Ko me moj moski klice po imenu bivše..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Meni v najboljšem primeru to ne bi bilo všeč.
Največ je itak odvisno od povsem drugih stvari in ne tega, da te je 'poklical po imenu bivše'. Recimo koliko mu res pomeniš (kar bi nekako vsaka punca za svojega tipa morala vedeti), potem v kakšnih okoliščinah te je poklical po imenu, kolikokrat se mu to zgodi, do povsem karakternih lastnosti, kot so koliko je dober z imeni, kako govori, koliko je inteligenten..... Ful je vsega kar je pomembnejše od te ene besede in tisto mora štimat.
Največ je itak odvisno od povsem drugih stvari in ne tega, da te je 'poklical po imenu bivše'. Recimo koliko mu res pomeniš (kar bi nekako vsaka punca za svojega tipa morala vedeti), potem v kakšnih okoliščinah te je poklical po imenu, kolikokrat se mu to zgodi, do povsem karakternih lastnosti, kot so koliko je dober z imeni, kako govori, koliko je inteligenten..... Ful je vsega kar je pomembnejše od te ene besede in tisto mora štimat.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
MsN napisal/-a:Mene babica včasih pokliče z imenom mame. AAA, nima me radaMama me včasih pokliče z imenom mojega brata. AAA, ne vem kakšnega spola sem
In jaz brata kdaj pokličem z imenom mojega fanta. AAA, ne ločim več s kom hodim

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ Lol, ampak to ni isto, aloha
Moj bivši mi je enkrat razlagal, da je svojo sedanjo punco enkrat poklical z mojim imenom ... in ženska je baje totalno popizdila.
Mene je moj enkrat (pa pijan je bil) poklical z imenom svoje bivše, ampak ne vem a je bla mišljena bivša (ker je res že fuuul odkar se je nehal videvat z njo) al njegova sodelavka ki ji je isto ime in sta vsak dan 8 ur v isti pisarni. Pa me niti ne zanima.
Kaj pa vem, jaz se ful pogosto pri frendicah zmotim in jim malo zamešam imena ... ne vem če bi bil pol res tak ful greh če bi se še pri tipu enkrat zmotla, sem pač zmedena, pa to še ne pomeni da mislim na bivšega.

Moj bivši mi je enkrat razlagal, da je svojo sedanjo punco enkrat poklical z mojim imenom ... in ženska je baje totalno popizdila.
Mene je moj enkrat (pa pijan je bil) poklical z imenom svoje bivše, ampak ne vem a je bla mišljena bivša (ker je res že fuuul odkar se je nehal videvat z njo) al njegova sodelavka ki ji je isto ime in sta vsak dan 8 ur v isti pisarni. Pa me niti ne zanima.
Kaj pa vem, jaz se ful pogosto pri frendicah zmotim in jim malo zamešam imena ... ne vem če bi bil pol res tak ful greh če bi se še pri tipu enkrat zmotla, sem pač zmedena, pa to še ne pomeni da mislim na bivšega.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mene pa mama skos kliče po foroumu imenu, pol pa opaz da je rekla moški ime, pa začne z imenom moje mami, tete, sestre, v ene 6 ji pa znese rečt anja
če je zveza še razmeroma nova, je čist možno da se je zmotil, ker je pač navajen na prejšnje ime, tko k sam jest na fakusu še zmeri pr imenu napisala 4f
pa ga tut ne pogrešam 

če je zveza še razmeroma nova, je čist možno da se je zmotil, ker je pač navajen na prejšnje ime, tko k sam jest na fakusu še zmeri pr imenu napisala 4f

-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
js bi dobila napad besnila... z paro iz ušes, rdečimi očmi itd., itd...
Pa čeprav se mi neb zdelo, da ima to neko povezavo z dugo žensko, ampak mogoče bolj zaradi tega, da se kaj takega ne bi več zgodilo. Hm, če pa misli na drugo, pa verjetno to itq začutiš..ne?
Pa čeprav se mi neb zdelo, da ima to neko povezavo z dugo žensko, ampak mogoče bolj zaradi tega, da se kaj takega ne bi več zgodilo. Hm, če pa misli na drugo, pa verjetno to itq začutiš..ne?

-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
jz sm pa enkrat mojga poklicala mami
drgač on ni mene nikol z imenom bivše al pa jz njega z imenom bivšga.
mislm pa da se je tud tvoj zmotu, al pa sta na začetku veze, pa je biu z bivšo doug cajta pa iz navade.
edin če se zdj to konstantno dogaja 5x na dan, pol bi se pa pač pogovorila ane.

drgač on ni mene nikol z imenom bivše al pa jz njega z imenom bivšga.
mislm pa da se je tud tvoj zmotu, al pa sta na začetku veze, pa je biu z bivšo doug cajta pa iz navade.
edin če se zdj to konstantno dogaja 5x na dan, pol bi se pa pač pogovorila ane.
-
*SmOtkyca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
- Kraj: Novo mesto
miss sixty napisal/-a:ugl. kaj to pomeni?
A se vedno misli nanjo al se pac zmoti..?
kaj vi pravite na to..
Rabim vasa mnenja..
hvala
koliko časa sta skupaj da te pokliče po imenu bivše?
se to pogosto dogaja?...včasih ko na kaj druzga mislimo kero čudno vn bleknemo:) če se je to zgodilo 1x in se ti je opravičil ne rabiš skrbet!
če je pa to pogosto bi bila jaz zelo zaskrbljena...sicer se mi to še ni zgodilo pa tut upam da se ne bo!
Vprašaj ga zakaj te tako pokliče!;)

-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
miteq napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....
To je kvečjemu lahko slab znak...pa čist nč druzga!
Jao, že panika...
Kakšna panika? Zakaj že...?
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
nevem no probaj ga vprašat zakaj te tako kliče...kako pogosto se to dogaja?zelo malo podatkov da bi lahko ocenili zakaj te tako kliče in če je to zgolj slučajno...
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Sweet Princess napisal/-a:miteq napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Ojej - to je pa nekaj česar jst ne bi mogla prebavit....
To je kvečjemu lahko slab znak...pa čist nč druzga!
Jao, že panika...
Kakšna panika? Zakaj že...?
Panika? Takšna, da je to že slab znak... Katastrofa, triler, grozljivka!

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]