Kje to mene najdejo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- julijet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 11. 2009
Situacija je bila sledeča ....spoznala sem njega, v bistvu me je dodal na fb in tako načel pogovor, sprva o samem teku, ker je rabil nasvete in pomoč, kasneje pa o vsem mogočem. In tako je potekalo vsak dan, 2 meseca, do poznih jutranjih ur so letela sporočila, vabila ven, povedal mi je vse, kam hodi, s kom in kaj dela ... vse sem vedela, edino eno stvar je zamolčal in je nebi izvedela verjetno nikoli, če ne bi sama brskala in odkrila, da naj bi imel v svojem življenju določeno žensko osebo, sicer starejšo in z otrokoma.
Ko sem ga postavila pred dejstvo zakaj ni omenil, da jo ima ... je njegov odgovor bi, da nisma nikoli govorila o tem in da zato ni omenil.
Naj omenim, da sva se dosti dobivala skupaj, kolesarila, tekala, potem tudi kar tako zvečer ...
Sporočila so bila dosti žgečkljiva in ker se je meni zdelo logično, da nima nikogar, ker drugače bi drugače reagiral, je prišlo tudi do seksa med nama.
Po njem so še vedno bila sporočila in vabila, ampak sem prekinila vse skupaj, saj se ne petljam v ljubezenske trikotnike.
Iz FB sem ga izbrisala, saj se mi ne zdi vredno, da me spremlja in gleda moje slike in kam vse hodim ... pa je bil odgovor zakaj sem ga kar skenslala od prijateljev? Mislim meni je logično, da sem ga, ker ne želim spremljati kaj dela.
Poleg tega, da mi je vse natančno razlagal ( razen nje ne ), je kazal neke znake strahu pred izgubo, v smislu kam in zakaj grem tja, ali sem doma, ...
Kaj bi ve Cosmopolitanske naredile v mojem primeru?
Mislim, naletim pa vedno na neke čudake, ki so tako ali drugače vezani
Ko sem ga postavila pred dejstvo zakaj ni omenil, da jo ima ... je njegov odgovor bi, da nisma nikoli govorila o tem in da zato ni omenil.
Naj omenim, da sva se dosti dobivala skupaj, kolesarila, tekala, potem tudi kar tako zvečer ...
Sporočila so bila dosti žgečkljiva in ker se je meni zdelo logično, da nima nikogar, ker drugače bi drugače reagiral, je prišlo tudi do seksa med nama.
Po njem so še vedno bila sporočila in vabila, ampak sem prekinila vse skupaj, saj se ne petljam v ljubezenske trikotnike.
Iz FB sem ga izbrisala, saj se mi ne zdi vredno, da me spremlja in gleda moje slike in kam vse hodim ... pa je bil odgovor zakaj sem ga kar skenslala od prijateljev? Mislim meni je logično, da sem ga, ker ne želim spremljati kaj dela.
Poleg tega, da mi je vse natančno razlagal ( razen nje ne ), je kazal neke znake strahu pred izgubo, v smislu kam in zakaj grem tja, ali sem doma, ...
Kaj bi ve Cosmopolitanske naredile v mojem primeru?
Mislim, naletim pa vedno na neke čudake, ki so tako ali drugače vezani
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
model te je zavajal. namenoma. in naredila bi isto kot ti, prekinila stike. ni izgovora. če bi imel poštene namene s tabo bi ti svojo žensko v 2 mesecih intenzivnega druženja tudi omenil. jaz bi bila res jezna in tudi razočarana.
verjamem, da potiho upaš, da ti bomo rekli da pa je mogoče ok, pa shy pa levo pa desno. ni. manipulant je in egoist. žal. se zgodi. bo drugič boljše
verjamem, da potiho upaš, da ti bomo rekli da pa je mogoče ok, pa shy pa levo pa desno. ni. manipulant je in egoist. žal. se zgodi. bo drugič boljše
Vsak raj ima svojo kačo.
- julijet
- Sramežljivka
Vem in niti potiho ne upam, da bi se kdaj spremenil.
Počutim se izdano, nekako umazano, čeprav nisem vedela za njo, ker če bi vsaj sumila na kaj takega se tudi dopisovala ne bi z njim, tko pa ... žal pravijo, da je po toči zvoniti prepozno.
Ima pa še eno mojo stvar, ki mi jo more vrniti, pa sploh ne vem, ali mu naj rečem, da jo vrne ali ne.
Sem mu že enkrat omenila, da bi jo rabila, pa je pogovor zavrtel na to temo, kako grozno je, da sem ga skenslala s fb ...
Počutim se izdano, nekako umazano, čeprav nisem vedela za njo, ker če bi vsaj sumila na kaj takega se tudi dopisovala ne bi z njim, tko pa ... žal pravijo, da je po toči zvoniti prepozno.
Ima pa še eno mojo stvar, ki mi jo more vrniti, pa sploh ne vem, ali mu naj rečem, da jo vrne ali ne.
Sem mu že enkrat omenila, da bi jo rabila, pa je pogovor zavrtel na to temo, kako grozno je, da sem ga skenslala s fb ...
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
saj si dobro razpucala, še tisto naj ti vrne in zgodba končana, saj ni kaj debatirat. ne delaj si občutkov krivde, ker ti je prikrival resnico in nisi mogla prec vedt za to žensko. bodi vesela, da si prišla zadevi do dna.
- julijet
- Sramežljivka
Vsem hvala za mojo potrditev, da sem ravnala prav!
Naj še omenim, da sem se včeraj na hitro dobila z njim, da mi je vrnil tisto kar je moje ... a on je mislil, da bova lepo normalno komunicirala, bi kr govoru in se še kar dobival, spet mi je vse zaupal kaj je počel, ampak sem odgovorila, da me ne briga in da to ni moja stvar.
Tud ko me je zagledal tisti nasmešek in vzdevek, ki mi ga je v tem času nadel ... govora o tisti tajitvi pa NIČ!
Model res nima 100 pik v glavi ...
Naj še omenim, da sem se včeraj na hitro dobila z njim, da mi je vrnil tisto kar je moje ... a on je mislil, da bova lepo normalno komunicirala, bi kr govoru in se še kar dobival, spet mi je vse zaupal kaj je počel, ampak sem odgovorila, da me ne briga in da to ni moja stvar.
Tud ko me je zagledal tisti nasmešek in vzdevek, ki mi ga je v tem času nadel ... govora o tisti tajitvi pa NIČ!
Model res nima 100 pik v glavi ...
- julijet
- Sramežljivka
Res je ... če bi karkoli videla ali sumila na njo, nikoli ne bi prišlo do tega ...
še zdej ne vem kaj je sploh hotel oz. kak smisel je videl v tem svojem bolanem početju?
Pa tudi nikakor mi ni jasno kje se je v teh 2 mesecih našel čas za njo? S tem si še vedno malo obremenjujem glavo in misli, pa vem da ni vredno tudi sekunde mojega časa ...
še zdej ne vem kaj je sploh hotel oz. kak smisel je videl v tem svojem bolanem početju?
Pa tudi nikakor mi ni jasno kje se je v teh 2 mesecih našel čas za njo? S tem si še vedno malo obremenjujem glavo in misli, pa vem da ni vredno tudi sekunde mojega časa ...
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
In če njegove "zahteve" za prijateljstvo ne bi sprejela, bi ti bilo vse to prikrajšano. Lahko bi vedela da ima nekaj za bregom, čim te je dodal na fb.julijet napisal/-a:v bistvu me je dodal na fb in tako načel pogovor
Zato ker odgovore iščemo povsod, le pri sebi ne.LepaVida napisal/-a:samo res se človek vpraša, pa kje mene najdejo taki čudaki in nikoli ne najdemo odgovora.
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov