Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 23. Avg. 2007 13:33

V Bachusu :lach: in sicer sm se mu jst malo nasmejala, on se je meni nazaj. Potem sem pa malo čakala, da bo naslednji korak naredil on, no in ker sm opazila, da je očitno malo bolj sramežljive sorte :lach: sm se mu približala. No potem je pa le dojel oziroma dobil pogum in me je zagrabu, da sva skupi zaplesala! In tako se je začela romanca....
Uporabniški avatar
mayaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007
Kraj: Ponikva

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaaa » 23. Avg. 2007 19:10

Tut mi2 z mojim sma se spoznala na internetu in to na strani ona-on.com, kjer sm bla prjavlena tak za hec iz ljubega dougčasa...in pol mi je on poslau go al pa no go in sm dala za foro go, pa sma si začela pisat tam po sporočilih pol po mnsju pol po fonu, pol sma se poklicala in na konc sma se dobla...blo je smešn,ker sma mele neke prigode in nism prvo misla, da bom z njim, ampak sma se ful zaštekala, nikol nama še ni zmankal tem za pogovor in tak sma še vedno skupi....

...že eno leto pa 4 mesce :love: :) :hearts:
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 23. Avg. 2007 20:47

Midva pa sva se spoznala v diskoteki, je bila simpatija na prvi pogled (sem mogla kar se nazaj ozret in še enkrat pogledat, če tak fly tipson res mene gleda :D ), sva se par minut gledla in smejala drug drugemu, pol je prišo do mene, sva preplesala celo noč, sledil je teden zmenkov in zdaj sva skupaj ful srečna. :) Naj še samo povem, da si nikoli ne bi mislila, da me bo kdaj tako zadelo (na prvi pogled in da bo zadeva obojestranska) in da se bo vse tako pravljčno, filmsko ... u name it ... razvilo. Ocitno je res, kar pravijo, da se ljubezen zgodi, ko jo najmanj pričakuješ. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
*teika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *teika* » 23. Avg. 2007 21:18

hja zanimiva so ta spoznanja ja ... jz pa sm mojga pikita srečala prvič pred 2 letoma ... slučajno na mojmu dvorišču z mojim bratrancom ... z njegove strani je bla iskrca takoj kr me je ubistvu že nek cajta opazoval ... jz sm se pa nardila mal nedostopno sam mi ni dolgo ratval k me je hitr zmešou ... no in zdj sva skp še vedn zalublena ... zdej nasledn mesc 6.ga pa bo obletnca
Uporabniški avatar
MaĆkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Montenegro

Neprebrana objavaNapisal/-a MaĆkica » 24. Avg. 2007 1:04

:D :D Jst sm pa svojega sedaj bivšeega spoznala na tekmi,....Ker je ucitelj od mojga brata pr karateju...Tako sva se gledala in osvajala ..Drug dan je brata takoj sprasvou po men in to enkrat sm pa sla kao gledat brata kako trenera...Pa sva se pogovarjala in tm sva ršla do neke teme da je on sramezljiv in je reku ce greva vn pa bom vidla ....In sva sla tm sva se zazvalila....In od takrat sva postala par...sedaj sva narazen ampak ko se bova spet vidla...Bova zacela hodt...ker med nama je neka vez i strast!!! :D :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 24. Avg. 2007 1:04

mi2 mava pa z mojim ju3 leto in pol :cool:

spoznala sva se na private žurki, on čist naklan, jz pa na pou, pa mi je reku, če mam kej za zgubit, če grem plesat z njem..in jz sm clo razmišlala a mam al ne :lol: itaq sm prec zgrabla prložnost k mi je biu fuuul hud pa še lep pristop mi je meu..in ja tko se je začel :lol: uf :cool:
Uporabniški avatar
..tea. <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..tea. <3 » 24. Avg. 2007 7:51

pr men je pa to zloo zanimiw.. no ja.. js pa še moje 2 kolegice smo se s 3 tipi duble na pjački.. pol ns je wseh 6 šlo w lj, za nazaj pa še na en plc, kjer smo se po parčkih nekak mečkal.. men je biw ta tip fuuul lušn :oops: ampk sm pač misla da bo to tko k ponawad-ena noč.. neki časa swa se maw mečkala-lupčkala pa "stiskala"..pol me pa pogleda pa wpraša če nism za nč resnga..mene pa kr kap..sm rekla da ja da ubistwu sm sam d nism wedla da je njemu kj do tega..pol swa se pa ulegla na trawo pa pogowarjala :oops: oooo to je blo najlepš.. in od tega je minil že 1 let pa 1 mesec.. pa se mawa še zmer rada.. in še zmer me preseneča s takimi malenkostmi.. nwem če se wm zdi ampk to mi je blo takrat zloo lepo.. in še zdj se mawa rada <33 najbl..
je pa še neki..tud te moje kolegice k so se dobile s kolegi od mojga..no ubistwu smo se dubl na isti dan.tud one2 sta še zmer z njima.. lepoo..<33
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Avg. 2007 23:11

Jaz sem pa mojga spoznala v diskoteki... je lih nastopala Saška Lendero :lol: in jst sm bla še malo predn sm ga opazla kr malo nesrečna... pol sm ga pa vidla... kako nekam odstono zre v prazno... pa je bil toook luškan, še z bradico :cool: pa sem zbrala pogum in sem se šla predstavit... :)
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 30. Avg. 2007 13:58

Moj je pa bratranc nekoč moje prijeteljice. In ker so rabl pomoč pr eni tekmi me je prosila če vskočm pa je bil on moj mentor. Sam mi je bil tko kr en, wanna be zajeban pa te fore :? Pol smo se šli pa parkrat skupi kopat, enkat sva šla pa sama in mi je hotu dt lupčka pa sm se umaknla. Pol sm ga pa uprašala če je za resno, pa je neki razkladu pol ure, pa sploh nism poslušala ampak sm vsa panična razmišlala, kaj nej nardim :lol: To je blo to. Mesec po tem ko sva se spoznala, sva začela, skupi sva pa 16 mescov :love: In še bl zalublena k na začetku.
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 30. Avg. 2007 13:58

Moj je pa bratranc nekoč moje prijeteljice. In ker so rabl pomoč pr eni tekmi me je prosila če vskočm pa je bil on moj mentor. Sam mi je bil tko kr en, wanna be zajeban pa te fore :? Pol smo se šli pa parkrat skupi kopat, enkat sva šla pa sama in mi je hotu dt lupčka pa sm se umaknla. Pol sm ga pa uprašala če je za resno, pa je neki razkladu pol ure, pa sploh nism poslušala ampak sm vsa panična razmišlala, kaj nej nardim :lol: To je blo to. Mesec po tem ko sva se spoznala, sva začela, skupi sva pa 16 mescov :love: In še bl zalublena k na začetku.
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 30. Avg. 2007 13:59

Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 30. Avg. 2007 15:09

Midva sva se pa spoznala na obletnci 'moje' valete,k je on s kolegi pršu tja d je pokazu svoj nov avto :lach: Se prou spomnem da je samo men pustu na haubi sedet :mrgreen: na konc me je pa še dam odpelu in je mel na cd-ju njegov najljubši komad in še k ga slišm kr mravljince dobim... :oops: v soboto bo pa eno leto odkar sva skupi :love: in vsak dan ga mam rajš :freude: :hearts:
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 30. Avg. 2007 15:15

Se opravičujem za tri moja sporočila :versteck: Računalnik zašteku... :x
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Avg. 2007 15:20

Jaz pa sem eno soboto spet preživljala v enem izmed naših klubov, kjer sem prebolevala spomine na bivšega.
Pa sem videla, da so prišli v klub neki modeli in so se postavili blizu mene. Nakar me je eden izmed njih pričel ogovarjati, ker se je pač zagledal v mojo rit. Kasneje mu je ta, s katerim sem sedaj, rekel, naj me povabi na pijačo. In ga je ta kolega debelo pogledal in rekel: Ma, kak jo pa naj na pijačo povabim, če pa ne pije alkohola?!" Potem pa mi je vodo prinesel ta, ki je sedaj moj partner. In sva se začela malo pogovarjati,... In odločila sem se, da ga bom "porabila" za posteljne radosti (sva se z mojim ljubimcem ravno takrat odtujila, ker se je on vame zaljubil). Potem pa se je zgodilo to, da je hotel biti vedno več z mano in jaz bedak nisem niti pomislila, da se je model mogoče zaljubil vame. In ko je meni kapnilo, je bilo že prepozno. Model se je zaljubil na mrtvo :? :) .
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 30. Avg. 2007 18:23

Midva sva se pa v službi. Na videz sva se že doug poznala, ampak pol me je pa enga lepga pondelka prejšn mesc tko lepo pozdravu, da sm ga skoz mal drgačne učke pogledala. :) In pol sva se pr malci v jedilnici srečevala vsak dan, in vsak dan mi je zaželel dober tek, s takim lepim nasmehom.. :) U petk me je pa poklicu k seb, uradno sva se predstavla, in povabu me je vn. Že nasledn dan mi je pisu z morja, da skos name misl in od tm je šlo sam še navzgor. In zdj sva čis zalublena. :love: On še vedno dela tm, k je pač redno zaposlen, js pa trenutno ne (vsake tok časa pa). Grem pa nazaj čez dobre dva tedna in komi čakam, da se bova mal tut tm videvala. Itak vsi vejo, haha. :D
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov