Ko ga LJUBIM a me NE OSREČUJE

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tjančii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a tjančii » 08. Jun. 2008 11:30

Ja tebi je nekaj upokojensko, meni pa so ljudje, ki neprestano težijo k adrenalinu nadležni. Pač - smo si različni, treba je najti partnerja, ki nam v tem pogledu ustreza in je potem manj zadrege.[/quote]

sei sm rekla d nismo usi za adrenalin
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 08. Jun. 2008 11:45

MsN napisal/-a:
anoyel napisal/-a:Kaj pa izleti, morja, pikniki, kolesarjenje, kosilo zunaj, kdaj na večerjo iti, pojdta se skupi kopat, pejta v toplice za en viknd, pejta na obalo za en dan... ne mi rečt, da je vse kar počneta skupej jesta in gledata tv, špilata igrce? živi dolgčas. :wink:

Ja, ampak za te predloge moraš imeti čas in denar. Enim tole ne znese.

Čas in denar? Sem redna študentka dokaj zahtevnega študija. Oba s fantom. Večinoma se sama preživljama s študentskim delom. Vidima se ne vsak dan, ker delo in študij vzame čas. Ampak se da. So tudi večeri preživeti pred tv, ampak ti so bolj izjema kot pravilo.

Vse, kar sem naštela prihaja iz prve roke in noben nima neki odveč časa ali pa denarja. Sej ne greš vsak vikend na morje, večerjo, kino, toplice. En vikend kolesarjenje (0euro), en viknd kino (max. 5, 6 euro), en viknd piknik varianta (če se ne pelješ ne vem kam daleč tud z bencinom ni stroškov - sendvič, dva, sok, voda, deka, sonce, narave in že imaš prelep popoldan). Pač čez teden delaš in se učiš. Ni vrag, da nimaš ene nedelje, sobote na teden prosto ali pač? :?

Izlet na morje tud ni tak drag šport. Se izogneš cestnini, ne ješ ravno v ta dragi gostilni in piješ najdražjo kavico sredi portoroža. Lepo vreme, dobra družba in kavica ob morju... ni lepšega. :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Jun. 2008 12:11

anoyel napisal/-a:
MsN napisal/-a:
anoyel napisal/-a:Kaj pa izleti, morja, pikniki, kolesarjenje, kosilo zunaj, kdaj na večerjo iti, pojdta se skupi kopat, pejta v toplice za en viknd, pejta na obalo za en dan... ne mi rečt, da je vse kar počneta skupej jesta in gledata tv, špilata igrce? živi dolgčas. :wink:

Ja, ampak za te predloge moraš imeti čas in denar. Enim tole ne znese.

Čas in denar? Sem redna študentka dokaj zahtevnega študija. Oba s fantom. Večinoma se sama preživljama s študentskim delom. Vidima se ne vsak dan, ker delo in študij vzame čas. Ampak se da. So tudi večeri preživeti pred tv, ampak ti so bolj izjema kot pravilo.

Vse, kar sem naštela prihaja iz prve roke in noben nima neki odveč časa ali pa denarja. Sej ne greš vsak vikend na morje, večerjo, kino, toplice. En vikend kolesarjenje (0euro), en viknd kino (max. 5, 6 euro), en viknd piknik varianta (če se ne pelješ ne vem kam daleč tud z bencinom ni stroškov - sendvič, dva, sok, voda, deka, sonce, narave in že imaš prelep popoldan). Pač čez teden delaš in se učiš. Ni vrag, da nimaš ene nedelje, sobote na teden prosto ali pač? :?

Izlet na morje tud ni tak drag šport. Se izogneš cestnini, ne ješ ravno v ta dragi gostilni in piješ najdražjo kavico sredi portoroža. Lepo vreme, dobra družba in kavica ob morju... ni lepšega. :D

Ja, če delaš gre, če ne delaš in 'samo' študiraš pa niti ne.

Recimo vsi nimajo kolesa, vsi nimajo avta na razpolago za na morje in podobno.

Sicer pa se da tudi drugače, da, tudi z zelo malimi stroški, uredit zadeve, ampak tele, ki si jih ti naštela, meni pač ne zgledajo poceni. Kakor komu :wink:
dincy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2008
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a dincy_ » 08. Jun. 2008 19:55

olla sm prebrala tvojo tezavo in se spomnila da sem sama imela enako pred pol leta
nisem pravec komplicirala stvari ampak sm se usedla za mizo z mojim dragim in mu na lep nacin povedala kaj me muci in ga vprasala kako lahko resiva tezavico
rres je da so moski vcasih malo zakomplicirani ampak me je razumel
pogovor zacni s tem da mu poves kaj ti pomeni kaj cutis do njega in vse to nato pa pac povej da si zelis da bi se zabavala skupaj mogoce pa ima tudi on kaksno lepo idejo

pri meni je uzgalo odlocitev pa je tvoja

:) lep pozdravcek
Uporabniški avatar
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikica18 » 08. Jun. 2008 22:22

sj on to ve da bi blo men ful ušeč da gre z mano vn, in me razume da mi ni kul k so kolegice s tipi jst pa sama sam še useen se nejmu ne da oz ga to preveč otruja in pol nemore nč delat... in pol učas rečm da ne grem vn ker se mojmu ne da edin če gremo same babe... to mi pa ne rata vedno ane :)

jst upam da me bo tole mini. mogoče pretiravam ker preveč pozornosti v to usmerjam... vm sporočim drug mesc, če je šlo kej na "bolš" z mano oz. z nama
Uporabniški avatar
sweet21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet21 » 29. Sep. 2008 10:05

ja pikica18 jst te cist razumem kako se pocuts..sama sm v podobni situaciji, s fantom sva skupi ze 3 leta pa pou in je tko nekak podobno kt si ti opisala...res pa je d prvo leto k sva zacela je su cist na vsak zur z mano in vse..zdj zadne dve let pa bl sama hodm vn kar me pac mot..k drgac je uredu clovk pa se razumeva pa vse...sam na zur ga pa bl tezko spravm..mogoce zto k je starejsi od mene(str je 27 jst pa 22) ampak usejn se mi to ne zdi prov... pa tut nvem kaj bi nardila..pr teb ze kej bols?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 29. Sep. 2008 12:37

eden razlog več da si bom naslednjega fanta iskala med prijatelji in se ne bom neumno zaljubila v nekoga s katerim prepozno ugotoviva da nimava skupnih interesov :flop:

vas čist razumem in verjetno je kot vedno najboljša rešitev pogovor
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 30. Sep. 2008 18:00

Mi 2 nimava nobenega skupnega interesa. On je "upokojenc" jst sm "adrenalin" (vsaj po vaših kriterijih sodeč). Sva skupi že več kot 5 let in vse štima. Ne rabim enega ka ma skupne interese, ker zmorem te stvari tudi brez njega,pa seveda je nekaj tudi prilagajanja-z obeh strani. Z bivšim sva mela vse skupno in pol ko je pršlo do ene malenkosti v kateri se nisva ujela in sva šla narazn seveda. Tko, da punkie_ ta pripomba, da se NEUMNO zaljubiš se mi zdi mimo (vsaj jst se ne racionalno odločim v koga bom zaljubljena :roll: ), ker vse se da, če je le ljubezen tam.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 30. Sep. 2008 20:12

anoyel napisal/-a:...en viknd kino (max. 5, 6 euro)...

v lj za dve karti plačaš 8,5€ za študentske karte.

ljudje so pač različni eni so ful adrenalin skos na polno, drugi so bolj umirjeni eni so pa vmes. pač nekak se uskladiš. ne moreš pričakovat da bo tip zarad tebe ratu hiperaktiven, ker tud ti nebi zarad njega ratala čist umirjena in nehala hodt vn itd.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 30. Sep. 2008 21:31

Cetud partnerja nimata skupnih interesov, lahko vcasih cist preprosto skleneta kompromis...ce sta seveda oba taksna cloveka, ki se znata prilagajat..problem nastane, ko se eden izmed njiju nikakor noce prilagodit in hoce da bo vedno po njegovo...v taksnem primeru zacne zveza prej ali slej razpadat... preprosto se pogovoris in sklenes kompromis.. pa je stvar resena
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 12. Okt. 2008 14:32

Mi2 grema vn zmeri skupi. Čprou greva res bolj malkrat, 1-2x na mesec.... pač tko nama paše. Drugač pa sma pa isto pred tv-jam, računalnikom, na sprehodih... ne vem, meni nikoli ni blo glih do nekih hudih žurou, razn za novo leto :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 12. Okt. 2008 20:07

Pikica18 napisal/-a:sj on to ve da bi blo men ful ušeč da gre z mano vn, in me razume da mi ni kul k so kolegice s tipi jst pa sama sam še useen se nejmu ne da oz ga to preveč otruja in pol nemore nč delat... in pol učas rečm da ne grem vn ker se mojmu ne da edin če gremo same babe... to mi pa ne rata vedno ane :)

jst upam da me bo tole mini. mogoče pretiravam ker preveč pozornosti v to usmerjam... vm sporočim drug mesc, če je šlo kej na "bolš" z mano oz. z nama

Djta probat najdt kej, kar bo obema všeč in vaam bo predstavljalo sprostitev zunaj doma.
Midva recimo ne hodva tko žurat vn, greva kdaj kam vn, na kakšno pijačko pa v kino pa na sprehod pa tko....ampak zdj sva pa začela hodt še na plesne vaje skupej in nama je oba zelo všeč, čeprav moj sprva ni bil navdušen...zdj mu je pa všeč :)
Probejta kej tacga :wink:
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 13. Okt. 2008 10:42

Razumem tvojo dilemo in delno jo lahko projiciram tudi na svojo zvezo, le da sva s fantom skupaj že 7 let. Pri nama pa je problem to, da imava popolnoma drugačni službi-jaz sedeče delo, on pa laufa okrog cel dan. Zvečer je tako vedno utrujen in si želi preživeti miren večer z mano, mene pa včasih ful vleče ven. Predlagam ti, da greš kdaj tud na kako aerobiko, ki meni ful pomaga, da dam ven vso energijo in potem lahko komot tisti večer preležim na kavču, me nič ne moti :)

Problem je v tem, da imamo ljudje različne stile življenja in različno energijo. Nekateri so res aktivni ves dan, drugi pa so bolj lenobni in so najraje doma. Mislim, da je najbolje najt neko sredino. Predlagam, da gresta kdaj kolesarit, rolat ... ker si rekla, da nimata denarja. Drugače pa sprehod po mestu zvečer tud nič ne stane, kino pa itak odsvetujem, če nonstop doma sam tv gledata :) Kar se tiče pogovora, ne verjamem, da bo kaj zaleglo. Valda mu povej, kaj razmišljaš in kako čutiš, ampak dvomim, da se bo tako spremenil. Če mu ni za hodit ven z vami, mu pač ni. Bolje, da greš sama, kot da cel večer potem gledaš njegovo nesrečno faco :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Okt. 2008 11:15

i..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 13. Okt. 2008 11:37

omg,ko sem vidla naslov teme,sem se vprašala če jo je kdo odprl v mojem imenu :D

midva mava iste probleme.no,če bi njega vprašala se mu več al manj vse zdi kul,meni pa ne,ker ga redkokdaj pripravim do tega,da počneva kaj kar je po moji izbiri.sam je pa tko,da stvari ki zanimajo mene njega pa ne preveč,počnem več al manj s kolegicami.pol se pa še njemu prilagodim in počneva stvari ki bolj zanimajo njega (predvsem raznorazni športi),čeprav moram priznat da je tud mene kar not potegnil in je fino da sem našla še kakšno stvar v življenju,ki me zanima.vseeno pa mi gre na živce,da sm jest tista ki se večinoma prilagaja.sam kaj češ,v vsaki zvezi se je treba prilagajat,se trudit,če ni nič.moraš pa postavit mejo,do kam si se pripravljen prilagajat in ne izgubit samega sebe

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov