krči na drugi strani.
Jst tut nism bla nikol v taki situaciji in tut upam, da ne bom. Ampak dejstvo je, da taki fantje in punce tudi obstajajo
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
Nikoli ne bi pustila, da bi se zaradi fanta odtrgala od prijateljev. Niti mi ne bi bilo prijetno, če bi vse stvari počela le s fantom. Ne predstavljam si npr. celodnevnih nakupov ali pa doooolgo kofetkanje brez prijateljic. Pač obstajajo nekatere stvari, ki jih lahko počnem samo s prijateljicami Ob teh trenutkih si lahko moj dragi vzame čas zase, za svoje kolege...
Se mi zdi pa neumno, da mora en partner drugega spraševati za dovoljenje, da gre lahko v družbo prijateljev...
Se mi zdi pa neumno, da mora en partner drugega spraševati za dovoljenje, da gre lahko v družbo prijateljev...
What's meant to be will always find its way...<3
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Moj usakič k se mu ne da na pijačo s kšnim kolegom reče "Žena mi ne pusti". In sva mela že kr prepire glede tega.
Jst pravim: pa le kaj si bodo mislili o men?!?
On pa: Ja tko se ga najlaži znebim...
Tko da jst sm v očeh njegovih prjatlov "tiran" on pa "copatka"
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
barbika_444 napisal/-a:Moj usakič k se mu ne da na pijačo s kšnim kolegom reče "Žena mi ne pusti". In sva mela že kr prepire glede tega.
In zakaj to govori ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ verjetno zato, ker nekateri kolegi enostavno ne razumejo in nočejo razumet, da se ti kdaj ne da na pijačo. ne zaradi punce, ampak kar tako...
saj je napisala, da reče, da se jih tko najlaže znebi.
saj je napisala, da reče, da se jih tko najlaže znebi.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Snoopy napisal/-a:Čao!
Verjetno imate tudi sami take težave in nisem edini, ki ima težave s prijateljstvom.
Namreč, kolega ima punco 1 leto, zdaj vidi samo njo, ko mu omenimo za žur pač reče da ne oz. ne ve kaj naj reče punci ter oh in sploh.
Kaj storiti?
Kako mu pokazati da pa le punca ni vse?
Lepo, da se imata rada, vendar kot pravijo, prijatelji ostanejo punce grejo....
taksenga fanta mislim,da si vsaka zenska zeli... (sam prijatelji tudi morjo biti!!!)
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Taka tipa, da si vsaka ženska želi?? Niti slučajno. Meni bi se zmešalo in me gotovo ne bi privlačil fant, ki ne dela ničesar drugega kot to, da je z mano. In človek, ki zanemarja svoje prijatelje po mojem mnenju nima čisto pošlihtanih vrednot.
Glede avtorice teme pa, brezveze mu moriti in ga preganjati, sam se mora odločiti kdaj mu paše it žurat in na pijačo in kdaj ne. Najbrž bo preteklo še nekaj časa, potem pa bo tudi sam izrazil željo po tem, da se dobi s prijatelji (edino, če ni njegova punca ena izmed tirank ).
Glede avtorice teme pa, brezveze mu moriti in ga preganjati, sam se mora odločiti kdaj mu paše it žurat in na pijačo in kdaj ne. Najbrž bo preteklo še nekaj časa, potem pa bo tudi sam izrazil željo po tem, da se dobi s prijatelji (edino, če ni njegova punca ena izmed tirank ).
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
lorelaj napisal/-a:Taka tipa, da si vsaka ženska želi?? Niti slučajno. Meni bi se zmešalo in me gotovo ne bi privlačil fant, ki ne dela ničesar drugega kot to, da je z mano. In človek, ki zanemarja svoje prijatelje po mojem mnenju nima čisto pošlihtanih vrednot.
Jz nisem nikjer v nobenem postu zasledila, da bi bla njegova punca res tiranka in da zarad nje ne hodi vn s kolegi.
Iz svojih izkušenj vem, da je najlaže okivit punco, ker automatsko je logično, da zarad nje fant ne hodi vn. Kr neki postou je blo napisanih v smislu, da itak se bo naveličat te punce, ki mu ne pusti vn, da je copata, itd. Ampak mi dejansko tega ne vemo, ker je predstavljena sam ena stran medalje in ta stran je stran njegovih kolegou, ki roko na srce, so lahko doskrat pristranski.
Naj povem svojo izkušnjo: Moj skor spi u tisti kuhnji+popudne hodi še u šolo. Z mano se vidi ko utegne s poudarkom, da se med vikendi nikol ne vidva. Ko ga kolegi kličejo ne gre z nimi vn, ker je preutrujen in ne more niti gledat. Za njihove ( očitno zaostale ) možgane je najlaže razumet, da jz nism pustila in tko okol veljam za tisto, ki nič nikol ne pusti. Pa to niti približno ne drži.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^Sej ne vem če bi se lahko bolj strinjala?!
skratka, zadeva je taka...najlažje rečt, ona je kriva/on je kriv, da bi se pa vsak poglobil v samo zadevo in se vprašal o čemu, pa ne?
Moj fant ko je začel z mano je tud zmanjšal videvanja s svojo družbo.Logično.Prej so bla žuranja do onemoglosti, večdnevna potovanja krnekam,delanje raznih bedarij in tako dalje...Ko je dobil mene, mu je pač več pomenilo, da zadekana leživa pod koutrom in v nedljo zvečer gledava spet doma z mariom, kot pa da hodi od lokala do lokala s kolegi in žveči že prežvečene pogovore.
Isto je sedaj.seveda se dobiva s kolegi, ampak veliko manj, ker je pač z mano.Določene stvari v žiulenju, ki so bile prioritetne pač sčasoma izginejo in nastanejo druge prioritete v katerih takrat najbolj uživaš in so ti najbolj pomembne.Če ti je pa še naprej velika prioriteta prijateljstvo in enako žiulenje kot prej, pa po mojem mnenju taka zveza nebi znesla.namreč, usaj jaz, nikoli nebi hotela biti druga.Kot punca želim prvo mesto, tako kot tudi on dobi prvo mesto pri meni.pa to ne pomeni tiščanje glav 24/dan, skupaj, ampak pač, več časa z mano in več pozornosti meni, kot njim.Men se zdi logično..
In kr pritisk mi dvigne, ko men kšna kolegica teži, da odkar mam fanta, da jih ne poznam več, da ne grem nikamor z njimi in blablabla.Pa haloooo, dnevi pijančevanja, žuranja po ceu tedn, paljenja tipou in podobnih zadev so pač šli.Zdej imam pač raje umirjeno "družinsko" žiulenje, raje pomivam posodo po najinem skupnem kodilo, kot pa da se z desetimi redbulvodkami v riti zvijam po plesišču ljubljanskih "mondenih" diskotek.
pač, ljudje se spreminjamo in odkrivamo druge prioritete in druge stvari v katerih uživamo.In tukej ej narobe nekaj samo s tistim, ki tega noče razumet.Ponavadi so to ravno kakšni samski ljudje, še posebej taki ki so samski že lep čas in jim pač ne stopi v račun, zakaj je pri nas tako in zakaj ga moj dec ne pije z njimi več tri dnu skupej in kako za vraga mu je lahko boljše doma pred televizorjem in Mariota gledat z mano, kot pa z njimi bohvedikje.
In še to..ja ponavad je ženska slab izgovor, samo zarad tega ker si fantje med sabo težko dopoveste določene stvari o emocijah in zaradi takih, ki teh emocij pač ne razumejo.sicer se moj ne zmišljuje, da mu jst ne pustim, je pa učas naglasiu v smislu, da gre pač z mano in dal kolegom videt kot nek neprijeten občutek, ki sploh ni bil.namreč, na ketni privezan ni, lahko gre, kamor če, kadarče.
skratka, zadeva je taka...najlažje rečt, ona je kriva/on je kriv, da bi se pa vsak poglobil v samo zadevo in se vprašal o čemu, pa ne?
Moj fant ko je začel z mano je tud zmanjšal videvanja s svojo družbo.Logično.Prej so bla žuranja do onemoglosti, večdnevna potovanja krnekam,delanje raznih bedarij in tako dalje...Ko je dobil mene, mu je pač več pomenilo, da zadekana leživa pod koutrom in v nedljo zvečer gledava spet doma z mariom, kot pa da hodi od lokala do lokala s kolegi in žveči že prežvečene pogovore.
Isto je sedaj.seveda se dobiva s kolegi, ampak veliko manj, ker je pač z mano.Določene stvari v žiulenju, ki so bile prioritetne pač sčasoma izginejo in nastanejo druge prioritete v katerih takrat najbolj uživaš in so ti najbolj pomembne.Če ti je pa še naprej velika prioriteta prijateljstvo in enako žiulenje kot prej, pa po mojem mnenju taka zveza nebi znesla.namreč, usaj jaz, nikoli nebi hotela biti druga.Kot punca želim prvo mesto, tako kot tudi on dobi prvo mesto pri meni.pa to ne pomeni tiščanje glav 24/dan, skupaj, ampak pač, več časa z mano in več pozornosti meni, kot njim.Men se zdi logično..
In kr pritisk mi dvigne, ko men kšna kolegica teži, da odkar mam fanta, da jih ne poznam več, da ne grem nikamor z njimi in blablabla.Pa haloooo, dnevi pijančevanja, žuranja po ceu tedn, paljenja tipou in podobnih zadev so pač šli.Zdej imam pač raje umirjeno "družinsko" žiulenje, raje pomivam posodo po najinem skupnem kodilo, kot pa da se z desetimi redbulvodkami v riti zvijam po plesišču ljubljanskih "mondenih" diskotek.
pač, ljudje se spreminjamo in odkrivamo druge prioritete in druge stvari v katerih uživamo.In tukej ej narobe nekaj samo s tistim, ki tega noče razumet.Ponavadi so to ravno kakšni samski ljudje, še posebej taki ki so samski že lep čas in jim pač ne stopi v račun, zakaj je pri nas tako in zakaj ga moj dec ne pije z njimi več tri dnu skupej in kako za vraga mu je lahko boljše doma pred televizorjem in Mariota gledat z mano, kot pa z njimi bohvedikje.
In še to..ja ponavad je ženska slab izgovor, samo zarad tega ker si fantje med sabo težko dopoveste določene stvari o emocijah in zaradi takih, ki teh emocij pač ne razumejo.sicer se moj ne zmišljuje, da mu jst ne pustim, je pa učas naglasiu v smislu, da gre pač z mano in dal kolegom videt kot nek neprijeten občutek, ki sploh ni bil.namreč, na ketni privezan ni, lahko gre, kamor če, kadarče.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
p!ka napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Taka tipa, da si vsaka ženska želi?? Niti slučajno. Meni bi se zmešalo in me gotovo ne bi privlačil fant, ki ne dela ničesar drugega kot to, da je z mano. In človek, ki zanemarja svoje prijatelje po mojem mnenju nima čisto pošlihtanih vrednot.
Jz nisem nikjer v nobenem postu zasledila, da bi bla njegova punca res tiranka in da zarad nje ne hodi vn s kolegi.
Iz svojih izkušenj vem, da je najlaže okivit punco, ker automatsko je logično, da zarad nje fant ne hodi vn. Kr neki postou je blo napisanih v smislu, da itak se bo naveličat te punce, ki mu ne pusti vn, da je copata, itd. Ampak mi dejansko tega ne vemo, ker je predstavljena sam ena stran medalje in ta stran je stran njegovih kolegou, ki roko na srce, so lahko doskrat pristranski.
Naj povem svojo izkušnjo: Moj skor spi u tisti kuhnji+popudne hodi še u šolo. Z mano se vidi ko utegne s poudarkom, da se med vikendi nikol ne vidva. Ko ga kolegi kličejo ne gre z nimi vn, ker je preutrujen in ne more niti gledat. Za njihove ( očitno zaostale ) možgane je najlaže razumet, da jz nism pustila in tko okol veljam za tisto, ki nič nikol ne pusti. Pa to niti približno ne drži.
Ni bilo tako mišljeno kot si ti razumela. Moj post je bil predvsem odgovor na to kar je Linkica napisala, se pravi na to, da si vsaka punca želi takega fanta. Torej fanta, ki vidi samo svojo punco. Kar sem pa pod tem napisala, sem pa mislila na splošno. Pri veliko parih se zgodi, da na začetku zveze (mogoče prvi dve leti) povsod hodijo skupaj in nočejo nikamor sami, potem po določenem času, pa si tudi sami kdaj zaželijo it vn. To glede tiranke je bilo pa napisano šaljivo in nisem resno mislila.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
ufff purple oprosti, ampak tvoj post me je pa res v velik pogledih zmotu....
če ti je še naprej prioriteta prijateljstvo?? ja seveda mora biti človeku prioriteta tudi prijateljstvo. ni treba da je samo to na prvem mestu, lahko si več stvari deli to takoimenovano prvo mesto. definitivno sem pa js proti temu, da se s prijatelji kar prekine stike, samo zato ker si zaljubljen
se strinjam, taki dnevi se počasi končajo, ko si v zvezi. ampak sj prijateljev nimaš samo zaradi takih dogodkov?! ali pač??
mislim js mam prijatelje še zaradi marsikatere druge stvari. in je žuranje le postransko. tko da se mi ne zdi, da bi mogla zarad zveze še vse kavice in kuhane vinčke ipd. ukint. in tud občasno se da it žurat. sj ne grem iskat tipov vn grem se sprostit s svojimi kolegicami.
ne, narobe pa je s takimi ljudmi, ki misljo, da majo samo oni prav in nihče drug. ne moreš rečt, da se motijo ljudje, ki tega ne razumejo. pač še nimajo take izkušnje, samo zaradi tega niso nič slabši.
no, brez zamere, ampak če bi tale tvoj zadn stavk res zdržal, potem nebi smela na začetku napisat, da hočeš biti prva in ne druga. ker v momentu, ko želi biti punca povsem na prvem mestu, vsi vemo, da pridejo zravn še razna teženja v smislu...kam pa greš? dj grem s tabo.... ja kje si pa bil? itd.... se motim??
*purple* napisal/-a:Če ti je pa še naprej velika prioriteta prijateljstvo in enako žiulenje kot prej, pa po mojem mnenju taka zveza nebi znesla.namreč, usaj jaz, nikoli nebi hotela biti druga.Kot punca želim prvo mesto, tako kot tudi on dobi prvo mesto pri meni.pa to ne pomeni tiščanje glav 24/dan, skupaj, ampak pač, več časa z mano in več pozornosti meni, kot njim.Men se zdi logično..
če ti je še naprej prioriteta prijateljstvo?? ja seveda mora biti človeku prioriteta tudi prijateljstvo. ni treba da je samo to na prvem mestu, lahko si več stvari deli to takoimenovano prvo mesto. definitivno sem pa js proti temu, da se s prijatelji kar prekine stike, samo zato ker si zaljubljen
*purple* napisal/-a:In kr pritisk mi dvigne, ko men kšna kolegica teži, da odkar mam fanta, da jih ne poznam več, da ne grem nikamor z njimi in blablabla.Pa haloooo, dnevi pijančevanja, žuranja po ceu tedn, paljenja tipou in podobnih zadev so pač šli.Zdej imam pač raje umirjeno "družinsko" žiulenje, raje pomivam posodo po najinem skupnem kodilo, kot pa da se z desetimi redbulvodkami v riti zvijam po plesišču ljubljanskih "mondenih" diskotek.
se strinjam, taki dnevi se počasi končajo, ko si v zvezi. ampak sj prijateljev nimaš samo zaradi takih dogodkov?! ali pač??
mislim js mam prijatelje še zaradi marsikatere druge stvari. in je žuranje le postransko. tko da se mi ne zdi, da bi mogla zarad zveze še vse kavice in kuhane vinčke ipd. ukint. in tud občasno se da it žurat. sj ne grem iskat tipov vn grem se sprostit s svojimi kolegicami.
*purple* napisal/-a:pač, ljudje se spreminjamo in odkrivamo druge prioritete in druge stvari v katerih uživamo.In tukej ej narobe nekaj samo s tistim, ki tega noče razumet.Ponavadi so to ravno kakšni samski ljudje, še posebej taki ki so samski že lep čas in jim pač ne stopi v račun, zakaj je pri nas tako in zakaj ga moj dec ne pije z njimi več tri dnu skupej in kako za vraga mu je lahko boljše doma pred televizorjem in Mariota gledat z mano, kot pa z njimi bohvedikje.
ne, narobe pa je s takimi ljudmi, ki misljo, da majo samo oni prav in nihče drug. ne moreš rečt, da se motijo ljudje, ki tega ne razumejo. pač še nimajo take izkušnje, samo zaradi tega niso nič slabši.
*purple* napisal/-a:In še to..ja ponavad je ženska slab izgovor, samo zarad tega ker si fantje med sabo težko dopoveste določene stvari o emocijah in zaradi takih, ki teh emocij pač ne razumejo.sicer se moj ne zmišljuje, da mu jst ne pustim, je pa učas naglasiu v smislu, da gre pač z mano in dal kolegom videt kot nek neprijeten občutek, ki sploh ni bil.namreč, na ketni privezan ni, lahko gre, kamor če, kadarče.
no, brez zamere, ampak če bi tale tvoj zadn stavk res zdržal, potem nebi smela na začetku napisat, da hočeš biti prva in ne druga. ker v momentu, ko želi biti punca povsem na prvem mestu, vsi vemo, da pridejo zravn še razna teženja v smislu...kam pa greš? dj grem s tabo.... ja kje si pa bil? itd.... se motim??
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz opažam, da imamo popolnoma različne definicije prijateljev. Zame to ni človek, s komer grem pit in lovit tipe.
To so ljudje, ki jih imam rada, ravno tako, kot imam rada svojo družino in kot sem imela rada svojega fanta. Na drug način rada, ampak še vedno rada.
To so ljudje, ki jih imam rada, ravno tako, kot imam rada svojo družino in kot sem imela rada svojega fanta. Na drug način rada, ampak še vedno rada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]