Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 12. Avg. 2013 17:59

z monogamnostjo sem mela samo na začetku probleme, ker pač nisem bla taki tip človeka, ampak sem se pol spremenila

za dovoljenja pa je tak... zdaj pred kratkim sma se z enim od forumašev zmenla, da se dobima in sem to fantu povedla, pa mu ni blo všeč, ni htel da grem. pol sem razložla, da je s foruma, istega kraja, poznam družino, itd. pa mu je blo okej, ne bi pa hotel, da grem z njim na pohod al pa kosilo. sej po eni strani ga razumem, da ga skrbi zame, ker pač osebe sam ne pozna, po drugi pa če bi blo vedno tak, potem sploh ne bi mogla sklepat novih prijateljstev.
Zadnjič spremenil Mishela, dne 11. Feb. 2016 19:38, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Avg. 2013 18:35

Mishela napisal/-a:za dovoljenja pa je tak... zdaj pred kratkim sma se z enim od forumašev zmenla, da se dobima in sem to fantu povedla, pa mu ni blo všeč, ni htel da grem. pol sem razložla, da je s foruma, istega kraja, poznam družino, itd. pa mu je blo okej, ne bi pa hotel, da grem z njim na pohod al pa kosilo. sej po eni strani ga razumem, da ga skrbi zame, ker pač osebe sam ne pozna, po drugi pa če bi blo vedno tak, potem sploh ne bi mogla sklepat novih prijateljstev.

ma js se glih ne dobivam s tipi, ki jih ne poznam na pijačkah in glej ga zlomka, kljub temu spoznam ful novih ljudi.
prav tako mi ne bi bilo po godu, da se moj tip dobiva z nekim random ženskami na pijačkah.
to ma sicervsak par po svoje zmenjeno, ampak vidva očitno nimata skladnega dogovora glede tega.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Avg. 2013 18:44

meni se pa ne zdi problem v tem, da sta si različna itd.

meni se bolj zdi, da imaš ti ogromno potrebo po sprejemnaju in občudovanju z vseh strani. pač pozornost od fantov ti godi bolj, kot naj bi običajni ženski v razmerju. pač imam občutek, da imaš poleg fanta še neke skrite crushe.

po drugi strani se mi pa zdiš dokaj psihično labilna in ti mogoče stabilen in resen fant z nogami na tleh pri tem pomaga, tako da ti je opora. se mi pa zdi, da te ima on veliko bolj rad kot ti njega. je pa res, da sem jaz samo en outsider s foruma, ki si lahko naredi sodbo samo na podlagi tvojih pisanj.

se sliši grdo, ampak jaz na tvojem mestu ne bi tega dečka pustila, dokler si ne bi problemov s samozavestjo uredila. je ipak lažje se spopadat s tem, če ti nekdo štango drži kot pa čisto sam. je pa samo vprašaje, kako dolgo bo on to prenašal. lahko pa da se motim.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 17. Avg. 2013 13:42

Dejte mi razložit tale ženski stavek, ker meni očitno ne potegne: "If I am in love with you it doesn't mean I want to have a sex with you".
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Avg. 2013 14:12

^^ puno si lip a nisi moj tip (by Severina) :wink:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 17. Avg. 2013 14:22

to pomeni, da kljub temu, da se je dekle zatreskalo vate ji logika toliko dela, da ve, da se iz tega ne bo razvilo kar hoče. seksa pa očitno samo s tistimi, od katerih lahko pričakuje kaj več.
Vsak raj ima svojo kačo.
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 17. Avg. 2013 14:52

Platonska ljubezen, te ima rada kot brata, itd.

Choose.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 17. Avg. 2013 14:59

Jochie napisal/-a:^^ puno si lip a nisi moj tip (by Severina) :wink:

s0nckic4 napisal/-a:to pomeni, da kljub temu, da se je dekle zatreskalo vate ji logika toliko dela, da ve, da se iz tega ne bo razvilo kar hoče. seksa pa očitno samo s tistimi, od katerih lahko pričakuje kaj več.

wasd napisal/-a:Platonska ljubezen, te ima rada kot brata, itd.

Choose.

Friendzone, ma ne že spet. Očitno bo res počas treba v fitnes.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 17. Avg. 2013 15:29

+ Da imaš opravka z eno tujko, ki ni 'native speaker' angleščine :) Če je pa Slovenka, pa še toliko bolj bizarno in trapasto, da bi ti pisarila v (polomljeni ali kakršnikoli) angleščini. Vesel bodi v tem primeru, takih kokoši pa res ne rabiš :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Avg. 2013 17:22

CorrectionPen napisal/-a:

ti kar, kdor nima v glavi, ima v rokah! :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 17. Avg. 2013 17:43

dot to o tujki/Slovenki s polomljeno angleščino ... krasno! :D

Se pa sicer povsem strinjam s s0nckico. Zelo verjetno je ugotovila, če si malo sposodim še pri svojem predhodniku, da nimaš v glavi in se je racionalno odločila, da s teboj ne misli vezat in očitno ji tudi do občasnega seksa ni.

Druga možnost je seveda preprosto ta, da ti je hotela povedat, da zaenkrat(!) še ne bi seksala s teboj. In da mogoče nekoč v prihodnosti bi.

Ampak glede na to, da si že dobil odgovor ene ženske in da smo vse enake, se kar zanesi na odgovor, ki ga je podala s0nckic4. ;) Pa ne vem zakaj se pritožuješ nad tem, da si v ''friendzone'', (po mojem nisi, ker ne verjamem, da je ta ženska tvoja iskrena prijateljica), če pa ženske itak sovražiš ... :gruebel:
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 17. Avg. 2013 18:33

Jochie napisal/-a:
CorrectionPen napisal/-a:

ti kar, kdor nima v glavi, ima v rokah! :D

kdor nima v glavi ali med nogami, ima v rokah.

fixed it for you.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Avg. 2013 18:35

tvoje mednožje me pa res sploh ne zanima! :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Avg. 2013 12:19

Exit (nadaljevanje iz teme ''Priznam da''): To, da napišeš, da mora moški imet tako in tako, ženska pa tako in tako vlogo, je spolno binarno opredeljevanje, ki je nestrpno do ženske in moškega, ker ju iz osebe poniža na spolno pogojene funkcije, ki so družbeno določene. V isti sapi je tako opredeljevanje nestrpno do homoseksualcev, ker po tej teoriji ne morejo biti dobri starši.

V osnovi je bil tvoj post zgrešen, ker si izenačila avtoritativnega moškega z avtoritativnim očetom in potem pisala o permisivni vzgoji, kar nima nikakršnega smisla.

Kar se tiče tvoje pomanjkljive psihoanalitične interpretacije pa: kako naj otrok z avtoritarnim očetom in permisivno mamo preraste ojdipov kompleks? In kje je tu prostor za avtoritativno vzgojo? In kako misliš, da vpliva na otroka, če ima na eni strani permisivno in na drugi avtoritativno vzgojo? In kako je to Godina sama uresničevala pri svoji hčerki?

In a ti veš, kakšna je razlika med permisivno, avtoritativno in avtoritarno vzgojo?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 26. Avg. 2013 12:28

evo, še kr... lej. js sn ti podala sam delček predavanj o permisivni socializaciji - ter kje se kažejo pomanjkljivost le - te. ker sem sama dokaj prepričana v to tezo, sem jo pač podala. s tem namenom, da jo predstavim in na kratko orišem. nisem nikjer posploševala, da more bit tak in da je to najboljši način, da vzgajaš otroka (JE LE MOJE MNENJE!!!!!!!). in ne vem od kod si jemlješ pravico, da me zaradi tega napadaš.

ker sem napisala, da bi moral predvidoma oče prevzet določene funkcije ni nestrpnost. pri orisovanju permisivne vzgoje sem se pač osredotočila na splošne okvire (in to je v tem primeru tradicionalna nuklearna družina). nisem se spuščala takoj v specifične primere.

In a ti veš, kakšna je razlika med permisivno, avtoritativno in avtoritarno vzgojo?

zneb se tega žaljivega podtona. res NEHI!!!!!!!!!!!!!!!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov