Kje se vidite v prihodnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
V prihodnosti se vidim..čez 2,5 let z diplomo v roki. Kasneje nadeljevanje magisterija.Čez par let kot uspešno, samozavestno poslovno žensko, ki uživa v svojem delu, se vidim tudi v tujini
Kasneje eno hisko, z mozem in otroki (ampak to sele kasneje).Prvo morm izpolnit prvi del, ker se drugi del navezuje na prvega..
Dobro vprasanje

Kasneje eno hisko, z mozem in otroki (ampak to sele kasneje).Prvo morm izpolnit prvi del, ker se drugi del navezuje na prvega..

Dobro vprasanje

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ajde gremo mal temo obujat
pri 22ih oz. 23 ce bom mal potegnla v absolventa bom dokoncala boolonjski magisterij, sluzba me ze caka. pred sluzbo otrok, ce si ga bom se zelela takrat, bomo vidli. srcno upam da ostanem s sedanjim fantom, tako da bom pisala kot da je to res (ker ce bom samska bo seveda skoraj vse drugace): preselila se bova v drugo, vecje stanovanje, ce zanosim - poroka, no drugace tudi =) veliko posvecanja druzini, sluzbi. svoj avto, potem gradnja hise...psa ze imava, mogoce se mu pridruzi se kaksen (ce se ne odlociva zgodaj za otroka potem sigurno
). druzina pa kariera sta mi nekje enako pomembno in si obojega ze srcno zelim, odraslost here i come
komaj cakam sluzbo =)
ce bom samska:
magisterij ostane enako, se vec bi se posvecala faksu in sluzbi, najbrz bi postala pravi deloholik. svoje stanovanje, normalno. v najemu mislim (nazaj doma v vsakem primeru vec nikol ne grem
), avto. takrat bi se vse vrtelo okrog sluzbe dokler ne bi nasla kaksnega izbranca, in se posvetila druzini. ce ga ne bi nasla bi bla pa pac karieristka, do poznih ur vsak dan v sluzbi.. 

pri 22ih oz. 23 ce bom mal potegnla v absolventa bom dokoncala boolonjski magisterij, sluzba me ze caka. pred sluzbo otrok, ce si ga bom se zelela takrat, bomo vidli. srcno upam da ostanem s sedanjim fantom, tako da bom pisala kot da je to res (ker ce bom samska bo seveda skoraj vse drugace): preselila se bova v drugo, vecje stanovanje, ce zanosim - poroka, no drugace tudi =) veliko posvecanja druzini, sluzbi. svoj avto, potem gradnja hise...psa ze imava, mogoce se mu pridruzi se kaksen (ce se ne odlociva zgodaj za otroka potem sigurno

ce bom samska:
magisterij ostane enako, se vec bi se posvecala faksu in sluzbi, najbrz bi postala pravi deloholik. svoje stanovanje, normalno. v najemu mislim (nazaj doma v vsakem primeru vec nikol ne grem

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moji(najini) načrti za prihodnost:
v dobrem letu pri fantu urediti 'zasilno' stanovanje, čez tri leta diplomirati. postati mlada raziskovalka (podiplomski doktorski študij) ali najti eno fajn službo z zadovoljivo plačo.po diplomi poroka in gradnja hiše. in potem otroci.
za zdaj nama vse laufa in kaže v to smer, tako da upam, da se uresniči.
če grema pa s fantom narazen pa si želim biti mlada raziskovalka ali pa ob službi izredno delati doktorat. najti svoje stanovanje nekje v mestu. po doktoratu pa mogoče celo kaka služba kje v tujini.
v dobrem letu pri fantu urediti 'zasilno' stanovanje, čez tri leta diplomirati. postati mlada raziskovalka (podiplomski doktorski študij) ali najti eno fajn službo z zadovoljivo plačo.po diplomi poroka in gradnja hiše. in potem otroci.
za zdaj nama vse laufa in kaže v to smer, tako da upam, da se uresniči.
če grema pa s fantom narazen pa si želim biti mlada raziskovalka ali pa ob službi izredno delati doktorat. najti svoje stanovanje nekje v mestu. po doktoratu pa mogoče celo kaka služba kje v tujini.

-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
- končat pripravništvo, se pripravit na & opravit PDI... pa potem prava služba...
- večje moderno stanovanje, ker je tole postalo že malce pretesno zame & za vse moje potrebščine
- si končno spravit zdravje v red
... oz. vsaj do neke mere, ker očitno čisto zdrava ne bom nikoli
Raznih 'dojenčijev' & Co. pa v moji sliki prihodnosti prav gotovo ni
- večje moderno stanovanje, ker je tole postalo že malce pretesno zame & za vse moje potrebščine

- si končno spravit zdravje v red

Raznih 'dojenčijev' & Co. pa v moji sliki prihodnosti prav gotovo ni

-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
vsak dan drugje...lahko recem da sem vsak deseti dan zadovoljna na katerem faxu sem, naslednji dan mi pa ze ni vec vsec 

-
gaby_ - Cosmopolitanka
^poglej si to (mene vedno znova inspirira) :
http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc
drugače pa tudi jaz kdaj pa kdaj pridem v obdobje, ko nisem prepričana, če je to faks, ki ga želim končati, če je to služba, ki bo moje življenje, oz. kot je povedal steve jobs v videu, če želim to početi na zadnji dan svojega življenja.
ampak se trudim!
http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc
drugače pa tudi jaz kdaj pa kdaj pridem v obdobje, ko nisem prepričana, če je to faks, ki ga želim končati, če je to služba, ki bo moje življenje, oz. kot je povedal steve jobs v videu, če želim to početi na zadnji dan svojega življenja.

“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
gaby_ - Cosmopolitanka
^če misliš name:
fora pri meni je, da mi je všeč faks, všeč mi je to delo in vse. ampak občasno pride takšno obdobje (ne vem, tačni profesorji, sošolci), ko malo dvomim vase oz. če sem res za to sposobna (je kar zahteven faks).
in zato tudi vztrajam pri tej izbiri. (glede na moje ocene in uspehe mi to kar uspeva)
se pa strinjam, da še imam čas, zamenjati faks. ampak se bolj nagibam k nekemu vzporednemu študiju, mogoče nekoč.
fora pri meni je, da mi je všeč faks, všeč mi je to delo in vse. ampak občasno pride takšno obdobje (ne vem, tačni profesorji, sošolci), ko malo dvomim vase oz. če sem res za to sposobna (je kar zahteven faks).
in zato tudi vztrajam pri tej izbiri. (glede na moje ocene in uspehe mi to kar uspeva)
se pa strinjam, da še imam čas, zamenjati faks. ampak se bolj nagibam k nekemu vzporednemu študiju, mogoče nekoč.

“Fashion does not only exists in dresses;
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]