Kje se vidite v prihodnosti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V bistvu sem že v nekaj točkah dosegla tisto, pri čemer mislim, da bo tudi v prihodnje ostalo, edino ena velika sprememba naju še čaka - da postaviva hišo in se preseliva. Pa mogoče bova enkrat imela kakšnega otroka, hehehe
Službo imam, partnerja tudi, finančno sem preskrbljena, izobraževat se pa zaenkrat ne mislim več (mogoče edino še en korak v tej smeri, ki jo letos zaključujem).
Službo imam, partnerja tudi, finančno sem preskrbljena, izobraževat se pa zaenkrat ne mislim več (mogoče edino še en korak v tej smeri, ki jo letos zaključujem).
-
moment_musical18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
čet 2,5 let diploma in nadaljevanje študija na dunaju upam, da bom takrat še skupaj s trenutnim fantom/ v tem primeru bova šla skupaj ker sva o tem že govorila.. želim si da bi se vse nadaljevalo v taki smeri kot se pa bom brez skrbi želim si tudi najt enega kul menedžerja, ampak mogoče diploma first nočem preskočit še faksa tko kot sem gimnazijo..to bi bil višek neizobraženosti
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
moment_musical18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
a slavna pa bogata boš zto ker se boš poročila z bogatašem? potem si boš pa defitivno lahk privoščla jahto (čepin scene )
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Sama bi prvo rada uspešno zaključila 4.letnik, končala maturo, bila sprejeta na željeni faks.
Faks bi rada opravila redno, se ob tem tudi noro zabavla in seveda na koncu našla tudi dobro zaposlitev
Faks bi rada opravila redno, se ob tem tudi noro zabavla in seveda na koncu našla tudi dobro zaposlitev
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Hm. S končanim faxom. ( za enkrat ne vem še kateri -nevem ali je prijavljeni pravi! ) Resnim fantom in ... potem dalje.
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Kraj: Goriče
ko bom odlično pisala maturo in bila sprejeta na fakulteto bom imela najboljša leta med študijem. kmalu bom spoznala enega fanta, s katerim bova skupaj v stanovanju v Ljubljani. po faksu bova oba našla super službi in si zgradila hišo nekje na podeželju. poročila se bova na plaži na Bora Bori. imela bova dva otroka. dvojčka, fantka in punčko. punčka bo 5 minut starejša. naša hiša bo imela velik vrt, ker ga zlati prinašalec potrebuje. zelo bomo srečni. otroka bosta odraščala in šla študirat. oba si bosta našla partnerja in službo. midva z možem se bova skupaj postarala in delala do 63/5 leta.
ma ne resno, pojma nimam. jst ne vem niti kaj bom počela jutri. odločitev na kater faks bom šla sem sicer sprejela hitro, ampak jaz si ponavadi premislim, tako da... bomo videli. go with the flow.
ma ne resno, pojma nimam. jst ne vem niti kaj bom počela jutri. odločitev na kater faks bom šla sem sicer sprejela hitro, ampak jaz si ponavadi premislim, tako da... bomo videli. go with the flow.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov