Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_sanja_* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: Celje
Mi2 sma se sicer že poznala, ker smo iz sosednjega kraja in smo se vlkrat kje srečal, sploh ker hodmo na iste kraje žurat. No, ampak sma bla sam na zdravo in kdaj smo kj skupi spili, to je blo pa vse. Mi je bil pa pred kakimi 3 leti že ful všeč, ampak je moja takratna naj kolegica neki srala z njim in sm ji mogla obljubit, da njene (bivše) pustim pri miru. Bv
skupi sta bla sam 14 dni, pa še tist je bla polomija.
No, potem sem pa šla na nogometno tekmo, med mojo domačo in njegovo ekipo. In takrat se je začelo - tist večer smo s kolegicami zažurale z njimi in potem še naslednjih par dni vsak dan
In pol je padu prvi lubček in sma začela hodit na pijače in smo šli v toplice pa na morje... In zdj je to to
Obožujem ga 

No, potem sem pa šla na nogometno tekmo, med mojo domačo in njegovo ekipo. In takrat se je začelo - tist večer smo s kolegicami zažurale z njimi in potem še naslednjih par dni vsak dan

-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
huh. u osmem razredu sm na pozdrav poletju spoznala dva tipa rečmo jima A in B (sta bla kolega) in oba sta hotla bit z mano, noben od njiju mi ni biu ušeč in sm pač obema rekla da ne morm bit z nobenim zard druzga kao 
no z AB sm šla 1x na pijačo, pol smo pa zgubil stike in se nismo več slišal vidl skor 4leta.
no in po skor 4-ih letih se srečam z A kolegom in smo se ful začel družt (medtem se je on skregu z B kolegom) oz. sm se jz začela družt z njegovo družbo in v tej družbi je biu moj dragi, jz sm bla njemu že takoj ušeč on pa men ne, tud nism hotla bit z njim, sm mu to tud rekla, pa takrat sm bla še v enga druzga na smrt zacopana. na koncu sm bla že tok obupana, dragi je biu pa vztrajn in sm mu dala šanso. zdj sva pa skupi že 2let in 1mesec
ful mi je zanimiv, da sm že v 8-em razredu spoznala osebo k me je čez 4 leta predstavla bodočem možu

no z AB sm šla 1x na pijačo, pol smo pa zgubil stike in se nismo več slišal vidl skor 4leta.
no in po skor 4-ih letih se srečam z A kolegom in smo se ful začel družt (medtem se je on skregu z B kolegom) oz. sm se jz začela družt z njegovo družbo in v tej družbi je biu moj dragi, jz sm bla njemu že takoj ušeč on pa men ne, tud nism hotla bit z njim, sm mu to tud rekla, pa takrat sm bla še v enga druzga na smrt zacopana. na koncu sm bla že tok obupana, dragi je biu pa vztrajn in sm mu dala šanso. zdj sva pa skupi že 2let in 1mesec

ful mi je zanimiv, da sm že v 8-em razredu spoznala osebo k me je čez 4 leta predstavla bodočem možu

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
cioccolatina* napisal/-a:v srednji šoli je bil sošolec od moje prijateljice... sicer prvič sm si naredila sramoto, ker ko naju je predstavla sm se mu začela režat v faco, ampak potem je steklo... in sva happy together:)
Heh, js sm se enmu tudi začela smejat v obraz iko naju je sošolka predstavila n na koncu sva končala skupi

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- felgica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2008
hehe,...tut js lahk rečem kak sma se z bivšim spoznala..lol...težil mi je prek glasujzame taprvo..pol še prek msnja..pa mi nikol ni blo da bi šla z njim na pjačo..pol pa newem tko po enem letu sm popustila in šla z njim na pjačo..pa lej ga vraga..bil je tist full ql..nism si misla da bo tko faiinii
..hehe bla sma skup 9 mescev...zej sma pa hmm več ko mesec pa pol narazn
..pa ga še vedno mam full rada
pa tko pomislim prej js ga nism hotla spoznat..
zej pa se on mene izogiba...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov