Ko ga LJUBIM a me NE OSREČUJE
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
softTouch napisal/-a:omg,ko sem vidla naslov teme,sem se vprašala če jo je kdo odprl v mojem imenu
midva mava iste probleme.no,če bi njega vprašala se mu več al manj vse zdi kul,meni pa ne,ker ga redkokdaj pripravim do tega,da počneva kaj kar je po moji izbiri.sam je pa tko,da stvari ki zanimajo mene njega pa ne preveč,počnem več al manj s kolegicami.pol se pa še njemu prilagodim in počneva stvari ki bolj zanimajo njega (predvsem raznorazni športi),čeprav moram priznat da je tud mene kar not potegnil in je fino da sem našla še kakšno stvar v življenju,ki me zanima.vseeno pa mi gre na živce,da sm jest tista ki se večinoma prilagaja.sam kaj češ,v vsaki zvezi se je treba prilagajat,se trudit,če ni nič.moraš pa postavit mejo,do kam si se pripravljen prilagajat in ne izgubit samega sebe
Jst sm u podobni situaciji.
Da si jst neki zaželim, si ponavadi tako zadevo, da njemu ne paše in začne obračat z očmi oz. nrdi: ja, gremo. Hah, ku da sm glupa. in pole raje ku da ga ceu čas gledam sitnega oz brez volje rai negrem. Ja, neumno,vem!
Da bi pa on rad nekam šou. Grem vedno z njim, kr mi je škoda izgubljat še tisti čas (kr že tko da imava malo) ko sva lahko skupej.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov