Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LaBonita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
pepa napisal/-a:Punce napište kje ste se s svojim dragim spoznala!
Jaz bi sicer napisala, ampak dragega nimam...![]()
OK bom pa za bivšega. Midva sva se spoznala na športnem letališču, kjer je bil moj inštruktor jadralnega letenja. Potem je bilo vse up, potem pa vse down
...
Povejte srečne zgodbice!!!!
jaz sem mojemu dragemu plesala en tako bolj hot dance na mizi v diskoteki in takrat sva postala prijatelja..

-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
emm, midva sva se prvič vidla na tekmi.. ko je on špilal jaz pa sem navijala..
je bil en cajt na klopci kjer sma mela neprestan eye-contact.. pol pa je špilal in me je še čist zmešal.. pol pa sma si začela pisat in po kakem tednu postala par.. zdaj sma skup malo manj kot leti..

-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
huh..midva pa sma se poznala že dolgo,čeprav samo tak na videz
hodla sma na isto srednjo šolo,samo da je biu on drug oddelek
in mi do 4.letnika sploh ni biu zanimiv,ker je meu malo daljše lase..pol pa se je v 4.letniku postrigel na kratko in ko sem ga prvič vidla,mi je biu tak mali šikani fantek .. oo
pol pa smo meli plesne vaje za maturantski ples in je enkrat sam pred plesno šolo čakal prevoz domov..in sem ga takrat neki zafrkavala
pol en tedn za tem pa sma se na plesnih že tak gledala lepo..pol pa smo se še zuni srečali
in sm dobla telefonsko in msn..in tko se je začelo
sedaj sma skupaj 1o mescov in pol .. in upam da boma do konca skupi,ker nisem še spoznala boljšega fanta in ga zelo ljubim 

Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
mi2 sva se pa spoznala na oratoriju ampak je takrat samo pri njemu preskočila iskrica, sama sem pa takrat že bila zasedena.na koncu se je pa itak vse lepo uredilo
in zdaj sva skupi in se imava rada 

-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
midva pa sva se sploznala na eni od ljubljanskih prireditev in sicer pred kemičnim wc-jem
oba tudi že rahlo v rožicah.. sam je stekla debata, izmenjala sva si številki.. par pijačk, sprehodov.. in.. puf! skupaj sva
in to ravno ob pravem času.. jap, God works in mysterious ways =)..

-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
več krat sem ga srečala v diskoteki, in bil je enostavno preveč popoln, da bi bil lahko moj...vsaj tako sem mislila...dokler ni pristopil do mene pa sma se začela pogovarjat, plesala...blo je noro v glavnem...na začetku sem vse jemala bolj z rezervo pa da iz tega nebo nič resnega, pač pijče, kino itd...ampak zaj se je že začelo razvijat naprej...jeeej
novi začetki so itak vedno lepi 

-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
no... midva sva se spoznala na enmu hribčki tm bliz Grosupljega, tm me je tud prašu prvič poljubu..... skp sva ud 13 leta zdej jih mam 16 hmal 17... pomoje 

-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Heh, meni je če se spomnin na vse pred nama bolj smešno.
Torej. Prinas na Goričkem imamo dve društvi. Eno društvo je MusicError katero je pod Njegovim vodstvom, drugo pa je PartyKreativa katero je pod vodstvom mojega brata. In moj brat in On sta zaradi poslov in še česa drugega zelo dobra prijatelja. In vedno ko sva se z bratom kaj menila mi je govoril kaj o njem, jaz pa nisem mela blage veze kdo je. Poleg tega sva bila vedno eden poleg drugega, na istih mestih, 1x ko so oni meli priprave v diskoteki sem jaz bila poleg- oz. sem sedela pri šanku in čakala brata ampak še vseeno nisva se poznala.
(Itak sem pa jaz mela tudi fanta) Potem sem jaz šla na morje in prišla iz morja, se stuširala in šla direkt delat (k očetu na vstopnino) .. Ko je prišel on mimo (ker je pri društvu ma vstop v diskoteko zastojn) in sem ga pogledala pa rekla, da mora plačat.. ker je pač tak tip,da se mu marsikaj ne da razlagat je plačal in šel. (ampak bil mi je pa lep ko 100 Georgov Clooneyev skup
)
Nakar pride moj brat in mi začne nekaj govorit o delu in blabla.. se mimo prišpancira On. In moj brat seveda je vedel, da ga ne poznam mi ga je predstavil.
Nato je bil celo noč pri meni na mojem delovnem mestu, in jaz sem se že do te meje zaljubila da sem ga 3x vprašala eno in isto.
Smešno mi je predvsem to, da sva bila nekje pol leta vedno na enem in istem mestu oba ampak se nisva spoznala.
(Pa tudi to.. Prvi poljub se je zgodil na istem mestu kakor sva se spoznala, le da 3 tedne kasnej..)

Bodite zaljubljene..
Torej. Prinas na Goričkem imamo dve društvi. Eno društvo je MusicError katero je pod Njegovim vodstvom, drugo pa je PartyKreativa katero je pod vodstvom mojega brata. In moj brat in On sta zaradi poslov in še česa drugega zelo dobra prijatelja. In vedno ko sva se z bratom kaj menila mi je govoril kaj o njem, jaz pa nisem mela blage veze kdo je. Poleg tega sva bila vedno eden poleg drugega, na istih mestih, 1x ko so oni meli priprave v diskoteki sem jaz bila poleg- oz. sem sedela pri šanku in čakala brata ampak še vseeno nisva se poznala.
(Itak sem pa jaz mela tudi fanta) Potem sem jaz šla na morje in prišla iz morja, se stuširala in šla direkt delat (k očetu na vstopnino) .. Ko je prišel on mimo (ker je pri društvu ma vstop v diskoteko zastojn) in sem ga pogledala pa rekla, da mora plačat.. ker je pač tak tip,da se mu marsikaj ne da razlagat je plačal in šel. (ampak bil mi je pa lep ko 100 Georgov Clooneyev skup

Nakar pride moj brat in mi začne nekaj govorit o delu in blabla.. se mimo prišpancira On. In moj brat seveda je vedel, da ga ne poznam mi ga je predstavil.
Nato je bil celo noč pri meni na mojem delovnem mestu, in jaz sem se že do te meje zaljubila da sem ga 3x vprašala eno in isto.
Smešno mi je predvsem to, da sva bila nekje pol leta vedno na enem in istem mestu oba ampak se nisva spoznala.
(Pa tudi to.. Prvi poljub se je zgodil na istem mestu kakor sva se spoznala, le da 3 tedne kasnej..)

Bodite zaljubljene..
-
Coco. - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Na internetu me je vprašal za msn in sem mu ga dala. Takrat nisem pričakovala, da bo kaj iz tega. Ampak sva se zelo dobro ujela v pogovoru, ko pa sem ga videla u živo oz. ko sm ga prvič vidla [Ubistvu hodiva na isto šolo in sem se jaz zaletela vanj.
] je blo to.

• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Spoznala sva se na eni otroški igrici, ki sem jo vodila. On pa je moral nadomeščati prijatelja, ki je bil miklavž. Pri obeh je takoj preskočila iskrica, vendar se je vse skupaj vleklo, saj sva bila malo sramežljiva itd.
Sedaj pa zaljubljena skupaj

Sedaj pa zaljubljena skupaj

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]