Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 09. Dec. 2005 0:35

evo, jst bom pa bedna pa dolgočasna, mojga sm spoznala v KMŠju... sva se pol noči gledala, pol mi je pa natakar pijačo prnesu od njega, in sm mu šla povedat, da ful hvala, ampak da pol tut jst njemu eno plačam;)
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Dec. 2005 20:36

Jaz sem ga spoznala preko interneta in sedaj sva že več kot leto skupaj.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 09. Dec. 2005 20:43

ženska napisal/-a:Jaz sem ga spoznala preko interneta in sedaj sva že več kot leto skupaj.

to je res en zanimiu način spoznavanja, se mi zdi... :wink: :P
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Dec. 2005 20:45

Niti ne. Saj se lahko spoznaš kjerkoli.
Drugače nisva kar navalila takoj na zvezo, ampak sva se dobila kot prijatelja , pa se je potem razvilo...
playful
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a playful » 11. Dec. 2005 20:09

mi2 sva se spoznala na ircu, po prepričevanju me je pa povabu na zmenek v park, tam me je povabu na sladoled in to je blo TO. zdej sma pa skupi že skor 4 leta, ampak včasih bi ga najraje.. :box:
:D
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 12. Dec. 2005 19:14

hmm,...srecne zgodbice?

spoznala sva se preko neta...(z biwsim :D ).... in pol sva se dobila v eni diskoteki...jaz sem vedela keri je on in obratno...ampak jaz sem bila tako prestrasena...in ne wem kaj se mi je takrat rojilo v glavi...da enostavno nisem hotela iz plesisca in k njemu za sank:D no potem ko je spil bambus se je odpravil po stopnicah...jaz sem hitela do njega...in mu rekla kao da sem ga sedaj komaj videla... :D tako sem prikrila majhno laz....vse je bilo ok...

potem sva spila pijacko dve...se poslovila in se vsak odpeljala na drugo stran....in ko sem prisla domov me je na mobiju ze cakal sms: srecen sem da sem te spoznal...se lahko ju3 vidiva?...potem sva se resnicno videla in naslednji dan odsla na sprehod....in tako je trajala ta romanca leto in pol...dokler se vmes ni prikradla njegova biwsa.... :cry: jebi ga...tak je life... :evil:
andu
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a andu » 19. Dec. 2005 16:20

Midva sva se pa spoznala na plesnih vajah, vsak zase sva prišla s svojimi prijatelji, začela plesat skupaj in tako pleševa še danes. Vmes je bila seveda poroka, otrok in še kaj.
:lol:
Um išče, srce najde.
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 19. Dec. 2005 20:42

:? :roll:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a skrivnostna » 19. Dec. 2005 21:58

Malena|8 :ja no taj mal kruta

midma sma se tut prek irc spoznala in se ful dobr razumeva, in on je tok vame zalublen da skor vsak dan 40km nardi da do mene pride, pa skos se kregava kdo bo kerga castil,jest nemu ne pustim da placa on men ne..itd........res najuje usoda skp prpelala...jest k sm že lihk 1x na let na ircu..on pa se mn...in lih tist dan sva se vidla in tist dan je bla ta iskrca..in sva tut rekla "to je to" :D
all day i dream about sex-adidas
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 19. Dec. 2005 22:09

ženska napisal/-a:Niti ne. Saj se lahko spoznaš kjerkoli.
Drugače nisva kar navalila takoj na zvezo, ampak sva se dobila kot prijatelja , pa se je potem razvilo...

Pr nama blo neki podobnga... On je mene na ircu kliknu, na kanalu od naše šole (pa sploh ni nikol hodu tja, ampak dobr).. Pa sva se neki zafrkavala, pa je on vprašu iz kje sm, pa jz njega, pa sva oba isto odgovorila, pa en drugmu, da nej se ne zajebava.. Pol sva ugotovila, da ubistvu živiva sam par ulc narazen... :D Če ne bi bla skor soseda, se pomojm ne bi slišala več sploh, tko sva bla pa oba čedalje več na ircu (sej ne, da bi se lah dobila ampak dobr.. :D ).. In pol sm si jz msn zrihtala in so ble debate naprej po msnju - tko vsak dan.... Pa neki sva se menla, da greva na pijačo pa žurat, pa je vsakič en zahinavu.. (jz sm hotla vmes še njega pa prjatlco skp spravt)
Pol sva šla pa enkrat na sprehodka, jz sm šla enkrat k njemu vin iskat (k smo misll bovlo delat), pol sva se čedalje več videvala.. In počaaas nama ratal skupi bit.. :) Se je vlekl, ampak se je splačal.. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 21. Dec. 2005 23:40

Če bi dobro prebrala njen post, ki ga citiraš, ne bi sprašvala tega... :roll:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 22. Dec. 2005 16:08

Imaš prav, sem sama sebe prehitela, ker sem spregledala odebeljeni še kaj v tvojem postu. Moja napaka, se opravičujem :wink:
Sanjči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005
Kraj: dobova

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanjči » 22. Dec. 2005 20:24

hm...ja jst pa s svojmu na chatu...res smešno... sam sva sedaj že 2leti in še malo skupaj...več kt z vsemi bivšimi k sm jih uzuni do zdj spoznala...:)
sanchy
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 22. Dec. 2005 21:48

Sošolca sma bla na faksu..in prišla skupi šele na koncu prvega letnika..po moji krivdi..ker morem dobit kar hočem...on se pa ni takoj pustil..sej vete, izziv.. zdej sma skupi, 4,6 let..pa še neki dni..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
CMPK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2005
Kraj: Mal na sever in mal na vzhod od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a CMPK » 23. Dec. 2005 7:49

Ležerno naslonjen na avto ob nogometnem igrišču. Prišla me je vprašat, kaj je glasba ki jo sliši. Nekaj dni kasneje sem se že prebujal ob njej. Filmsko.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov