Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Na forumu od: 20. 4. 2006
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objavaNapisal/-a skatebaby » 20. Apr. 2006 14:18

spoznala sva se prek dveh bivših tipov k me sicer nista prenesla ampak predstavla sta mi ga pa vsem, prek MSNja.. in pol sva se midva dobila.. in čez nekej časa začela hodit in sva še skp.. zaročena :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 21. Apr. 2006 17:04

Naju je pa spoznala moja najbolša kolegica.Zgodil se je lani maja..jst pa kolegica sva zbrale par folka in smo ga šli skp vn pit..in kr naenkrat je blo tm ful folka k ga sploh še nikol nism vidla..in med njimi je biu on..ceu večer sva neki mutila in na konc kkšno uro predn smo šli dam,sva pristala skp.Na konc me je pospremu na bus in predn sm šla mi je reku za cifro.Jst sm bla na začetku zihr da sploh ne bo poklicu...ampak me je in že nasledn dan sva se dubla in takoj začela hodt :hearts: ..to je trajal ene dva tedna.Nato pa je on ugotovu da še ni prpravlen na resno zvezo ker kao še preboleva bivšo..in sva nehala :( ...men je blo fuul bad..bla sva skp mal več k dva tedna ampak jst sm ga mela že takrat ful rada!Nism in nism ga mogla pozabt :cry: ...pol sva se pa po ene dveh mescih in pol čist slučajno spet srečala in sva se zmenla da se nasledn dan dobiva pa greva na pijačo...in mi je nasledn dan povedu da mu je blo ves ta čas ful bad,da me ni mogu pozabt in da je šele takrat dojel da mu sploh ni blo do bivše ampak da se je samo ustrašu še ene resne zveze in pa tega da bi ga jst slučajno zajebala.In takrat sva pol spet začela..in sva še zdej skp..že 9 mescov :bussi: :love:

Dejan..RADA TE MAM!! :bussi:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 24. Apr. 2006 21:58

midva sva se pa spoznala preko njegovega brata. njegov brat je pri meni v trgovini v kateri sem takrat delala rezerviral eno verižico, in je čez par dni prišel nazaj kao še enkrat verižico pogledat in je s sabo tud brata vzel... in jst sem bla bratu všeč ampak sem glih takrat mela enga fanta že 6 mesecev iz Nemčije.
vseeno sva s tem bratom cel teden hodila na pijačke in mi je ratu tok všeč, da sem unga fanta pustila, čeprov sem se neki časa sparševala če sem se prav odločila... in odgovor je da sem se prav odločila :D , ker sva zdej že dve leti skupi in se mava bolj rada kot kdajkoli prej :lol:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 24. Apr. 2006 23:04

No jaz lahko odgovorim le za bivše. Enega sem spoznala, ker je bil prijatelj od "moje simpatije" in mi je čez čas postal full simpatičen. No po skoraj letu dni osvajanja (iz ene in druge strani) nama je uspelo najti skupaj jezik in sva skupaj preživela enkratna 4 leta. Drugega sem pa spoznala na eni žurki, samo sem mislila, da bo vse skupaj le one night staind (like always) pa se je izkazalo za nekaj več :D

Kje bom pa spoznala kakšnega novega fanta se pa pustimo presenetiti :razz:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 25. Apr. 2006 14:05

midva sva mela pa ful problemov. js sm prvo spoznala njegovga frenda k se je zatresku vame. sam js sm ga vidla bl k frenda k pa kej druzga in sva na tem tud ostala. sam on je vztrajno osvaju pol je pa men komp crknu in se je ponudu da ga poprav. in sm mu dala škatlo, nism pa vedla da jo bo odnesu k mojmu sedanjemu tipu, ker v resnic ni meu pojma o kompih :) in pol k sm js šla po kompa sm sploznala dragija. pol smo šli parkrat vsi frendje na drink in sm vidla da sm mu všeč. in sva s frendico po neumnem stavle da je vame. js sm trdila da ni. in pol smo šli enkrat na drink, pa sm vmes dobila mesič od nega, čeprov je sedu nasprot men :) pisal je pa nažalost si zgubila stavo :) tist večer vsa začela, čeprov nama je blo bedn zarad frenda. sma pol se je ta sprjaznu in zdej smo vsi best frends. aja stavo je pa on pokriu, ker je baje sam kriv da sm zgubla :) skp sva že več k en let :D
Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 23. Maj. 2006 14:49

mi2 sva se spoznala na netu (date strani pa to). 6 mesecev sva si samo dopisovala, pol pa 1. srečala v firencah. še zdej sva skupi, čeprav furava vezo na daljavo k ni tok mejhna. kmal bo 2 leti
Uporabniški avatar
mičkina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mičkina » 23. Maj. 2006 15:21

mi dva smo se pa spoznala na rojstnem dnevu od enga frenda... :D
samo meni se ni niti sanjalo da bi jst njemu lohko bal sploh všeč.. okler nism dobila tazga lepega sporočilca za lahko noč..:wink:
no in od takrat je že kr 1leto in 3mesce... :hearts:
even heaven is hell without you
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Maj. 2006 15:39

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Tecna-R
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tecna-R » 23. Maj. 2006 21:44

1 )Kje ste spoznali svojega trenutnega partnerja

2 )Kdaj ste ga prvič zagledali,

3 )Kaj ste si mislili v tistem trenuktu

1.) Prek Honda foruma. :cool:

2.) Na Honda forumu ko sm vidla njegovo slikco,v zivo pa v Lj ko sva se spoznala. :cool:

3.) On je zame. :D
jamajaka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a jamajaka » 01. Jun. 2006 12:57

hehe...midva sva se spoznala na brucvajnu.on je bil bruc, jez še ne(2let mlajša). na žur sm šla skp z njegovimi bivšimi sošolkami. je blo kar zabavno, u izi. takrat me je ogovoru in nč druzga. čez kšn mesc sm dobila njegovo cifro in mu pisala sms. čez 2 dni sva šla na drink, pa lupčka mi je dau(1 ja hehe).pol se je počas začel, ma nažalost ni doug trajal, kešn mesc, mejbi dva. to je blo letos pozim. čeprav je zej že vse poletno, kar ljubim, mi misli še vedno uhajalo v to najino zimo. ne morm ga pozabt. ne morem. še posebej zarad tega, ker je blo res noro, neverjetno, potem pa kot da bi odrezal. CUT...
počas bo, mogoče naj pa še kwa združ;)
pogum vsem
lp
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 01. Jun. 2006 13:03

Mi2 sva se kr prek MSN-a. Mi je ena prjatlca dala naslov, pa vsa se takoj čiiiist ujela :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 01. Jun. 2006 18:42

ok,jst sm svojga bivšiga spoznala na eni proslavi.cel večer je bulu vame in mi neki klicu,ampak jst sm se delala da mi je vseen.pol k sm šla pa dam, mi je dou roko in reku neki u stilu-brez zamere,pa nej pridm drug dan k nemu v kafič.bil je ful pijan in to večer je bil najmn z dvema ženskama, pa tut besede nisva spregovorila razen že prej omenenga..ampak neki me je vlekel nasledn dan v tist kafič..in glej ga zlomka pride še on,čeprou sva oba misnla da ne bo noben pršu in se kr usede zraven moje druzbe,začne čvekat znami, padla je debata,pol sem pa še jst padla na konc(v negovo postlo).je blo pa kr bedno, kr je biu to moj prvi sex in ko je on spau, sm jst ene dve uri jokala zraven, k sem se tok poceni prodala, pa kaj bo zdej kakšna sramota, sploh ga ne poznam,kaj če vsem okol pove(bli smo namreč v kraju moje babice),ampak ravno ko sem to pomislila me je fuuuuul lepo objel in stisnu k sebi(ni vedu da jokam)in jst sm si tko lepo oddahnila.naslednji dan mi je že mesedze pisau..
uglavnm fuuuul sva se zaljubila.
pa še poročila.
sam...
to se je po treh letih nažalost končal...
zdejšnega tipa, pa sem spoznala pred kratkim...
sedim na busu(lpp),model se vsede zraven,se začne neki pogovarajt po telefonu,po pa kr naenkat se obrne proti meni, se mi predstavi in me prosi za cifro telefona..
halo???
mislm ker pogum,sred busa, lah bi ga totalno osramotila al pa kej...
se začneva debatirat,mi pove da me je že dvakat vidu na busu,vse je vedu kako sem oblečena,itd itd...
uglavnm sem na sveže zaljubljena in tip jae wauuu.mislm tolk super tipa še nisem spoznala.sam ne bom ga ful hvalla,da kej ne začaram...
:) :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Jun. 2006 18:59

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 28. Jul. 2010 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Jun. 2006 19:06

lubenica napisal/-a:uglavnm fuuuul sva se zaljubila.
pa še poročila.
sam...

Res al kaj, poročena sta bla? :eek:
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 01. Jun. 2006 19:16

Mimi_M napisal/-a:
lubenica napisal/-a:uglavnm fuuuul sva se zaljubila.
pa še poročila.
sam...

Res al kaj, poročena sta bla? :eek:

ohh ja...ful žalostna zgodba...
taka ljubezen k v pravlici, na konc pa ful grd the end...kaj čmo

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov