Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tema, ki je namenjena debati, ki ne spada več v že odprto temo, se je iz le-te prelevila v off topic in se lahko nadaljuje tukaj
(moderatorke bomo med drugim sem lepile prispevke, ki bodo off topic ampak še vedno material za pogovor).
(moderatorke bomo med drugim sem lepile prispevke, ki bodo off topic ampak še vedno material za pogovor).
The world is as you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Led Zeppelin napisal/-a:slovenc79, jaz ti iskreno povem da moraš ene parkrat pušnt da vidiš kako zadeve stojijo, in čez čas ko vidiš kako grejo igre in kaj želiš od nasprotnega spola, najdeš oreng deklco.
jaz mislim da vem kaj si želim od nasprotnega spola. rad bi našel resno punco, po netu tudi tako s fetišem, če se pač da.. nevem kaj bi si še drugega želel menjavati punce in probavati s katero sem bolj zadovoljen? pri meni ne. sem človek navad, ko se nečesa navadim mi je težko če spremembe pridejo. večini se pač zdi da je treba poskusit čim več stvari, ampak se mi zdi trapasto, ker ko se enkrat pride resna zveza, pogrešaš te stvari.
pri meni je ap drugače, raje imam neki stlanega pa da je pošlihtano, pa tudi če ni najboljše in bi lahko bolje bilo. moj lajf, kakorkoli bo že šel, s stalno punco, da se imava rada pa kdaj prakticirava ta čuden fetiš, tako si jaz popolnost predstavljam. če me bo pa mikalo eksperimentirat bom pa delal to s službami, financam, nepremičninam, kar bom pač lahko delal če bom mel zadosti denarja..
hej norci
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
joj ej, veš kok nas je mislilo, da pa bo pri nas drugače, da mi pa nismo taki kot ostali...seveda...če bi bo vse tok lahko, kot ti praviš, bi bil živ dolgčas. tko te pa življenje preseneti
-
upaš lahko, upanje umre zadnje
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
party punc ne mislim spoznavat.
a si ti sploh sol kdaj ven? imas taka neka prepricanja, da se clovek sam cudi.
Jaz slovenc sem pa opazila glih nasprotno. Punce, ki zurajo enkrat letno naredijo veliko vec sranja na kakem zuru, kot ena punca ki zura s prijatelji vsak vikend. Pac temu se rece neizzivetost.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ah, kr neki, ta klepetalnica bo spet Slovenčeva tema postala Ne vem, zakaj je povsod treba tok debatirat, kakšno dekle bi si moral najti, pač ne mara party deklet, čist njegova pravica Kok je fino vse v povprečne okvire tlačit in jih prepričevat, da morajo bit identičnih stališč kot ostali v čredi
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
slovenc79 napisal/-a: raje imam neki stlanega pa da je pošlihtano, pa tudi če ni najboljše in bi lahko bolje bilo.
Pa kako lahko sploh rečeš kaj takega? Saj vem itak je lahko vedno boljše in popolnost je nedosegljiva blablabla...ampak, ne moreš že v štartu imet takega odnosa no. Sej samo da je, pa četudi je za en k*. Boš kot Manjica na koncu "Saj vem da dela z menoj kot zadnjo smetjo, ampak če se imava pa že 7 let takooooo rada!"
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
pošlihtano pravim, žuža če bo kak problem ga mislim rešit ne zatiskat oči pred njim..
akvamarin, sem bil zunaj in tvoja opažanja so drugačna od mojih s punco ki se "izživlja" nimam kaj počet. itak je pa odvisno kak žur je..
akvamarin, sem bil zunaj in tvoja opažanja so drugačna od mojih s punco ki se "izživlja" nimam kaj počet. itak je pa odvisno kak žur je..
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sam zakaj pišeš da bi imel punco, če tudi ti ne bi bila najboljša, a ni to malo nesramno do sebe in do nje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
slovenc79 napisal/-a:na splošno najboljša ji ni treba bit, pravim. meni bo najboljša, če mi bo simpatična, zunaj in noter, pa da me ima rada.
to je pol čist druga stvar, sej pomoje ti to vsi tupimo, da punca mora biti NAJBOLJŠA, gre se pa itak za osebne preference - od Janeza tanajboljša je lahko tebi mimo, tvoja pa je Janezu predebela, Štefanu pa preveč tiha.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
ma ti si že obseden s tem, "da te bo mela rada".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov