Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
midva z mojim bivšim sma se spoznala, ko se je z bivšo (ki je by the way moja kolegica
) skregal...pol se kak mesc nisma nič vidla...pol smo bli pa on pa js pa še ene par kolegov eno soboto skup odzun...sma kr naenkrat sama ostala in sma fuuul v debato padla...pol sma pa tak v torek po tej soboti začela hodit pa mi je reko, da je že tak mislo v soboto mi rečt, če je kaka varjanta da bi bla skupi... 

you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Mi2 pa sva se spoznala eno soboto ko smo bli zunaj. Tko na videz sem ga že prej poznala, takrat v diskaču pa mi je mežikal. Jaz pa njemu nazaj
No in potem se je pozanimav kako se pišem pa šel v imenik iskat mojo domačo cifro. Klical je vse okoli, na koncu pa je le dobil mene. Nekaj časa sva se pogovarjala, pol pa sem mu dala cifro od mobitela in msn.. No in takrat sva se potem na msn dogovorila, da se naslednji dan dobima. Naslednji dan ko sva se poslavljala pa mi je dal lupčka in tko se je začel

-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
Midva sva se spoznala preko druzbe, oziroma njegovega brata. Na zacetku se sploh nisva kaj prevec marala, sva si sla kar malce na zivce. No potem je pa cez nekaj preskocila iskrica, in sva pocasi zacela hodit. Zdaj traja to ze dobro leto in pol 

-
agonistka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
midva sm se spoznala ne enem ful določasnem predavanju na faksu ka sm jz mal zamudila in je bil zraven njega en prostor in jz se vsedem in se prpravim, da si bom kej zapisala, ne da bi spoh kej pogledala kdo sedi polek mene, potem pa me je ogovoril in potem je stvar stekla, tako da se z veseljem spominjama tistih dolgočasnih predavanj na katera sma hodila da sma se videvala preden sma začela hodit
to je blo res eno zlo lepo naključje...ali pač ne

to je blo res eno zlo lepo naključje...ali pač ne

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Ti, pomanjšaj avatar, če ne želiš biti okregana (ali še kaj drugega) s strani moderatork. 

-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Zdejšnjega v diskoteki, pri bivšem je blo pa tko da sm ga prvič vidla na infrmativnem k sm bla js v 8. razredu on nas je pa kot dijake tiste šolu vodu okrog. No, in valda sm se čist zacopala, pol sm neki časa iskala njegovo telefonsko (
) in ravno ko sm pozabla na njega sm ga po 3 mescih srečala na eni tekmi .. Naključja pa to. 

-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
v srednji šoli je bil sošolec od moje prijateljice... sicer prvič sm si naredila sramoto, ker ko naju je predstavla sm se mu začela režat v faco, ampak potem je steklo... in sva happy together:)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Midva sva pa na isti šoli, sam da je on en letnik višji. Pa mi je bil ful dolg všeč...Sm ga enkrat dodala na myspace-u, sva se začela pogovarjat, tem ni zmanjkal, čez 3 dni sva bla pa že skupi 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Preko kolegice v katero je bil zaljubljen
- pa sva navezala stik, postala prijatelja, zaprosila sem ga, če bi bil moj soplesalec na maturantskem plesu, ker je bil pač edini, ki sem mu zaupala (sem bila glede plesa čisto neprepričana vase, zaradi mojega takratnega zdravstvenega stanja), sva veselo hodila na plesne vaje, se še bolj navezala drug na drugega... Po maturantskem plesu pa mi je povedal stvar in ko sem se dokončno zdilemizirala, sem se mu prepustila
.
Sem rekla: no pa poskusiva in to poskušanje traja že skoraj dve leti
.

Sem rekla: no pa poskusiva in to poskušanje traja že skoraj dve leti

-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pr men je blo pa tko, da sm šla na pustovanje letos mal zažurat ga, in sm si rekla, da bi blo se fajn s kkšnim tipčkom se mal zamott, tko nč resnega varjanta one-night stand al neki tazga. In v glavnem res tm vidm enga fajnga bejbota in sva skori v mkomentu skupi prstala
..no, in zdej sva že kkšn mesec skupi

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov