Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
evo, jst bom pa bedna pa dolgočasna, mojga sm spoznala v KMŠju... sva se pol noči gledala, pol mi je pa natakar pijačo prnesu od njega, in sm mu šla povedat, da ful hvala, ampak da pol tut jst njemu eno plačam;)
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
hmm,...srecne zgodbice?
spoznala sva se preko neta...(z biwsim
).... in pol sva se dobila v eni diskoteki...jaz sem vedela keri je on in obratno...ampak jaz sem bila tako prestrasena...in ne wem kaj se mi je takrat rojilo v glavi...da enostavno nisem hotela iz plesisca in k njemu za sank:D no potem ko je spil bambus se je odpravil po stopnicah...jaz sem hitela do njega...in mu rekla kao da sem ga sedaj komaj videla...
tako sem prikrila majhno laz....vse je bilo ok...
potem sva spila pijacko dve...se poslovila in se vsak odpeljala na drugo stran....in ko sem prisla domov me je na mobiju ze cakal sms: srecen sem da sem te spoznal...se lahko ju3 vidiva?...potem sva se resnicno videla in naslednji dan odsla na sprehod....in tako je trajala ta romanca leto in pol...dokler se vmes ni prikradla njegova biwsa....
jebi ga...tak je life... 
spoznala sva se preko neta...(z biwsim

potem sva spila pijacko dve...se poslovila in se vsak odpeljala na drugo stran....in ko sem prisla domov me je na mobiju ze cakal sms: srecen sem da sem te spoznal...se lahko ju3 vidiva?...potem sva se resnicno videla in naslednji dan odsla na sprehod....in tako je trajala ta romanca leto in pol...dokler se vmes ni prikradla njegova biwsa....

-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Malena|8 :ja no taj mal kruta
midma sma se tut prek irc spoznala in se ful dobr razumeva, in on je tok vame zalublen da skor vsak dan 40km nardi da do mene pride, pa skos se kregava kdo bo kerga castil,jest nemu ne pustim da placa on men ne..itd........res najuje usoda skp prpelala...jest k sm že lihk 1x na let na ircu..on pa se mn...in lih tist dan sva se vidla in tist dan je bla ta iskrca..in sva tut rekla "to je to"
midma sma se tut prek irc spoznala in se ful dobr razumeva, in on je tok vame zalublen da skor vsak dan 40km nardi da do mene pride, pa skos se kregava kdo bo kerga castil,jest nemu ne pustim da placa on men ne..itd........res najuje usoda skp prpelala...jest k sm že lihk 1x na let na ircu..on pa se mn...in lih tist dan sva se vidla in tist dan je bla ta iskrca..in sva tut rekla "to je to"

all day i dream about sex-adidas
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
ženska napisal/-a:Niti ne. Saj se lahko spoznaš kjerkoli.
Drugače nisva kar navalila takoj na zvezo, ampak sva se dobila kot prijatelja , pa se je potem razvilo...
Pr nama blo neki podobnga... On je mene na ircu kliknu, na kanalu od naše šole (pa sploh ni nikol hodu tja, ampak dobr).. Pa sva se neki zafrkavala, pa je on vprašu iz kje sm, pa jz njega, pa sva oba isto odgovorila, pa en drugmu, da nej se ne zajebava.. Pol sva ugotovila, da ubistvu živiva sam par ulc narazen...

Pol sva šla pa enkrat na sprehodka, jz sm šla enkrat k njemu vin iskat (k smo misll bovlo delat), pol sva se čedalje več videvala.. In počaaas nama ratal skupi bit..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
MK - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
Sošolca sma bla na faksu..in prišla skupi šele na koncu prvega letnika..po moji krivdi..ker morem dobit kar hočem...on se pa ni takoj pustil..sej vete, izziv.. zdej sma skupi, 4,6 let..pa še neki dni..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov