Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Victoria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a Victoria » 08. Avg. 2004 17:34

Anna napisal/-a:
babyblue napisal/-a:Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen. No sedaj sva skupaj že 1 leto. V bistvu sm vse bivše najprej spoznala na ircu, potem pa v živo in tako naprej :) Ja očitno mi gre tako bolje, kot v živo. Preveč sm bila sramežljiva :roll:

Tud moja zgodba je tlo podobna tvoji. :)

...in moja...sam ne internet... :D
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Medulin-Lj-Maribor

OdgovorNapisal/-a spelca » 08. Avg. 2004 17:52

Z mojim sva se spoznala v srednji šoli. Bila sva sošolca im me na začetku sploh ni nič zanimal. Tako da ga v prvem letniku sploh nisem porajtala :bgdev: . Takrat je imel tudi punco in pomoje me zato ni zanimu. No proti koncu letnika pa sva se začela pogovarjat preko irca ampak v živo sva se pa bl mal pogovarjala. Vedno je skos nekaj namigovov in takrat :love: . No pol sva pa šele poleti začela med počitnicami.
Uporabniški avatar
medika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a medika » 09. Avg. 2004 13:39

jst sm pa svojemu tipu rihtala kolegico :D poznala sva se prek irca kr dost casa,ful sva se dobr ujela v pogovoru,takrat sm se mela drugega tipa...pa sm temu z irca rekla da mu zrihtam kolegico dala sm mu njeno stevilko mobitela baje sta se mal dopisovala in smo se enkrat zmenl da gremo vsi trije skp vn....ko sm ga vidla v zivo mi je bli takoj vsec jst pa njemu :oops: tista kolegica je bla mal jezna sam je bla vsen vesela za naju :razz: ....hmal bo ze pol leta da sva skupaj,ljubezen pa se traja :D
Uporabniški avatar
sončica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a sončica » 09. Avg. 2004 18:24

Jaz pa sem mojega spoznala v enem klubu, je pa v bistvu poznal mojo prijatlco. Ampak sem bla tisti večer hudo sitna, pa ga revčka sploh nisem hotla pogledat prav, se mi je pa zdel simpatičen. Pol pa sva se srečala šele čez kak mesec, na zabavi, takrat pa me je totalno zadel kupid. Pol pa se je začelo. :love:
Uporabniški avatar
medika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a medika » 11. Avg. 2004 13:29

eni pravjo da so na ircu sami cudaki...pa mamo nekatere dokaz da niso :D ,dost nas je tipe spoznalo na ircu...tko vsaj spoznas tipa predn ga vids in s tem spoznas najprej njegovo notranjost sele potem zunanjost!!! :razz:
Ce bi ena dezna kaplja lahko dokazala kako te pogresam,koliko mi pomenis,..potem bi dezevalo celo tisocletje!!!
Bodi vedno tisto kar si in ne to kar moras biti!!!
Tejch-a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a Tejch-a » 11. Avg. 2004 15:51

Jaz sem tudi mojga spoznala v prvem letniku ampak sem se mu dopadla(me je pecal)in zato mi sploh ni bil zanimiv!No pol po enem letu ko je pa obupu in me ni hoto niti pogledat sem se pa jst zalubla :runterdrueck:
Pol pa nisem vedla kako mu naj to zdaj povem saj se niti pogovarjat ni hotel z mano ker je mislil da mi gre na živce!No potem sem mu pa poslala ogrooomno sms-ov(ljubezenskih) :love: in mu naslednji dan povedala da sem mu js pisala!
Prvo je bil malo jezen je mislil da sem se samo zajebavala ko pa sem mu rekla da resno mislim in da mi je res všeč se je pa najina zvaza začela :knuddel:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a tjaska » 12. Avg. 2004 20:46

js sm ga pa srečala v sanjah...
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: maribor

OdgovorNapisal/-a tadejci » 12. Avg. 2004 20:47

tjaska napisal/-a:js sm ga pa srečala v sanjah...

kera ga te ni? :)
I never wanted anything, other than to be ur everything...
lejc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2004
Kraj: lj

OdgovorNapisal/-a lejc » 13. Avg. 2004 14:12

Midva sva se pa na morju spoznala pa sva bla po enem tednu že skupi! Kok so začetki to lušni ej!
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
anjasanja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a anjasanja » 23. Avg. 2004 10:42

Hmmm....jst sem svojega bivšega zahaklala za novo leto. Bli smo na eni žurki, v koči sredi gozda....vse je blo popolno...ko je padel prvi poljub je začelo snežiti....na koncu smo bili odrezani od sveta.
Takrat sem bila prepričana, da je on moj princ na belem konju. In izkazalo se je, da je bil kr neki cajta....4 leta in pol....
Najbolj zapravljen dan je tisti, ko se nismo nasmejali.
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Dalila » 23. Avg. 2004 16:14

Jaz sem svojga čekirala na busu, mi je bil full všeč, pa sem šla dol na isti postaji kot on, ker je bila le ena pred mojo, pa sem ugotovila da ga moj frend čaka. Srečno naklučje. Takoj sem šla valda k temu frendu da naju predstavi. Že takrat sva nekaj malega mela pa se potem precej let nisva videla in ko sva se spet srečala je iskrica poskočila ponovno in zdaj kar traja in traja. :love: :hearts:
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

OdgovorNapisal/-a Mrs. Smiley » 23. Avg. 2004 17:25

Midva sva se pa spoznala na avtobusu, na šolskem izletu v srednji šoli. Do takrat eden za drugega skoraj nisva vedela, pa sva bila že celo leto na isti šoli! Še vedno sva skupaj (kmalu bo osem let)!
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 8. 2004
Kraj: NM / LJ

OdgovorNapisal/-a majchy » 24. Avg. 2004 13:29

medika napisal/-a:eni pravjo da so na ircu sami cudaki...pa mamo nekatere dokaz da niso :D ,dost nas je tipe spoznalo na ircu...tko vsaj spoznas tipa predn ga vids in s tem spoznas najprej njegovo notranjost sele potem zunanjost!!! :razz:

Ja, jst sm tut mojga na ircu spoznala :hearts: ...res pa je, da sm tut dost čudakov in d sm z enim mela probleme :help:

LP!
cukr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004

OdgovorNapisal/-a cukr » 01. Sep. 2004 17:29

Spoznala sva se na bazenu, kjer je bil on animator. Zmedel me je tako močno, da še ga dandanes zelo ljubim.
Uporabniški avatar
Nannn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004
Kraj: Maldivi

OdgovorNapisal/-a Nannn » 02. Sep. 2004 8:17

Mojega spoznala preko neta na chatu...V bistu sem mela mal krize k sva sla z tipom narazen in sem mal brskala na netu in prisla do chatov...Irc mi ni bil vsec k je bla gor sama mularija kar pa men ni glih odgovarjal...sla sem na kupid.com in tm sem spoznala zlo velik ljudi....organiziral smo full zurke in se tud v zivo spoznaval.... :) in tako cist brez kakrsnega koli pricakovanja sem spoznala tudi mojega fanta...Skupaj sva ze 9 mesecev in vam povem da dandanes ni nobeden tabu spoznati partnerja preko neta...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov