Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 29. Jun. 2008 13:31

V diskoteki :razz:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 29. Jun. 2008 13:59

Na žuru od njegovega prijatla :)
Uporabniški avatar
chupachups*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a chupachups* » 29. Jun. 2008 14:10

Midva sva se spoznala na eni fešti. Izmenjala sva si številke in na konc ugotovila da sva ubistvu skor soseda, par hiš narazen :lol:
Uporabniški avatar
chupachups*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a chupachups* » 29. Jun. 2008 14:10

Midva sva se spoznala na eni fešti. Izmenjala sva si številke in na konc ugotovila da sva ubistvu skor soseda, par hiš narazen :lol:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 29. Jun. 2008 14:20

Z zadnjim v enem lokalu.
S prejšnjim v službi, ker je delal tam kot jaz. Odsvetujem sodelavca za fanta.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a uniqueee » 29. Jun. 2008 17:29

jaz sem mojega spoznala pred mnogimi leti. še zdaj vem, kak je blo. odpravili smo se na roj. dan in ko sem stopla iz avta, so bli tam neki otroci, ki so se špilali med dvema ognjema. pa sn vse preletela z očmi skozi, pa se ustavila točno pri njem. joj, najlepše oči, ki sem jih kdajkoli vidla. oba2 sma se gledala in se zalubla. (sicer sma bla mala froca, zalublena pa par let). potem pa so se stiki zgubli, pa sma po parih letih spet prišla v stike, tak po naključju. ko sma se vidla, sma opazla, da so čustva še vedno, kot nekdaj. in čas je pokazal, KAKA čustva.. :oops: .. upam, da bo se obdržalo.. kr pri nobenem, kaj sm jih do zdaj mela, ni blo takih močnih čustev, ki so pri njem.. :love:
I like it, I love him... <3
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 01. Jul. 2008 21:40

hehe. najina zgodba je ful hecna. sošolca sva, torej sva se spoznala v šoli.lansko leto sva se začela nekej čist nedolžno pecat, pol sva se začela na velik pecat, pol sm mu js rekla da ne bo šlo.... potem pa smo šli oktobra na ekskurzijo v london in sva ždela skupaj kot rit in srajca... in so spet vsi vedli kok je ura. vendar potem, ko sm js spet začela bit čist zagreta, se je on ohlajal... tko da sm šla pol enkrat s pomočjo ene prjtalce kr lepo do njega. joooj. in pol sva bla skupej. :) :hearts: :hearts: fletn nama je.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 01. Jul. 2008 21:59

jst sm ga pa spoznala na rd od kolegice...sicr sva prej hodila na isto šolo, sam se čudežno noben nobenga ne spomne :lol: pa šola res ni zlo velika...pa tist večer sm ga tok napila....jaooooo....zdaj mu ne smem jst več pijače točit :D
In love with live!!!
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 02. Jul. 2008 7:21

V Bohinju, ko smo mel s faxom delovni vikend.. (ker je mene zaj***** sošolka, sm ostala brez skupine za seminarsko... in sva tko pristala skupi).. potem sva mogla nardit še tisto seminarsko do konca in ostala v kontaktu.. čez par dni sva ugotovila, da drug brez drugega ne morva :P :freude:
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 02. Jul. 2008 7:34

Na morju. Takoj sva mal zabluzila, pač poletje, vročina, alkohol. :D Sva se pa tudi ful ful dobro ujela, ampak nobenemu ni bilo do neke zveze. Vseeno sva pa postala zelo dobra prijatelja (s privilegiji :P ) in po enem letu sva nekako ugotovila, da eden brez drugega ne moreva več. Sedaj sva pa že eno leto srečno zaljubljen parček. :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 02. Jul. 2008 8:08

Spoznala, v študenskem naselju... no tam ta prvič vidla, pol je bla pa ena fešta, ampak šele po 2 mesecih mi je pisu,... evo zdej sva pa skupej!!!!!!!!!! :D
Uporabniški avatar
Nincheq*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincheq* » 02. Jul. 2008 14:13

Midva se pa poznava že dolg, ker sva bla sošolca v osnovni šoli,le da se takrat sploh nisva marala :D potem sva se pa čez par let srečala na enmu žuru in sva se ful ujela.. pol sva se pa parkrat dobila..zdj sva pa že en let pa pol skupi :) :hearts: :love:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 02. Jul. 2008 16:10

Js sm svojga spoznala prek kolegice.. sicer sm ga prvič vidla sama enkrat uzuni z kolegico.. in sm prav bulila v njega ene 5 min.. sm si misla ta bo moj pa konc!! pol pa sm že skor pozabla na njega.. pa sma šle z kolegico po mestu pa on mimo pa sta se z kolegico poznala.. pol smo šli pa na pijačo pa tk na prej.. pol sm ga pa h men na kavo povabla.. pol se je pa začelo :D pa sma zdj že eno leto pa pov srečna :D awiiiiii je biu kr srečn tist dan ja...
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 04. Jul. 2008 10:02

ha jst sem svojega spoznala na res prikupen in usoden način :) ..že prej sem obiskovala tečaj nemščine ampak sem hotla it na bolj zahtevno stopnjo in tako sem pristala na inštitutu..bila je prva ura zame in bilo me je kar strah že zarad "sošolcev" ki bolj obvladajo in kličem frendico pa mi reče ma ne boj se mogoče pa spoznaš moškega for life..in tako je že prvo uro stopil ON..od katerega se nikakor nisem mogla ločit,tako sva še isti dan šla na prvi zmenek...sedaj pa že živiva skupaj in sva nerazdružljiva :D
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 04. Jul. 2008 10:02

ha jst sem svojega spoznala na res prikupen in usoden način :) ..že prej sem obiskovala tečaj nemščine ampak sem hotla it na bolj zahtevno stopnjo in tako sem pristala na inštitutu..bila je prva ura zame in bilo me je kar strah že zarad "sošolcev" ki bolj obvladajo in kličem frendico pa mi reče ma ne boj se mogoče pa spoznaš moškega for life..in tako je že prvo uro stopil ON..od katerega se nikakor nisem mogla ločit,tako sva še isti dan šla na prvi zmenek...sedaj pa že živiva skupaj in sva nerazdružljiva :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]