Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Electro sLut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
- Kraj: everywhere
preko frendov...biušega pa sm spoznala preko spleta 

Watch me. Work iT. I´m perfecT.
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Midva se se z mojim spoznala prek skupnih kolegic/kolegov polet na odbojki na mivki na krimu
takoj sva si en drugmu padla v oči..čez čas..sva začela hodt, in sva se zmer skupej, fenomenalno je
ironično je to da zdj vsi skp treniramo odbojko

ironično je to da zdj vsi skp treniramo odbojko

-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mi2 se pozanva že 9 let, od prvega dneva v SŠ
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
dehali smo ga skup, pol pa sma se enkrat napila, pa nekaj šmirala in je zveza uspešna že 2 leti=)
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Midva pa sva se spoznala v Samsari julija 2007. Sva se najprej gledala en cas, pol sem pa hotla menjat dancefloor (sta 2), pa me je prijel za roko in rekel:"Kam gres?"
Se vedno se nasmejiva ob tem njegovem pristopu, hihi.
No, in sem rekla, da grem v ta drug plac in da pridem nazaj. Pol pa sem nekaj casa s kolegicami plesala v ta drugem placu pa me je prisel poiskat in sva plesala do jutranjih ur. Pol so sledili trije zmenki, nato pa sva postala par in od takrat sva se vedno skupaj, vedno bolj zaljubljena in vedno bolj srecna.

No, in sem rekla, da grem v ta drug plac in da pridem nazaj. Pol pa sem nekaj casa s kolegicami plesala v ta drugem placu pa me je prisel poiskat in sva plesala do jutranjih ur. Pol so sledili trije zmenki, nato pa sva postala par in od takrat sva se vedno skupaj, vedno bolj zaljubljena in vedno bolj srecna.

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ful luštno.Claudia22 napisal/-a:Midva pa sva se spoznala v Samsari julija 2007. Sva se najprej gledala en cas, pol sem pa hotla menjat dancefloor (sta 2), pa me je prijel za roko in rekel:"Kam gres?"Se vedno se nasmejiva ob tem njegovem pristopu, hihi.
Moj odgovor: na tečaju joge - upam.

-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
purple_rain napisal/-a:Moj odgovor: na tečaju joge - upam.
Hahaha.

Midva z bivsim sva se spoznala v soli, malo poblizje na maturantskem in se poblizje na pomaturantksem zuru.
Zadnjič spremenil slivica, dne 04. Mar. 2009 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
eseni sva se z bratom ful začela družit z bratrancem in njegovo ženo in smo skupej ven hodli in povsod ... Pa je tko prišlo da je en vikend prišel na obalo njun kolega in sva se midva spoznala in si bla očitno takoj všeč
Jst sm mu ponesreči dala napačno cifro, njegove pa nism imela, tko da se najprej sploh nisva mogla nič slišat (jst sm pa mislila da si je premislil, ker mi ni nič pisal, on pa da sm si jst ker ignoriram njegove SMS-je
) .. Je pa naslednji vikend spet prišel in sva to s telefonskimi št. uredila .. smo šli na en sejem elektronike v Italijo in mi je ves čas hotel nosit vrečke, pa mu najprej nism pustila, pol sm se pa udala ker je bil tolko vztrajen
pa precej sva bla sama tisti večer ko smo šli spet ven (par km prehodla in se full pogovarjala, ni se pa zgodilo nič razen držanja za roke) ... In potem sem se jst kar tako naslednji petek odločla da grem v soboto zjutraj v LJ in ga poklicala če bi lahko prišel tudi on (on je iz okolice LJ), da bi se vidla ... No, takrat se je potem tudi zares začelo 

Jst sm mu ponesreči dala napačno cifro, njegove pa nism imela, tko da se najprej sploh nisva mogla nič slišat (jst sm pa mislila da si je premislil, ker mi ni nič pisal, on pa da sm si jst ker ignoriram njegove SMS-je

Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]