Ko je bila pijana, jo je drugi poljubil..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^^ ja, da je nekdo drug to storil. nekdo drug je, ne prvikrat obrnil in poljubil njegovo punco. ali pa ji je več ljudi že to naredilo.
mogoče je bil kateri od tistih, ki se jim dobronamerno svetuje, naj svojo prijateljico, ki jim je všeč pa ne vedo kako ji to pokazati, presenetijo s poljubom.
mogoče je bil kateri od tistih, ki se jim dobronamerno svetuje, naj svojo prijateljico, ki jim je všeč pa ne vedo kako ji to pokazati, presenetijo s poljubom.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
emanuela napisal/-a: Namreč, od njenega prijatelja sem izvedel da se je na zabavi napila in da jo je en obrnil in poljubil in da to ni bilo prvič.
kaj ni bilo prvič? zanima ne tudi koliko sta stara?
+ ne razumem, zakaj ti tega ni sama povedala (jaz takoj tečem k fantu tožit, če me kdo šlata, še prej pa povem par krepkih tudi, če je le oplazil mojo rit, da bi me kdo neznan skušal poljubit, ga stepem).
no, jaz mislim, da tega ne boš prebolel. postavljanje tako strogih omejitev je za zvezo uničujoče.(saj ne vem ali je ona bolj nora da je sprejela tak pogoj, ali jo le peče vest... ali pa je on posesiven do amena in misli, da lahko flaša reši njegovo razmerje...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Tudi meni se zdiš zelo mlad, neizkušen, poln dvomov in preveč ljubosumen. Koliko si star, če ni skrivnost? Skratka, menim da imaš svojo punco preveč rad, preveč je redkokdaj (ko delaš neumnosti in sebi kompliciraš življenje). Zaupustil si jo zaradi nečesa, ko ona sploh ni bila
kriva ( oljub),tu se kaže neizkušenost, to je vsekakor nepremišljeno dejanje. Da ji prepoveš pitje alkohola, mi je čist nelogično, saj se ni poljubljala z drugimi, ampak so jo oni "napadli".
Praviš da si nezaupljiv zarad preteklosti, očitno te še ni izučilo in rabiš še kako (negativno) izkušnjo, pa čeprav si jo boš po neumnem pridelal. Nimam pojma pa kako naj ji začneš spet zaupat, to je nekaj kar sam moraš pogruntat, ni tu univerzalnega nasveta.
kriva ( oljub),tu se kaže neizkušenost, to je vsekakor nepremišljeno dejanje. Da ji prepoveš pitje alkohola, mi je čist nelogično, saj se ni poljubljala z drugimi, ampak so jo oni "napadli".
Praviš da si nezaupljiv zarad preteklosti, očitno te še ni izučilo in rabiš še kako (negativno) izkušnjo, pa čeprav si jo boš po neumnem pridelal. Nimam pojma pa kako naj ji začneš spet zaupat, to je nekaj kar sam moraš pogruntat, ni tu univerzalnega nasveta.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ni bila nič kriva, na silo jo je kar poljubil....
ahahhahahaha
a dej nehi no.
ahahhahahaha
a dej nehi no.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
delusional napisal/-a:ni bila nič kriva, na silo jo je kar poljubil....
ahahhahahaha
a dej nehi no.
dobro, da je ni posilil...pa dobro, da tebe ni kdo posilil, drugače se ne bi tako nagravžno režala...
razen, če so ženske same krive, da so posiljene...
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
delusional napisal/-a:ni bila nič kriva, na silo jo je kar poljubil....
ahahhahahaha
a dej nehi no.
dejansko se to dogaja, morš mislit
sej se vidi kdaj punca vrača poljub in kdaj se ga brani.. razen če mu je to povedal kak kolega ki je na zadevo vrgo uč za kako sekundico in potem si je že mislo.. 'glej ti njo spet se z nekom lupčka'
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
oki na silo mal čudn zveni...kot da punca nima rok da se brani pa da tistega tipa pritisne tam spodaj oziroma na gobec po domače...men se zdi da je ona verjetno uživala..in da ni blo na silo in da je ona tut kriva....pač to je biu samo njen izgovor verjtno da si opere roke...
a si pomisliu da te je mogoče varala?? oziroma da te...če se je to delalo na žurkah zakaj se pa nebi ko je trezna????
+tega da ni bilo prvič??? oki jst bi se takm folku ki bi bi me kušnu ne da bi jst hotela izogibala..nikar dopustila da mi dela kej več..ona pa verjetn uživa...
to je sm moje mnenje...zdej pa res sam ugotovi kaj in kako..
kar se pa tiče kako bi ji zaupal ti pa povem samo da za to NI RECEPTA...to ni tko k u srednji šoli k pišete npr zgodovino..Tam se napilaš u piko in pišeš 5...tukaj pa ne moreš...sam moraš videt glede na njena dejanja če je tega vredna....ker punca ti lahko govori nekaj dela pa drugo...tako da previdnost ni odveč...
a si pomisliu da te je mogoče varala?? oziroma da te...če se je to delalo na žurkah zakaj se pa nebi ko je trezna????
+tega da ni bilo prvič??? oki jst bi se takm folku ki bi bi me kušnu ne da bi jst hotela izogibala..nikar dopustila da mi dela kej več..ona pa verjetn uživa...
to je sm moje mnenje...zdej pa res sam ugotovi kaj in kako..
kar se pa tiče kako bi ji zaupal ti pa povem samo da za to NI RECEPTA...to ni tko k u srednji šoli k pišete npr zgodovino..Tam se napilaš u piko in pišeš 5...tukaj pa ne moreš...sam moraš videt glede na njena dejanja če je tega vredna....ker punca ti lahko govori nekaj dela pa drugo...tako da previdnost ni odveč...
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
- bloody angel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2010
Lwj malo em je ta tema razjezla...pa kaj se maš tu sploh kajs praševat?enkrat odpustiš prevaro,ponovla se bo..enako kot s šamarom..če ga enkrat odpustiš boš skos tepen.tak to je.
sama sm kr nekej šamarov bivšega partnera požrla,pa sm pol dobla na ornk...plava rama..no..krenla..mogoče tud pozn,sam bolš tko kot pa nikol.
ne vem če se zavedaš da si padu v začartan krog.
bolš it po svoje,kaj se mene tiče,k ni edina ženska na svetu.
bolš bit sam v takih primerih...
sam varaj pa en nazaj,k se greh z grehom ne vrača.
sam ne jemlji zdej mojga odgovora da ti moraš res tk naredit..razmisli pr sebi,pa lastno pamet poslušaj....
sama sm kr nekej šamarov bivšega partnera požrla,pa sm pol dobla na ornk...plava rama..no..krenla..mogoče tud pozn,sam bolš tko kot pa nikol.
ne vem če se zavedaš da si padu v začartan krog.
bolš it po svoje,kaj se mene tiče,k ni edina ženska na svetu.
bolš bit sam v takih primerih...
sam varaj pa en nazaj,k se greh z grehom ne vrača.
sam ne jemlji zdej mojga odgovora da ti moraš res tk naredit..razmisli pr sebi,pa lastno pamet poslušaj....
Nije važno odakle sam
sve dok znadeš kuda putujem....
sve dok znadeš kuda putujem....
- anonymus112
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2010
jao... fora je v tem... lejte... ima kar nekaj ljudi tam... eni mi govorijo da nič ne dela, drugi mi govorijo da dela ne vem kaj vse tam... ne vem več komu naj verjamem... zdaj sva na odmoru, ampak mi je rekla da me še vedno ljubi, oba sva jokala zadne 3 dni ki sva se o tem menila... enostavno nwm komu verjet... tisti strani ki govori proti njej ali tistim ki govorijo da ni bila nič kriva in da je vse ok? primer: ena proti njej mi reče da se je z unim spet dobila, druga mi reče da se niti nista vidla in je šla gledat raje nwm... tekmo al neki in da so z njo bile...
sem v zelo zmedeni situacijii, ne vem kako naprej... kaj mi svetujete kot ženske?
tisto "ni bilo prvič" je sama rekla da jo je 2x na silo in da ga je zavračala... sedaj mi govorijo une ki so proti njej da ga ima naprej in da me zavaja... tiste ki so za njo pa govorijo da bova spet skupaj in tudi ona mi to govori, vedno ko se poslovi mi reče da me ljubi... res ne vem kako naprej... v taki situaciji še nikoli nisem bil...
sem v zelo zmedeni situacijii, ne vem kako naprej... kaj mi svetujete kot ženske?
tisto "ni bilo prvič" je sama rekla da jo je 2x na silo in da ga je zavračala... sedaj mi govorijo une ki so proti njej da ga ima naprej in da me zavaja... tiste ki so za njo pa govorijo da bova spet skupaj in tudi ona mi to govori, vedno ko se poslovi mi reče da me ljubi... res ne vem kako naprej... v taki situaciji še nikoli nisem bil...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Hmm, najboljše bi se bila na lastne oke prepričati kar je res in kaj ne, ne pa poslušati milion govoric, polovica je na strani tvoje, polovica pa proti njej. Kar je res, pa noben tu gor ne ve, saj nismo jasnovidni, upam da je to razumljivo.
Ajd, da jo napadejo, razumem, ampak zdej zakaj eni govorijo proti njej, lahko da so ji folš, jo ne marajo, možno pa tudi da je na njihovih govoricah kaj resničnega... Kadi se tam, kjer se ogenj. Nočem te zdej strašit pa nič, ker dejansko samo ona ve kaj je res.
Ampak se hkrati vprašam zakaj se o meni nič ne govori?! Zato, ker ničesar ni?
Ajd, da jo napadejo, razumem, ampak zdej zakaj eni govorijo proti njej, lahko da so ji folš, jo ne marajo, možno pa tudi da je na njihovih govoricah kaj resničnega... Kadi se tam, kjer se ogenj. Nočem te zdej strašit pa nič, ker dejansko samo ona ve kaj je res.
Ampak se hkrati vprašam zakaj se o meni nič ne govori?! Zato, ker ničesar ni?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
folk je hudobn in nevoščljiv. sploh slovenci. kar pa ne pomeni, da mogoče nimajo prav.
če ji ne morš zaupat pa preslišat govorice jo pač pusti in nehaj delat dramo. samo odločit se morš.
če ji ne morš zaupat pa preslišat govorice jo pač pusti in nehaj delat dramo. samo odločit se morš.
Vsak raj ima svojo kačo.
- desertrose88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
ti člouk jst ti svetujem...sam preveri...saj se znaš znajdet ane??upam da...
prosim te 2 krat??? aloooo kaj je ona mogoče kurba?? vem da se sliši nizko sam očitno je tako dekle...sam ej sj punca ima roke 2 ane?? in jezik da govori....
jst še vedno stojim za to izjavo da ji je bilo ušeć...
naslednič pa kamera in snemaj...ali pa si enga frenda dobi k bi vohunu ali pa sam pejd...
jst nebi uzemala nazaj...ker bi se ponovilo use...tako da reči punci da naj si drugega bedaka najde...ker ti nisi bedak in da si lahk bolšo najdš..
prosim te 2 krat??? aloooo kaj je ona mogoče kurba?? vem da se sliši nizko sam očitno je tako dekle...sam ej sj punca ima roke 2 ane?? in jezik da govori....
jst še vedno stojim za to izjavo da ji je bilo ušeć...
naslednič pa kamera in snemaj...ali pa si enga frenda dobi k bi vohunu ali pa sam pejd...
jst nebi uzemala nazaj...ker bi se ponovilo use...tako da reči punci da naj si drugega bedaka najde...ker ti nisi bedak in da si lahk bolšo najdš..
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov