Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
No, jaz pa sem mojega dragega spoznala prvi šolski dan v gimnaziji..
V 3-letih sma spletla reees lepo prijateljstvo in pred 2 mesecema se je iz tega razvila ljubezen. Oba sma mela vmes nekaj neuspšnih zaljubljenosti, da sma pristala skupaj pa še zdaj ne morm vrjet.
Preveč lepo mi je 
V 3-letih sma spletla reees lepo prijateljstvo in pred 2 mesecema se je iz tega razvila ljubezen. Oba sma mela vmes nekaj neuspšnih zaljubljenosti, da sma pristala skupaj pa še zdaj ne morm vrjet.

-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Midva sva se pa spoznala prek mojih kolegov, s katerimi sem se na veliko družila, ampak njega nikoli ni blo zraven, pol pa se je na lepem začel pojavljati v njihovi družbi, ampak so se poznali že od malega. Men je bil takoj všeč, jaz njemu tudi, vendar smo se na začetku videvali samo na pijačah in na feštah, pol sem pa enkrat dobila priložnost, da mu pošljem sms in tako se je začelo - vsak dan sva si pisala, ko pa smo se spet srečali na pikniku naše klape, me je na koncu peljal domov in takrat sem dobila tudi prvi poljubček.
Od takrat dalje štejeva najina leta... 

- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
midva sva se pa na žurki spoznala... pa sva bla takrt tud prvič skup, pa sm misla, da je to sam tko mal blo... pol mi je pa za cifro reku, pa sm mu jo dala. sm misla pol da ne bo poklicu, pa me je že prec nasledn dan...
in pol sva se ceu tedn menla za pjačo pa nikol nisva najdla skupnga časa. no, pol sva se pa po enmu tedno končno dobila in me je tm v lokalu svojim frendom predstavu kot svojo punco in tko se je use začel 

Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
-
meriome - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2005
Midva sva se spoznala na netu...pet mesecev sva si prijateljsko dopisovala...nato sva šla skupaj v kino, pa dvakrat na enodnevni izlet na morje, nato me je povabil s seboj na morje za nekaj dni...in lahko bi rekla, da se je nepričakovano začelo nekaj plesti
...zdaj sva skupaj že skoraj tri leta.

-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
Jah midva z mojim lubijem pa sva se spoznala v 1 razredu OŠ
, sam da ga takrat nisem prenesla haha. Pol se je pa on v 5 klasu odselu
, pa ga nisem čist nič pogrešala hihi. No spet sva se srečala v 1 letniku gimnazije in to je blo to
, zdaj sva skupi že 7 let, in ga mam najraje na svetu
.

Qualis vita finish ita
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Js pa moj sva pa hodila na isto šolo, in sva se že na videz poznala. Všeč mi je ratal enkrat v diskaču, k je mel čis odbito, noro frizurco (blond rakezo na temnih laseh)
... Pa že prj sm bla nora na njegov band pa to...
No, enkrat sva se na eni predstavi slučajn vsedla skup, pa sva mal debatirala, pa mi je sošolka rekla, da sm mu sigurn všeč, k se smeje mojim foram, pa če prov so čist bedne...
Ko smo bli skup na smučanju sva začela hodt:) :knuddel:

No, enkrat sva se na eni predstavi slučajn vsedla skup, pa sva mal debatirala, pa mi je sošolka rekla, da sm mu sigurn všeč, k se smeje mojim foram, pa če prov so čist bedne...

Ko smo bli skup na smučanju sva začela hodt:) :knuddel:

- Black Sun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2006
- Kraj: MSN
Torej ...
Jaz sem imela eno kolegico, ki me je obupana prosila, naj ji najdem tipa. Punca je zelo zafrustrirana in se mi enostavno ni dal z njo ukvarjat. Torej sem ji dala telefonsko od kolega. Njemu se je dal z njo ukvarjat in ji je dal telefonsko od svojega najboljšega prijatelja. In tako sta si ta najboljši prijatelj in moja kolegica začela piast SMS-e, kolegica je namreč čudna in se ni hotela niti slišat, niti dobit z njim. In zgodilo se je, da je mogla it na morje (to je blo lani poleti) in je bla toook boga, da ni mela za mobi kartico in je mene prosla, naj mu pošljem SMS in mu pač povem to. Okej, sem ga poslala. Pa ni blo nič. Nisva si shranla telefonskih pa nič. Potem se je to ponovil. Jaz sem mu spet napisala SMS in zraven sarkastično pripomnila, da krasno napredujeta z deklico, ki si "ne more kupti mobi kartice". Takrat sva si oba shranla telefonske. Pol se je pa kolegici zaluštal njegove fotke in ko je bla enkrat pri meni, je šla temu mojemu koelgu na MSN-ju težit, naj ji pošlje fotko. On pa ji je rekel, da naj ga sama prosi. Torej ji je dal njegov MSN. Ampak njega takrat ni blo gor in ona ga je vpisala na mojem MSN-ju. Tako sem se začela jaz pogovarjat z njim, on pa je sčasoma sam ugotovil, da je punca brezvezna. Jaz mu pa tud nisem bla nič posebnega, ker je starejši od mene. No, potem pa sem se jeseni vpisala na en tečaj. In tam je bil on. Jaz sem ga takoj rpepoznala, ker sem mela njegovo fotko, on pa ni mel blage veze, kdo sem jaz
Torej sem ga začela zabavat ... In enkrat je pršlo do tega, da sem mu bla jaz kao jurja dolžna. In tako sem čakala na priložnost ... Ko je šel mimo mene sem mu pa stisnila jurja od monopolija v žep
In potem lepo odkorakala, se obrnila, ga pomenljivo pogledla in šla naprej (mal ženskega obnašanja zaželjenega, hehe). No, on je potem ugotovil, kdo sem jaz, in tako so najini pogovori psotajali dlje bolj intenzivni, ampak takrat sva oba imela partnerje. Potem pa se je zgodilo, da je on šel s punco narazen, jaz pa sem s svojim bla tik pred koncem. In tako sva se znašla na isti zabavi za novo leto in takrat ... Sva malo ... Aham
No, in to je blo takrat to, prišel je nov dan in kar sva imela za novo leto je pač blo takrat. In potem sva imela normalen odnos. Jaz sem se vanj noro zagledala, ko sem mu dala tisti papir v žep, sama pravim, da je bila "ljubezen na prvi žep", jaz pa sem se njemu zadopadla za novo leto. Ampak oba sva drug za drugega mislila, da ni resen. Torej sva pustial zadeve hladne. En mesec kasneje pa je meni umrl oče. In takrat se je on izkazal kot fant od fare. On je bil pri meni takoj, ko je izvedel, kaj se je zgodilo. Tkarat je bil ogromno z mano, nikol ne bom pozabila ... Fax je dal na hladno zame ... Mislim ... Noro
In potem sva začela dlje več časa preživljat skupaj in .... Enkrat so tudi najina čustva privrela na dan in zdaj se že vztrajno približujeva 4 mesecem
In do nejga res čutim toliko, kot nikoli do nikogar ne bi mogla
Hmm, in komu se da to brat?
Jaz sem imela eno kolegico, ki me je obupana prosila, naj ji najdem tipa. Punca je zelo zafrustrirana in se mi enostavno ni dal z njo ukvarjat. Torej sem ji dala telefonsko od kolega. Njemu se je dal z njo ukvarjat in ji je dal telefonsko od svojega najboljšega prijatelja. In tako sta si ta najboljši prijatelj in moja kolegica začela piast SMS-e, kolegica je namreč čudna in se ni hotela niti slišat, niti dobit z njim. In zgodilo se je, da je mogla it na morje (to je blo lani poleti) in je bla toook boga, da ni mela za mobi kartico in je mene prosla, naj mu pošljem SMS in mu pač povem to. Okej, sem ga poslala. Pa ni blo nič. Nisva si shranla telefonskih pa nič. Potem se je to ponovil. Jaz sem mu spet napisala SMS in zraven sarkastično pripomnila, da krasno napredujeta z deklico, ki si "ne more kupti mobi kartice". Takrat sva si oba shranla telefonske. Pol se je pa kolegici zaluštal njegove fotke in ko je bla enkrat pri meni, je šla temu mojemu koelgu na MSN-ju težit, naj ji pošlje fotko. On pa ji je rekel, da naj ga sama prosi. Torej ji je dal njegov MSN. Ampak njega takrat ni blo gor in ona ga je vpisala na mojem MSN-ju. Tako sem se začela jaz pogovarjat z njim, on pa je sčasoma sam ugotovil, da je punca brezvezna. Jaz mu pa tud nisem bla nič posebnega, ker je starejši od mene. No, potem pa sem se jeseni vpisala na en tečaj. In tam je bil on. Jaz sem ga takoj rpepoznala, ker sem mela njegovo fotko, on pa ni mel blage veze, kdo sem jaz

Hmm, in komu se da to brat?

-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
S frendico sva hotli nekam it za 1.5. in potem sva najdli eno enkratno ponudbo, ampak za več oseb in tko je pač šel zraven še njen tip in od njenga tipa frend, pa še nekaj frendic zraven. Spoznala pa sva se en dan predno smo šli na morje v eni kavarni, heh. Kako? Ja tko da sva si dala roke pa se predstavla
. heh, pol smo šli pa na morje, kjer smo se meli super fajn, ampak tam še nič ni bilo, se nobenmu sanjal ni, da sva si všeč... potem ko smo prišli domov... ja pol se je pa zgodil 

- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Midva sva se pa spoznala čisto po butastem. Mene sta kolegica in njen fant peljala domov, pa je fant rekel, da bomo pobrali še enega kolega, ki gre v isto smer. In je k meni prisedel on. 5 let mlajši in fuuul cute. Ampak ga sploh nisem preveč registrirala zaradi let. Potem sem se pa zalotila pri razmišljanju o tem, kako luštkan je...Čez 3 mesece pa sem bila na enem privat house partyu in je prišel do mene in me vprašal za pomoč pri Ang, ki jo inštruiram. Še vedno mi ni potegnilo, da bi rad mojo št.,ker sem mu všeč in je tja prišel samo zato da bi me videl. No, potem sva se večkrat slišala...videla...potem je pustil punco in me po otročje vprašal, če bi hodila z njim-ja to se mi je zdelo FUL luštkano-in to je bilo to. 3,5 leta že skupaj, living 2gether2.
Use your imagination...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Uh, naju je pa spoznal moj bratranc, sta hodila skp na fitnes pol pa je enkrat mene poleg povabil
In potem je fitnes kr naenkrat postal ena TOOOOOOOOOOOOOOOOOK zanimiva dejavnost, da sm postala naenkrat full zagreta za "športat"
Mislim da je še mami blo mal sumljivo od kdaj se js tok navdušujem nad rekreacijo. In potem sm mela cele travme k je bratranc šel študirat v Nemčijo (torej konc fitnesa, pa "nikol več ga nam vidla" izpadi...) Ampak se je pol kr nekak nadaljeval, sva sama hodila še naprej na fitnes (izključno zarad tega k se samemu nobenmu ne bi dal
) in pol se je druženje vedno bolj nadaljevalo še izven fitnesa... Tko da to je bolj al manj to 

-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
No, da še jaz povem...
Februarja lani smo se zbrale punce, da bi začele trenirati softball (ena oblika baseballa). Ker je interes postal precejšen, me pa same nismo mogle trenirati, so se naši prijazni fantje iz kluba (oni igrajo baseball) odločili, da nam zrihtajo trenerja. In prišel je on. Jaz sem takrat sicer imela še fanta, ampak je veza že precej škripala. No in s tem trenerjem
sva se full ujela, začeli so se doooolgi kofetki in bilo nama je fajn. S tem prejšnjim fantom sva šla potem narazen, kmalu zatem pa se je začela veza z mojim trenerjem, ki še kar traja in traja
P.s. Trener nam on sicer že nekaj časa ni več, seveda pa se meni njegove individualne ure definitivno zelo splačajo
Februarja lani smo se zbrale punce, da bi začele trenirati softball (ena oblika baseballa). Ker je interes postal precejšen, me pa same nismo mogle trenirati, so se naši prijazni fantje iz kluba (oni igrajo baseball) odločili, da nam zrihtajo trenerja. In prišel je on. Jaz sem takrat sicer imela še fanta, ampak je veza že precej škripala. No in s tem trenerjem

P.s. Trener nam on sicer že nekaj časa ni več, seveda pa se meni njegove individualne ure definitivno zelo splačajo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_