Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 03. Feb. 2009 0:33

Preko prijateljice, s katero smo šli enkrat skupaj ven in prišel je tudi on. Prav spomnim se, kako je prišel pod njen blok in smo šli skupaj z enim avtom žurat v KMŠ. :D Takoj mi je padel v oči, čeprav sploh ne vem točno zakaj. No pravzaprav sva si bila oba takoj všeč, a ne meni in ne njemu ni bilo tako do zveze, ker sva oba ravno imela za sabo nekaj bolečih izkušenj. Med nama so bile sicer še neke drame vmes, kjer nikoli nisem vedela, kaj mu roji po glavi in če sploh kaj čuti do mene. Ko sem ga sama pri sebi poslala v p.m., pa mi je "padel v naročje", da me noče izgubiti in od takrat sva nerazdružljiva. :hearts: :love:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 03. Feb. 2009 1:06

Spoznala sva se preko ene kolegice, kasneje ratala best frenda in se je zgodilo, da sva sedaj tukaj kje sva.. :love: :love: :hearts:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 03. Feb. 2009 9:18

na spletu
(s)mej se
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 03. Feb. 2009 9:57

midva sva bla soseda ko sem bla 6. razred OŠ in sva se takrat fuul družla.. je bil nekako moja prva ljubezen.
potem sem se odselila in sva se ene 3 leta sam pozdravljala po šoli (sva bla na isti srednji).
in potem se srečamo naključno novembra v ljubljani in je preskočla iskrica :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Feb. 2009 11:37

spoznala sva se u bakusu.Šla sem z najbolšo kolegico pač samo na pijačko in potem je ona šla,jaz sem pa še malo ostala z drugo kolegico in ubistvu mi je blo dolgčas.Potem pa kolegica pozdrav enga tipčka in jaz se usedem od dolgčasa in že sm razmišlala da bi šla domov ko mi ga predstavi.Potem se usede zravn mene in steče debata.In potem sva šla čikat u kadilnco in kr tm stala ene dve urce in se pogovarjala.Potem sm ugotovila da je najbolši kolega enga tipčka k sva bluzila pa seksala usake tok cajta.Uglavnem dubu je moj msn in na veliko sva debaterala do treh zjutri skor usak dan.Meu je punco in naslednič k sva se vidla sem šla z njim u shoping da bi svoji punci pripravu romantični večer.Velikrat sva šla na kavico,usaj trikrat na tedn je pršu do mene da sva šla na čik.Punco je meu pa res eno glupo,en tedn sta bla skupi pa en tedn narazn,skoz sta se kregala pa kr neki.
Za prvi maj me je pa povabu če grem z njim pa njegovimi kolegi na morje in sem valda šla itak nism mela nč za delat.In tam se je začel.Šli smo na koncert od Bobana Rajoviča u umagu in tm prvič zasrala.Čez dva dni sva tud prvič seksala.Potem sva pršla domov in mi reče da upa da bova še naprej tok dobra kolega.Nasledn dan se zmenva da pride po mene k neham delat u lokalu in mela sva to nesrečo da je pršu tud njegov kolega s katerim sem bluzila.Nč mu nisva še povedala,ampak na koncu se je use dobr iztekl in zdej sva skupi 9mescov in je največji srček kar jih poznam.
Ko sva pristala skupi so bli usi veseli sej so nama skoz govoril da bova enrkat skupi tud njegova bivša.
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 03. Feb. 2009 12:36

ne spletu. pol sm p 1x cist tko btw ga srecala v mestu, pa ga ogovorila..
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 03. Feb. 2009 12:44

Spoznala sva se na bivšmu faxu. On je biu ubistvu prej znanc moje kolegice, k sta iz bližnjih krajev. No in tko smo se vsi trije na faxu enkrat srečal, k smo mel isto predavanje. No namest na predavanje smo zavil v kafič in debatiral. Moja kolegica je potem mogla it, tko da sva ostala sama in takrat mi je reku za msn. Pol sva se ene dvakrat pogovarjala po msnju do jutranjih ur, kmal sva se dobila na real zmenku in to je blo to.. zdej sva pa skupi približno eno leto :D
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 03. Feb. 2009 13:02

Preko prijateljičinega fanta... poleti smo s prijateljico velikokrat hodile na kavo v bližnji lokal, ker je tja hodil tudi njen fant na malico, in pač je bil moj velikokrat zraven saj je bil njegov sodelavec... in sva si padla v oči, samo sva bila bolj sramežljive vrste in takrat dlje od pogledov pa kakšnega pozdrava ni prišlo, potem me je pa čez kakšen mesec na Netlogu poiskal in sva se zadebatirala, izmenjala msn-je, sledila je pjačka in potem je nekako vse skupaj prešlo v nekaj resnega :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 03. Feb. 2009 13:03

Preko sestrične in njenega fanta. Najprej sva mutla (vsi so vedli da bova skupaj razen nas) kr neki časa in takrat sm komaj čakala da bo kej, ko pa zdej pomislim kako je blo takrat lepo, bi vse skupaj podaljšala še za en lep čas :) Skupaj sva pa skoraj 3leta in računam na to, da bo za vedno :hearts:
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Feb. 2009 13:36

na avtobusu :D
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 03. Feb. 2009 14:23

Hehe, nič blazno zanimivga. Bla sva sošolca v gimnaziji, poznala sva se mal že prej. Navadna prjatla do enga poletnega dne, ko sva v Zvezda parku padla v eno ornk debato, se ulegla na travo in ležala tm ene 2 uri. Pol sva šla pa mal okol in čudežno so se našle ustnice pa srčka...

Trava, kriva je traaaaava, da nisva več tapraava... :D
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 03. Feb. 2009 14:33

Midva sva se spoznala na spletu. Postala sva dobra prijatelja, potem pa počasi čedalje več :D
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 03. Feb. 2009 17:47

Midva sva sošolca že tri leta in zdej... hmmmmmmmmm :)
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 05. Feb. 2009 12:02

Midva sva se spoznala zaradi mojega daljnega sorodnika. Js sm njemu namreč predstavla mojo dobro prijateljico, on pa mi je kao hoto "vrnit uslugo". Ironija je bla pa v tem, da sva midva pol prej začela, ko onadva. :D
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Feb. 2009 11:56

Na ircu.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]