Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Inanna » 21. Sep. 2004 13:32

Bivsega sem spoznala med sprehodom s psom. S prijateljem je sedel za vodo in nacrtovala sta kako me bosta ustavila, ko bom prisla mimo- imela sta celo nacrtovano kaj bosta rekla. Potem sem ju pa presenetila (zraven pa se sebe), se ustavila in vprasala kaj pocneta tam itd... ju je skoraj kap zadela. Potem smo se zaceli tam dobivat, enkrat pa sva postala par. Z zdajsnjim pa sva se spoznala v studentskem klubu (tam sem delala) in menda sem mu takoj padla v oci in je vsak dan hodil preverjat ce slucajno delam:)) ... pa mu je uspelo :razz:
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 21. Sep. 2004 18:51

Js pa moj lubi sva se spoznala pa preko enga mojga sosolca! Moj lubi dela isti fax k js, sam da je on izredno js pa redno in so s sosolci enmu profesorju sunl izpitno polo pa mi jo je prnesu in je iskrca preskocla in me ma se zdej rad! :knuddel:
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 22. Sep. 2004 7:54

Na morju :knuddel:
Zadnjič spremenil samjaz, dne 23. Okt. 2004 8:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pinky_Girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Pinky_Girl » 27. Sep. 2004 17:10

spoznala sva se...pri moji sestrični:*
(bila je polnoč) :knuddel:
Uporabniški avatar
Soma
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2004
Kraj: središče kaosa

Neprebrana objavaNapisal/-a Soma » 28. Sep. 2004 21:03

ista šola, pogovori preko interneta, potem zmenek, kasneje še en zmenek, in zdej sva že 8 mescev lepo skupaj.no ja, čez dva dni bo. jupi. :)
reptillia.
Mačkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mačkica » 02. Okt. 2004 13:03

Midva sva se spoznala v Mostecu v Ljubljani. Pred 9 leti. Zdej sva srečno poročena in se imava se vedno super!!! Tako, da punce - če iščete the best tipa, je Mostec pravi kraj :)) !!!
:lol:
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Medulin-Lj-Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a spelca » 02. Okt. 2004 14:31

Jaz sem zdejšnega spoznala pri frizerju :biggthumpup:
In sva se začela takoj pogovarjat in se ujela. Ugotovila sva da sva na istem faksu in da isto študirava in da sva tud isti letnik sam da se nisva prej spoznala zato ker je on redno jaz pa izredno. žNo zdaj grem jaz redno in bova skupaj hodila na predavanja. Skupi sva šele en mesec sam vem da bo dolgo trajalo ker si oba to želiva in sva si fulll všeč. Oba sva :love: pa skos :knuddel: :bussi:
Sploh ne ne morva odlimat eden od drugega. :knuddel: :knuddel: :knuddel: :knuddel:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 02. Okt. 2004 16:04

Spoznala na forumu, se dogovorila za zmenek, da se spoznava in-ojoj...sva si bla precej vsec...v bistvu tako vsec, da se je zmenek zavlekel na 2 dni :oops: :D sedaj sva skupaj 7 mesecev in se imava zares super :)

sicer pa: punce, zakaj tako zelo rade pogrevamo zgodbe kako smo spoznale nase lubije, srckote, cukrcke al karkoli ze? :wink:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 02. Okt. 2004 21:51

Rhea napisal/-a:sicer pa: punce, zakaj tako zelo rade pogrevamo zgodbe kako smo spoznale nase lubije, srckote, cukrcke al karkoli ze? :wink:

Jaz se zelo rada spominjam denva oziroma noči, ko sva se z mojim spoznala. Res da ni bilo ne vem kaj, je pa le najin prvi skupni spomin. a ni to lepo? :lol:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
saabi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a saabi » 06. Okt. 2004 13:34

Tudi jaz sem svojega fanta spoznala preko :schreiben:
...resnično sem pa ga spoznala po 2 mesecih, ko sva se v živo videla..bil je deževen aprilski večer...kr nagnat so naju morali iz gostilne, da so jo lahko zaprli...potem pa sva se pozno v noč sprehajala po mariboru.
Ko sva se sred noči morala poslovit..in sem dobila :bussi: sem vedela, da je to on..ne princ na belem konju ampak moj princ z belim dežnikom :D
... od takrat dalje sva nerazdružljiva... :love: :knuddel: :jump:
...včeraj je minilo 6 mesecev od najinega dolgega nočnega sprehoda, ampak ga žal nisem morala preživeti z njim, ker sem bila doma pri starših...pogreb babice...ah vse kar se dogaja ima nek vzrok.
Bova pa zato ju3 proslavila najino skupno noč ko sva se prvič ljubila :jump: :twisted:
iztok
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a iztok » 06. Okt. 2004 15:23

Jaz sem svojo spoznal preko wapa na mobitelovem planetu, in sedaj bo že kmalu letno dni, pa sva še vedno zaljubljena kot prvi dan.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 06. Okt. 2004 22:19

saabi napisal/-a:Bova pa zato ju3 proslavila najino skupno noč ko sva se prvič ljubila :jump: :twisted:

Hitra sta bila, že kar drugo noč :cool:
mini
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mini » 07. Okt. 2004 19:00

midva sva se spoznala prek prijateljice na zabavi.Od začetka sva bila samo frenda-ni bil moj tip.Po nekaj tednih pa je preskočila iskrica in sma še danes skup-od tega je že deset let. :razz: :knuddel:
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 10. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *missy* » 18. Nov. 2004 18:56

živjo! mene pa zanima kak ste se spoznale s svojimi dragimi... tak da se razpišite :blah:

no, da jaz povem svojo zgodbico...v bistvu ni nič posebnega...naju je spoznala kolegica, ki je bla zatreskana v njega jaz pa sem tud mela fanta, tak da ni blo nič za pričakovat...no in zdaj sva skupaj dve leti in dva meseca :love:
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 18. Nov. 2004 19:28

no, midva sva se spoznala (za nekatere mogoce )na malce drugacen/cuden nacin......in sicer pri mladinskem verouku....najprej sva samo prijateljevala, se veliko pogovarjala, debatirala po gsm-u, si obcasno posiljala sms-e in to medtem, ko sem jaz bila noro zaljubljena v cisto drugega tipa....ker je tisto bila bolj nesrecna, kot pa srecna ljubezen, me je velikokrat tudi tolazil, saj sem mu glede tistega popolnoma zaupala....no v glavnem, jaz sem njemu ze takrat bila baje vsec, le da jaz tega nisem vedela.... kajti ce bi, mu vsega tistega ze ne bi povedala......pa tudi jaz sem opazila, da se nekako pocasi navezujem nanj...veliko sem sprasevala o njem prijateljico, ki je bila njegova sosolka v os......no, in potem smo se med zimskimi pocitnicami s to skupino odpravili na pocitnice, na Pohorje (ne Mariborsko!)........tam sva se se bolj spoznala, in zgodilo se je, kar se je pac moralo........ :) ne bi raje sla v podrobnosti, ceprav se ni zgodilo nic takega.........no, v glavnem to je to,.....potem, ko smo prisli domov mi je bilo zelooooo cudno.......ampak, sedaj mi je ze 9 mesecev tako zelooooooo lepo, da ga ne dam za nic na svetu....vse mi pomeni... :hearts: :hearts: :hearts:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov