Dobro, D ame pač ljudje v mojem realnem življenju razumejo in so prijazni do mene. Saj to je najbolj pomembno, kaj bi se sekirala zaradi ljudi iz foruma.
Hvala vseeno mayaeb, da si je vzela čas in razložila, kaj se je njej zdelo neprimerno, ne pa samo nek grd komentar.
Njeno razlago Oz povratni komentar razumem zdaj - da so tudi vse, ki so splav naredile po lastni volji ' boge'. Sem najprej mislila ravno obratno, da se bo kdo usul, da sploh ni primerno omenjati umetnega splava ali, D aje že sam po sebi slab. Sem mislila, da je bilo samo proti Emanuel kaj napačno razumljeno.
Jaz sem taka, da če bi jaz nezaljeno zanosila, bi si mislila, da sem samo jaz in nihče drug kot jaz kriva, tako so me tudi vzgojili in tretirali starši, za vsa področja, cant help.
Sem se pogovarjala danes s terapevtsko o tem in po njenem mnenju, nimajo vse ženske, ki naredijo umeten splav travm, ampak je odvisno od posameznice, kako gleda na to situacijo.
Tako, da mogoče je moje predvidevanje Oz izjava pravilna, da ni nujno Da je tako grozno hudo in obžaluje vsaka ženska, ki se je za to odločila sama.
* Sem ravno začela brat od ostalih poste, paculi, moja terapevtka je identično kot ti razložila pogled na splav.

Menim, da tisti, ki želijo narediti neko veliko reč iz splava škodujejo psihičnem zdravju tistih, ki jim je pač spodletelo, situacija ni primerna za imet otroke in jih z nekim takim mnenjem, kako je splav resna, huda stvar, spravljajo v se večjo stisko, kot že sami so. Namesto, da bi jih kdo pomiril in pač spodbudil, D Ani nič takega, če so se znašli v situaciji, ko delajo splav.
Zato pa velika večina žensk to dejanje skriva, ker se bojijo obsojanj.
Nekatere poste sem lahko pisala bolj na hitro, ko sem se kakšne druge stvari delala vmes.
Tudi sama se ne oziram točno na dobesedne izjave posameznikov, ampak na nek namen pisca, na celotno sliko. Zato mogoče tudi sama nisem tako osredotočena, kako kaj dobesedno napišem. Sem nekako bolj osredotočena na razumevanje celotne osebe, ki nekaj napiše, skupka več njegovih objav in kakšen pogled ima na svet, okolico. Če se mi zdi, da se določena objava, po mojem mnenju ne sklada z njegovo siceršnjo drži ali načinom, raje vprašam, kaj je mislil, kot, da bi se usula na nekoga.
So mi pa po pravici povedano glupi ljudje, ki vsako kost zagrabijo, Da začnejo potem nekaj negativnega komentirati na tvojo objavo.
Tudi mmmja mnogokrat nisem videla pisati v negativni luči, čeprav je mogoče kdaj kakšna stvar tako izpadla, ampak bolj iz njegovega zornega kota, kaj se mu dogaja in kako gleda na stvari.