Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Midva sva se spoznala na Pagu, oz.v Zrcah, ob 2h ponoci..
Jst sm spremlala frendico k obali, k se je hotla mal na samo usest (je bla malck slaba), pa je prsu en tip zravn jo vprasat za ogenj (bedna finta) in se je k nama usedu.
Nekaj minutk za tem pa je k nam priplesal se en tip.. Lusssssssssssssn
Smo tam skup sedeli vsi stirje in midva sva se ful ujela...
Je bla ljubezen na prvi pogled za oba
Jst sm spremlala frendico k obali, k se je hotla mal na samo usest (je bla malck slaba), pa je prsu en tip zravn jo vprasat za ogenj (bedna finta) in se je k nama usedu.
Nekaj minutk za tem pa je k nam priplesal se en tip.. Lusssssssssssssn

Je bla ljubezen na prvi pogled za oba

-
robida7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
midva sva se pa na internetu spoznala, hehe, v eni klepetalnici, ko res bolj redko grem kar tako iz dolgčasa gor. pa me je kliknu, zaklepetala sva se za nekaj ur, naslednji dan sva šla na pijačo, po pijači že kar v kino in od takrat sva par. skupaj sva pa šele en dober mesec.
- _zwezdica_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2007
midva sva se pa spoznala v enem lokalu.oba majčken pjana in me je poklicu k seb in mi je reku da če ugane moje me da mu morm dat lupčka.
in prvi poskus je bil kr eno ime v drugo pa je zadel in pol sm mu pač mogla dat lupčka.bla sva še cel večer skup k mi je reku da je na wcju slišu moje ime k me je frendica poklicala

in prvi poskus je bil kr eno ime v drugo pa je zadel in pol sm mu pač mogla dat lupčka.bla sva še cel večer skup k mi je reku da je na wcju slišu moje ime k me je frendica poklicala

-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
moja best frendica (z njo sm bla samo čez dan ker zvečer nisve marale hodt v iste diskoteke-pač čist kontra stil muske) je bla tut best frendica od mojga lubija (k sta bla pa bol na žurkah skupi), no enkrat je tko nanesl da je moja "nočna družba" šla na morje jz sm pa ostala doma ker sm delala, in nism mela s kom it vn tko da sm njo poklicala in šla z njo vn in spoznala njega (pa sm dobila use v kompletu fanta pa še eno zvrst muske k mi je bla kr ušeč
)

-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
jaooo da še jst povem...long story sicer sam bom skrajšala...pač začelo se je tko, da smo bli na neki zabavi in js sn itak bla tko pijana, da adijo...ampak sem potem slišala nek glas, kr pač je njegova družba bla zraven mojega bratranca...in je mev tko sexy glas, da sn se kr zalubla
pol pa sn ga tko videvala v šoli in potem sem ga na ircu...tej je še bil aktualen...pač kliknala in sma se menla skor pol leta, da sma se potem prvič dobla...in potem sma si pisala pa vse, sam dobla se pa nisma več...oz. pol šele čez dva meseca in šele potem spet čez dva meseca pa sma bla uradno skup...in sma še zdej...bo počasi dve leti
jah se je splačalo tko dovgo trpet...skor leto

- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Ja sem pa svojega spoznala 1 dan pred svojim rojstnim danom. In ker sem imela v ponedeljek rojstni dan, sem itak že začela feštat v soboto. Ja, brat, pa 2 sodelavca, ki sm jih spoznala prek študentskega dela.
No in mi malo krožimo, borovničke so sam padale in gremo v sosednjo gostilno. No in tam gremo mi igrat namizni nogomet in se nam pridružita 2 k jih prvič vidim. Sodelavec se začne pogovarjat z enim (kasneje ugotovim, da je od sodelavca sestra punca od tega tipa) no tisti drugi pa skus za mano leti in mi hoče na vsak način povabit na pijačo.
V tem se odločimo da gre cela družba k enemu kolegu v zidanco, ker je glih bil čas trgatve. Pa feštamo in se sprašujemo komu gremo naprej k zidanci. Fant, ki bi rad kaj zvedel o meni predlaga da gremo k njemu, čeprav ni nobenega poznal. Mi se porazdelimo po avtih in gremo. On začne v avtu spraševat, da katera je tista punca, k z nimi fešta pa se mu oglasi moj brat k se je z njim vozu, da to je pa njegova sestra. (revček bi se najrajši vdru v zemljo).
No njegov kolega pa itak igra harmoniko...tak da je dobil priložnost, da me povabi plesat. Ker sem sama mela rojstni dan smo okoli 5. ure zjutraj prišli do naše zidance na "deci" črnine. Ja sem bla pa takrat že čist gotova.
Ko sem šla na inprovizirani WC, mi je iz žepa padel mobi.
Naslednji dan se je trudu da bi me poklical in ko sem čez 2 dana našla mobi sem mela veliko neodgovorjenih nekaj tudi od njega.
Sledili so dolgi telefonski pogovori, malo me je še prepričeval njegov kolega po mailu in to je blo to.
Zdaj je od tega minilo skoraj leto.
Njegovemu kolegu, ki je pa "glavni krivec" pa nameravam vrnit povabilo na poroko (sem bila pri njemu) čez par let in se mu opravičujem, ker ga je njegova napizdla, ker je prišel prepozno domov.
No in mi malo krožimo, borovničke so sam padale in gremo v sosednjo gostilno. No in tam gremo mi igrat namizni nogomet in se nam pridružita 2 k jih prvič vidim. Sodelavec se začne pogovarjat z enim (kasneje ugotovim, da je od sodelavca sestra punca od tega tipa) no tisti drugi pa skus za mano leti in mi hoče na vsak način povabit na pijačo.
V tem se odločimo da gre cela družba k enemu kolegu v zidanco, ker je glih bil čas trgatve. Pa feštamo in se sprašujemo komu gremo naprej k zidanci. Fant, ki bi rad kaj zvedel o meni predlaga da gremo k njemu, čeprav ni nobenega poznal. Mi se porazdelimo po avtih in gremo. On začne v avtu spraševat, da katera je tista punca, k z nimi fešta pa se mu oglasi moj brat k se je z njim vozu, da to je pa njegova sestra. (revček bi se najrajši vdru v zemljo).
No njegov kolega pa itak igra harmoniko...tak da je dobil priložnost, da me povabi plesat. Ker sem sama mela rojstni dan smo okoli 5. ure zjutraj prišli do naše zidance na "deci" črnine. Ja sem bla pa takrat že čist gotova.
Ko sem šla na inprovizirani WC, mi je iz žepa padel mobi.

Sledili so dolgi telefonski pogovori, malo me je še prepričeval njegov kolega po mailu in to je blo to.
Zdaj je od tega minilo skoraj leto.
Njegovemu kolegu, ki je pa "glavni krivec" pa nameravam vrnit povabilo na poroko (sem bila pri njemu) čez par let in se mu opravičujem, ker ga je njegova napizdla, ker je prišel prepozno domov.

-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Mi2 se pa že poznava iz osnovne šole
Sam se ful dovg časa nismo vidl. Pred dobrim mesecem smo se pa slučajn vidl zuni v enem lokalu... in smo bli pa cel večer skup. Pol je pa moja best frendica, k je njegova sestrična naju spravla skup 

-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
hehe midva sva se spoznala na njegovem rojstnem dnevu (njegova sestrična je moja prijateljica).drugi dan je dobil moj msn in mi dal njegovo številko od mobija,da nj mu zvrcnem,v resnici pa mi je dal številko od njegove mame (imata zelo podobne številke,samo ena številka je drugačna)

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]