...ko mu punca pomeni vse

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Snoopy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Snoopy » 08. Nov. 2008 23:52

Čao!

Verjetno imate tudi sami take težave in nisem edini, ki ima težave s prijateljstvom.
Namreč, kolega ima punco 1 leto, zdaj vidi samo njo, ko mu omenimo za žur pač reče da ne oz. ne ve kaj naj reče punci ter oh in sploh.

Kaj storiti?
Kako mu pokazati da pa le punca ni vse?

Lepo, da se imata rada, vendar kot pravijo, prijatelji ostanejo punce grejo....
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Nov. 2008 23:53

Najdi si še ti babo pa bo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Snoopy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Snoopy » 08. Nov. 2008 23:58

McLarnovc napisal/-a:Najdi si še ti babo pa bo....

Imamo vsi punce, pa kljub temu ne pozabljamo na prijatelje, on je izjema v "naši" družbi in se drži samo nje, ne ve kaj naj ji reče ko gre ven??
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Nov. 2008 8:07

prijatelji ostanejo punce grejo....
Drži, če si star 15 let. :) Če gre pa za resno zvezo s prihodnostjo, se mi pa zdi normalno, da je punca na prvem mestu. :wink:
Za kakšno pijačko občasno bi se že lahko utrgal čas tudi za prijatelje, vendar - če njega to ne moti...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 09. Nov. 2008 8:30

mal se mi čudno zdi, da bi bla punca tok diktatorska, da samo zaradi nje ne bi hotel vn. ampak tud to se dogaja...
js predlagam, da mu, ko se enkrat dobite, sami fantje seveda, omenite da vas to moti. postavte ga pred dejstvo, da si nikol več ne vzame časa za vs in če vm lahko pove zakaj.
lahko so namreč razlogi čist nekje drugje pa je sam najbolj pripravno punco okrivit.

če vam ne rata, oziroma če se ne bo spremenil, pa tko al tko veš da ga ne boste mogl spremenit. na žalost so tud taki, k takrt ko si najdejo partnerja, zelo težko najdejo čas še za prjatle.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a galathea » 09. Nov. 2008 9:23

Mah, pustite ga pri miru. Če mu je punca vse, mu vi tega nimate pravice preprečevati.
Zivljenje je lepo...
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 09. Nov. 2008 9:38

Snoopy napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Najdi si še ti babo pa bo....

Imamo vsi punce, pa kljub temu ne pozabljamo na prijatelje, on je izjema v "naši" družbi in se drži samo nje, ne ve kaj naj ji reče ko gre ven??

Ne ve kaj naj ji reče?
Nekak tkole: "[Vstavi ime punce], jaz grem ven s prijatelji."

Kaj mu bo pa rekla? A mu prepoveduje imet prijatelje? :lol:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 09. Nov. 2008 9:45

vrjamem, da ga vi pogrešate, vendar je svoboden človek, zato lahko sam izbira, kako bo živel. če se je odločil, da bo 24 / 7 s punco, je prav, da mu poveste, da ga želite v vaši družbi tudi vi, vendar če ne bo želel z vami na pijačo, mu tega ne smete očitati...

če pa zveza slučajno razpade, je pa seveda druga stvari, ali boste vi še vedno tam, odprtih rok čakali, da se vrne v vaša življenja, če vas je zdej pač skenslal...

js vem, da ne bi zahtevala, da se prijatelj posveča men več kot svoji partnerki, ampak da zame nima več čisto nikoli časa, ne bi prebolela. sprijaznila bi se, vendar bi se tudi moj odnos od njega spremenil, ker bi se počutila zavrženo, ko je prišel nekdo drug.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 09. Nov. 2008 9:49

verjamem, da je tebi ful bad, ampak mogoče je to tud mal sebično. našel si je punco, s katero sta rada skupaj, zato bodite veseli zanj in ne tako nevoščljivi :)
ko sem jaz začela s prvo resno zvezo, v kateri sem zdaj že 7. leto, sem tudi nehala ven hodit s prijateljicami. ne takoj, ampak po kakem letu mi je vse dopi*dilo, preprosto zato, ker so hodile ven samo zato, da so osvajale moške osebke, meni pa ni bilo do tega. saj smo šle kdaj žurat skupaj, ampak tukaj se je končalo. one so še vedno hodile ven vsak vikend, meni se pa ni dalo, ker sem šla raje ven s svojim fantom in njegovo klapo ali pa sva bila kar doma. imela sem občutek, da me nobena ne razume, ker sem bila mogoče malo bolj zrela od njih in mi ni bil več glavni cilj, da se ga bom čez vikend nažgala do konca. to je samo moja izkušnja.
najbolje je, da se pogovorite, pa boste vedeli, na čem ste, a ne?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Nov. 2008 10:02

dvomim, da so nevoščljivi.. jaz sem imela vedno te težave s kolegicami. ko so bile samske, so me skoz klicarile, skupaj smo žurale, delale bedarije itd. pol se je seveda spremenilo..prišel je tip in naenkrat nobena ni imela več časa.. pa tudi pri enem dobrem kolegu zadnje čase opažam, da odkar ima najnovejšo punco, se mu zdi ena kava na mesec čist preveč časa z mano :?

sicer pa po kar nekaj uporabnicah in nekaj mojih kolegicah sodeč, ni veliko punc takšnih, ki bi svojemu fantu kr "pustile" s prijatelji ven.. pač ona fora lastninjena :) tak, da tudi če boste se z njim pogovorili in on nato z svojo punco, ni rečeno da bo kaj boljše.. punca bo lahko še bolj napadalna in mu bo še bolj težila, češ "kaj se oni tvoji kolegi sploh vtikajo v najino zvezo" in bo mel kolega zaradi tega same probleme. povejte mu da vam ni vseeno..če bo pa on še vedno fural svoje scene pa ga pač pustite pri svoji odločitvi..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bina_ » 09. Nov. 2008 10:29

ja HALOOO!!! Pustite bogega človeka na miru, če je zaljubljen ... bo že vas poklical če vas bo rabil ... sploh pa če vas je več v tej družbi se pa tisti družite... Mislim kakšna težava pa je to... :twisted:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 09. Nov. 2008 10:32

Kdo pa pravi, da je težava v resnici v njegovi punci? Mogoče je le ''prerasel'' vašo družbo.

Jaz lahko tudi na prste ene roke preštejem, kolikokrat je moj, odkar sva skupaj, šel ven s svojo nekdanjo družbo. Pa ga še vedno kličejo in se ne oglasi ali pa si izmisl inek izgovor.
Pa daleč od tega, da bi mu jaz težila - še rečem mu, naj le gre. Njemu pa se zdaj zdijo otročji in nezreli in raje pride k meni, tudi če sva potem ves večer doma pred TV. :wink:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 09. Nov. 2008 10:41

ja res je,... večina moških se po ujetem plenu :) ustali in se jim ni treba več "zabavat" ker so si že našli družico in jim ni treba več iskat novega plena :) zato nimajo več potrebe po žuranju.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 09. Nov. 2008 11:13

Počakaj, da se mu baba skurba in ga pusti. Potem bo pa še preveč iskal vašo družbo. Copata ena.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Nov. 2008 11:23

Mju napisal/-a:vrjamem, da ga vi pogrešate, vendar je svoboden človek, zato lahko sam izbira, kako bo živel. če se je odločil, da bo 24 / 7 s punco, je prav, da mu poveste, da ga želite v vaši družbi tudi vi, vendar če ne bo želel z vami na pijačo, mu tega ne smete očitati...

če pa zveza slučajno razpade, je pa seveda druga stvari, ali boste vi še vedno tam, odprtih rok čakali, da se vrne v vaša življenja, če vas je zdej pač skenslal...

js vem, da ne bi zahtevala, da se prijatelj posveča men več kot svoji partnerki, ampak da zame nima več čisto nikoli časa, ne bi prebolela. sprijaznila bi se, vendar bi se tudi moj odnos od njega spremenil, ker bi se počutila zavrženo, ko je prišel nekdo drug.

Brezveze, da svoj odgovor pišem, če se pa s tem strinjam. S tem, da jaz definitivno ne bi na takega človeka čakala odprtih rok. Če je prerasel mojo družbo, ok. Ampak potem mu je nikoli več ni potrebno iskat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov