Ko me moj moski klice po imenu bivše..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 12. Apr. 2008 14:32

če je to 1x , se je najbrž zmotu ,
če pa to skoos ponavla , pol pa še misli na njo.

moj biuši je biu recmo z njo še v stikih , k je bla njena sestra z bratom od mojga pa sta skupi organizirala deklišno & fantušno , pa se je še pol eneparkrat zmotu ...pa mi je blo usejen .
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 13. Apr. 2008 16:52

no na to temo sm pa prov enkrat vidla pri Oprah show. in je seveda dr. Phil rekel, da je to čisto možganska fora.pač ti si z nekom toliko in toliko časa in se možgani že čisto navadijo na ta ime na to osebo. ko pa te osebe ni več, možgani to takoj ne registrirajo. in zato včasih koga čist avtomatično pokličeš z drugim imenom. tko da dr.Phil je rekel da to še ni znak za paniko.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 13. Apr. 2008 16:53

Važn, da je to dr.Phil rekel! :D :D
It was forever..but it didnt last long..
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 13. Apr. 2008 20:56

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 14. Apr. 2008 22:08

Jst sm se dvakrat do zdej tko zafrknla k sm mojga poklicala po imenu mojga zlo dobrga prjatla. Pa me je sam pohecu če nanga mislm. :) Če bi se pa on tko zafrknu pa ne vem, mal bi bla zmedena ma mu ne bi tega pokazala k vem d se lahko mimogrede tko mal zarečeš. :)
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 18. Apr. 2008 13:18

kaj pravim jaz, predvidevam da je imel v mislih njo in je zato izgovoril njeno ime. Ker se je to že meni tudi zgodilo, ampak ne pri fantu, sem se z kolegico menla in sem imela sluačajno v mislih drugo kolegico in sem jo po imenu zamenjala. Kako dolgo pa sta že skupaj. Če sta še frišna, pol je možno tudi to, da je še ni povsem pozabu, še razmišlja o njej.

Moj je imel na začetku najine veze, tko sma bla kake 4 mesce skupaj, sliko bivše v denarnici in jaz tega nisem odobravala. Sm želela it kr narazn z njim. Nimaš met kej sliko nje not! V denarnici imamo vsaj jaz tako mislim ,slike ljudi, ki so nam zelo blizu, starše, prijatelje, sestre, brate, nečake itd ali partnerej. NIkakor ne bivše. Ali se motim? :ideadev:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 18. Apr. 2008 13:38

mene bi tud motl, če bi meu sliko od bivše v denarnici.
uredu če ma na kompu skupne slike, al pa album nekje v omari, v denarnici bi me pa motl.
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 23. Apr. 2008 14:16

ja moj se je na začetku enkrat zmotil, pa je ime samo na polovico izgovoril, pa se je hitro popravil kr je tak pogled dobil :lol:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Apr. 2008 15:32

Mene je enkrat njegova zdaj ze pokojna teta poklicala po imenu njegove bivse. Potem pa so me vsi na veliko pogledali, kako bom odreagirala :D Meni je blo smesno :)
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 23. Apr. 2008 16:01

v prejšni zvezi nisem bila ljubosumna niti mal... morda mal čudn in nekje zadaj skrit vzrok, da je bila zveza neuspešna...
zdej sm prvič vidla, kaj pomen bit ljubosumen in mi res ni kul, če me pokliče z imenom bivše al pa če jo preveč omenja... in razumem, da ima njunine slikce na compu, ampak jih pač nočm vidt... samo tud ne pričakujem, da bi jih zbrisu..
...alergična na njen ime, kljub temu da mam res ok občutk, da ima rad sam mene

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov