Ko me moj moski klice po imenu bivše..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*lilica* napisal/-a:To je čudn, če te pokliče po imenu bivše....očitno mu še vedno hodi po glav. Eno klofuto, da se mal zbistri :box:
Men osebno bi blo zlo čudn, da bi svojo lubico poklical z imenom bivše. Mislm, da bi mi blo tok neprijetno, da bi se v tla vdrl...pa še to je fora, da sta imena zelo podobna.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:*lilica* napisal/-a:To je čudn, če te pokliče po imenu bivše....očitno mu še vedno hodi po glav. Eno klofuto, da se mal zbistri :box:
Men osebno bi blo zlo čudn, da bi svojo lubico poklical z imenom bivše. Mislm, da bi mi blo tok neprijetno, da bi se v tla vdrl...pa še to je fora, da sta imena zelo podobna.
Sej, če se ne bi ti udru v tla, bi ti lubica najbrž pomagala
- rosomah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
miss sixty napisal/-a:ugl. kaj to pomeni?
A se vedno misli nanjo al se pac zmoti..?
kaj vi pravite na to..
Rabim vasa mnenja..
hvala
če te to skrbi, potem že imaš razlog za to.
Po moje kar naprej misli nanjo in je ne more spraviti iz glave ali pa je še kaj hujšega, pa ti ne pove. Mogoče se celo videva z njo.
Ali pa je že malo dementen, pa sploh ne ve s katero je.
Če ti govori, da si ona, potem tudi ziher med seksom misli nanjo.
Slabo ti kaže.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tako, kot sem se jaz že dostikrat zmotila in sem bivšega poklicala z 'lubi', tako se je vrejetno tudi on samo zmotil. Pa verjemte mi, da imam zdajšnjega fanta najrajš na svetu in je seveda samo on moj lubi!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ah, jaz ga kdaj pokličem po imenu svoje najboljše prijateljice - le kaj si more takrat mislit?
Čeprav... Naj bi ti govorni lapsusi pomenili tisto, kar si dani trenutek v podzavesti tudi zares želimo - ampak moraš to vzet z rezervo, sama ne verjamem ravno v to .
Čeprav... Naj bi ti govorni lapsusi pomenili tisto, kar si dani trenutek v podzavesti tudi zares želimo - ampak moraš to vzet z rezervo, sama ne verjamem ravno v to .
-
eagle_eye charry - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
ponavadi se zgodi ce je razmislal kaj druga pa je bil v "drugem svetu" meni se se ni zgodlo ampak nikoli ne reci nikoli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov