Ja, imaš pač normalno družbo iz srednje šole, ki ti najbolj paše. Kakor večini folka tukaj. Nič narobe, ampak če hočeš začeti novo življenje v LJ, imaš vse možnosti za to, kakor jih imam jaz.
Jaz ne razlagam v živo preveč, da sem pameten, nazadnje mi je ta s katero se dobivam, dala kompliment, da sem pameten.

Ampak, da sem se slabo promoviral. Da bi lahko preprosto rekel, da sem pameten, ne pa da se nisem veliko učil in da je bil moj faks morda malenkost lažji
Zoisovo štipendijo sem dobil na podlagi IQ testa, ker oni psihološki test sem reševal mejno, in potem še en drug test tudi mejno in niso vedeli kaj bi z mano

(Pozneje so te psiho teste ukinili kot pogoj in so dali več na pridnost). Vem da mi IQ ni preveč padel, ker je tudi klinična psihologinja h kateri sem v študentskih letih hodil, me je testirala z istim IQ testom, in tudi nonstop poudarjala da sem pameten

Pač nisem neki ful, ampak bolj od večine sem. Kar pomeni, da če imam dober, samozavesten dan, razmišljam in rešujem probleme hitreje od večine ljudi s katerimi delam, kar v določenih okoliščinah tudi opažam
So pa seveda še mnogi pametnejši od mene, ampak pač to vem da imam, drugega pa imam manj