Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
hahaha
ej a pa mora bit v hlače? al v čem je štos?
matr jst ne morem opravit že v morju, če mam kopalke na sebi, mam nek refleks ki me blokira. Kaj šele če bi mel kavbojke na seb...no-go četudi bi mi dali pištolo na glavo.
drgač pa smešen fetiš ampak jebatga... bolš to kot pa da bi imel fetiš na otroke ali pa živali. Je pa urin sterilen če je človek zdrav.
ej a pa mora bit v hlače? al v čem je štos?
matr jst ne morem opravit že v morju, če mam kopalke na sebi, mam nek refleks ki me blokira. Kaj šele če bi mel kavbojke na seb...no-go četudi bi mi dali pištolo na glavo.
drgač pa smešen fetiš ampak jebatga... bolš to kot pa da bi imel fetiš na otroke ali pa živali. Je pa urin sterilen če je človek zdrav.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sej, tud men ubistvu sploh ni jasno zakaj me to tok vzburi, sam me.. in to res zelo no, v hlače da se mi je najbolj všeč, ampak golden shower scene so mi pa tud všeč
edin pitje urina, pa po glavi, to pa mi ni všeč.. čeprou, če bi si ona ful želela..
js sicer tudi, niti u morje ne grem, in na javnih wcjih urin se mi gnusi in se ga nočem dotikat. bljak! če pa veš od kere osebe je, jo poznaš in ljubiš.. mam pa drugačen občutek
edin pitje urina, pa po glavi, to pa mi ni všeč.. čeprou, če bi si ona ful želela..
js sicer tudi, niti u morje ne grem, in na javnih wcjih urin se mi gnusi in se ga nočem dotikat. bljak! če pa veš od kere osebe je, jo poznaš in ljubiš.. mam pa drugačen občutek
hej norci
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
joooj, men je ful grozno, da sem taka, ampak se vsaj nekdo isto počuti?
v torek (al pa sredo) bi naj šla s fantom na morje, ampak jaz sem mela v planu it v sredo ven, ker je nek dogodek, pa v petek in soboto tud, midva pa bi se vrnila v nedeljo.
in zdaj ne vem kaj naj naredim
v torek (al pa sredo) bi naj šla s fantom na morje, ampak jaz sem mela v planu it v sredo ven, ker je nek dogodek, pa v petek in soboto tud, midva pa bi se vrnila v nedeljo.
in zdaj ne vem kaj naj naredim
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Morje s fantom vs neki eventi.. jaz bi morje s fantom anytime izbrala
It was forever..but it didnt last long..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
s0nckic4 napisal/-a:jaz mam malenkost občutek, da teb za tvojga mal dol maha
jup. že pri par postih sem dobila ta občutek. mogoče bi mogla celotno zadevo premislit in ne samo morja?
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
sem ti Mishela hotel enako napisat, pa se potem videl da so ti to napisali že drugi... nevem no, meni se zdiš nedorasla vezi, po domače povedano bi ti še malo rada luftala in bluzila, ne pa se šla neko vezo.
Če si iskrena do njega in ga imaš kao rada, ga pusti, pejta narazen, da si bo dečko našel tako, ki si jo zasluži. Ker tebe si sigurno ne, ti pa njega še manj.
Če si iskrena do njega in ga imaš kao rada, ga pusti, pejta narazen, da si bo dečko našel tako, ki si jo zasluži. Ker tebe si sigurno ne, ti pa njega še manj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov