Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Midva sma se pa spoznala na izpitu, haha.
Blo je tak da je on pršu na en izpit ki mu je (med drugim) ostal od lani (študira ang., tak kot js, sam da je bil pač že lani 1.letnik in ni letos hodu na nobena predavanja al pa kej), js sm pa bla tam z enim mojim sošolcem ki razn ang. študira še kitajščino, in ta moj sošolc je sošolc od njega na kit. (ful zakomplicirano), pa sta se pač onadva začela neki ment, in sm se še js pridružla, pa se mi je takoj zdel ful tak simpatičn, sam ne pa neki fuuul. Sam potem, ko sm tisti dan pršla domov, me je pa kr naenkrat neki prjel, sploh mi ni šel iz glave, in sm pol mal povprašala sošolca o njemu, dal mi je tud njegov msn, pol sma si pa pač parkrat po msnju pisala in se zmenla da se dobima na pijači. No in ko sma šla na pijačo, je blo fuuul dobr, celo večnost sma bla skup in se menla vse možno, tak neki časa zatem ko sm pršla domov, mi je pa še pisal in me tk vprašal kdaj se naslednjič dobima. Itak sm bla čist vesela, pa sm mu napisala da zarad mene kr naslednji dan. In sma se, sma bla spet ful dolg skup, ful je blo fajn, sam ni pa nč blo. Pol sma si pa spet pisala neki takoj po tistem ko sma šla narazn, pa ne vem točn kak je do tega pršlo, v glavnem napisala sm mu če pride k men, on tk ja: "ja, ampak če hočeš". Nism pričakovala da bo res pršu, ampak je, ob treh zjutri.
Pol sma pa ležala skup in se mal lupčkala, haha.
Ni blo nč takega, ampak takrat se je pač začelo, sicer ne traja še dolgo, sam sej, bomo sproti vidli kak bo to med nama. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
naju je pa na eni žurki predstavu moj bivši, tkt zdješn tip, k sva pol tud kmal nehala, no in z mojmu se najprej nisva lih štekala, oz. js ga nism prov preveč marala, čeprov sva pol začela mal vn hodt skp pa to, ampak ga nikol nism jemala k tipa, no pol kšn let kasnej, js sm lih nehala z enmu k sva bla pol leta skupi, smo šli pa skp nekam, in najprej sm bla še prov jezna kaj on dela tm pa tak
no in pol je blo mal pjače pa tko, pa sva zasrala in js sm še zmer pravla d z njim pa ne bom, pa sm bla nasledn dan spet z njim
no pol pa čez kšne 3 tedne sva pa začela in sva zdj že kr neki časa skupej

-
annabell - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
- Kraj: dolina metuljev
mi2 sva se en kup cajta po ircu pogovarjala in ubistvu nism niti točno vedla kjri je...no pol je na eni žurki pršu do mene in kr je blo notr ful glasno sva se odpraula vn, meni pa valda mrzzzz sred zime in se je on ceu večjr tresu jst pa u njegovi bundi
tko sva na dogajanje u diskoteki pozabla in ene 4 urce sedela na autobusni...tkoj nasledni dan sva se dobila na pijači...še isti večjr sva tut uradno postala par
od tkrt je že več k tri leta in pou...in ja še zmjri se ful rada spominjava tste autobusne postaje 

An apple a day keeps the doctor away, but if the doctor is cute fuck the fruite.
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Moja bivša sošolka je počitniško delala na isti firmi k on. Pa sta postala prijatelja in mi je reka da k govri z njim,da se ji zdi kot da posluša mene! da mava iste finte itd. takrat sma bla glih oba samska in naju je predstavila. pol pa sva se 1x zmenila za pijačo in od takrat traja pa traja
upam da za zmeri!

-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Ja v šoli, valda. Najprj ga ene dve let sploh niti nism tolk opazla, pol smo šli pa na en izlet, sva bla pa velik skup, mi je ratu všeč, pol ene pol leta ni blo nč, je bil nasledn izlet, tm sva se zalubla in čez pol leta začela.
In še kar traja in traja in upam da za zmerej 

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ni mi2 sva se pa spoznala na eni veselici blizu nas. sam takat je blo poletje in je bla pol sam ena taka zanikrna poletna romanca pol je pa zažgal čz en let in pou in še zmer...
more bit to za zmeraj 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
No jaz sem drugače zdaj sveže samska. Sem jaz končala, ker ni več šlo. Spoznala pa sva se v Ljubljani, ko sem jaz šla s kolegico na eno čago, ki jo je organiziral njen faks. In sva zelo zgodaj šle tja, tako da še nič folka ni blo, zato sva šle k njenem sošolcu domov, ker je imel še žurko v stanovanju. Najprej mi sploh ni bil simpatičen, v bistvu se ga sploh ne spomnim kaj dost, ker smo malo preveč spili. No in pol drugi dan on kliče to mojo kolegico pa vpraša kako sva, če sem že prišla k sebi in če mu lahko zrihta moj msn. Takoj ko sem prišla domov sva si začela pisat po msn, potem klicat, na koncu je pa on prišel v Maribor in me full presenetil...Tako se je začelo, na žalost pa dokaj hitro (3 mesece) končalo-razdalja dela svoje...
- Black Kitty
Poznala sva se že iz treningov, do iskrc je prišlo pa na plesanju četvorke ->gospodarc.
-
tanchii - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2007
midva sma se tudi prek neta spoznala - na msn me je kolegica, ki ga je poznala že prej, dala v neki skupen pogovor, pol pa me je on dodal, pa sma se začela menit... potem pa sma se parkrat veni vidla, in sma bla skup, pol pa sma se začela sama dobivat, in to je blo to 

-
tanchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spoznala sem ga tri leta preden sva začela, in sicer pri njegovi teti, ki je moja soseda. Nato moja kolegica začne hodit z njegovim kolegom in ko sem zvedela, da sta kolega, sem prosila kolegico, da zrihta dvojni zmenek. No in od takrat sva skoraj šest let skupaj. Danes mi pravi, da sem mu bila od prvega trenutka, ko me je ugledal všeč in, da sem ga prehitel pri predlogu.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Hm s frendico sva šle na pjačo po dolgmu času, v lokal kjer že dolg nism bla..pol pa pride en kolega od te moje prjatlce, in naju je povabil da se presedeva k njihovi mizi (ta kolega je mel pa še ene par kolegov, med njimi tudi on)..in takt sva se sam pogovarjala, nasledn dan sva bla pa oba povablena na isto novoletno zabavo
Baje sva se pa že skupi na morju igrala k sva bla mejhna

Baje sva se pa že skupi na morju igrala k sva bla mejhna

Za dežjem vedno posije sonce!!
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil all*starka, dne 16. Jan. 2010 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov