Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ajdita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajdita » 20. Jul. 2005 17:48

Midva sva se pa spoznala... Na velikonocni masi... In potem sva se srecala v mestu k sva oba slucajno rolala... In potem sva bla skupi, pa nisva bla, pa sva bla... In sva se vedno... Doooolg casa! Pravi, da ga je ocaral moj nasmeh... Obrabljeno, ni kaj, ampak meni je vsec ;)
Uporabniški avatar
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ciber_girl » 20. Jul. 2005 18:03

Spoznala sva se v internatu in na začetku sva bila samo kolega, nato pa se nekaj časa nisva niti pogledala. Pred enim tednom, sva se vse zmenila in postala par.... Včeraj sva bila na pijači in izmenjala sva si tudi vroč poljub in povedal mi je, da me ima rad..... Sveža ljubezen, ja.... :love:
Uporabniški avatar
Valie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valie » 20. Jul. 2005 18:52

Midva sva se na videz poznala že od osnovne šole, pa potem sva se na daleč srečevala še na avtpbusih potem pa... potem smo pa začel ircat ane :)
In sem ga čist naključno kliknila iz samega dolgčasa, no tisto poletje mi ni bilo več dolgčas :lol:

Danes pa tudi ne več, se mava še zmeraj rada :love:
Brez včeraj, ni danes
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Petrusa » 20. Jul. 2005 19:22

On je mene vidu v hotelu, kjer dela (sm bla na taboru tam), ampak ga nism šmirglala, ker je bil dvema drugima puncama iz istega tabora všeč. Ampak me ni spustu izpred oči. Ko je blo konc tabora sm ga pozabila (skoraj), pa me je čez 2 tedna poklicu (je dobu telefonsko od ene prijateljice (moje), ki je bla tud tam, in se je zatrapala v njegovega sodelavca). In je iz Velenja pršu v Kranj in zdj bo vsak cajt dve leti. :razz:
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 20. Jul. 2005 19:41

Midva sva bla sošolca v srednji šoli - ampak samo sošolca, ker je on hodu s sošolko - mojo frendico, pa tud jest sm hodila z drugmu sošolcam.
Pol sta obe zvezi propadli, njegova nekoliko prej k moja. No, ker se moj bivši s tem ni sprijaznu, jest pa moj sedanji pa sva u kratkem času postala ful dobra frenda, sva mu natvezla, da sva par... En dan kasneje pa se je to u resnici zgodilo!
Peek-a-boo!
mrvica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mrvica » 22. Jul. 2005 11:16

Ja midva z mojim bubijem sva se pa spoznala na delovnem mestu. No, pol sva mela pa oba dopust pa smo se zmenil, da se dobimo. In na morju sva pristala skp. Prov hudo!:)
dalia24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a dalia24 » 26. Jul. 2005 21:45

Z mojim sva se tudi spoznala v službi :oops:
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 31. Jul. 2005 23:03

jz glede svojga sedanjega tipa nism lih ponosna da sva se spoznala prek neta :? ampak govorim si da to ni tok pomembn važn je da sva si bla noro ušeč in da sva zdej že en mesc skup :oops: loh pa omenm en bol nenavadn kraj kjer sm spoznala tega s kerim sm nazadne hodila..to je blo pa na pogrebu..če pa to ni čist čudn pol pa ne vem :eek:
Uporabniški avatar
pikica69
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2005
Kraj: girl next door

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica69 » 01. Avg. 2005 7:49

midva sva se spoznala v koloseju (kjer jst delam)... pa sva skupi ze mal vec k pol leta :wink:
"well, that answers one question but arouses several others!"
Uporabniški avatar
čmokica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a čmokica » 01. Avg. 2005 19:46

em mi2 pa u fanu,pa smo se tko začel družit p to (k kolegi),pa dost skp wn hodl..sam morm powedat da je začel on prwi,pa ga nism hotla na začetku zdj p sm tok nora nanj da ga ne spustim :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 01. Avg. 2005 20:46

babyblue napisal/-a:Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen.

tud pri men je blo tko...trajal je pa pol leta da sva pršla skupi... in zdej sva skupi že eno lepo leto in en mesc :)
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 02. Avg. 2005 7:03

spoznala sva se pr njemu doma, moja nekdanja sošolka je njegova sestrična in sva šli k njemu. takoj sva si bla všeč. :) :) :)
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
*nami*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *nami* » 02. Avg. 2005 12:24

jst pa sem mojega vn dobila čist po nesreči. tko da so mi prijateljice pokazale nekega full dobrega tipa... jst pa sm zarila mizo in sm mislila da mi kažejo nekoga drugega ki pa je bil zame božanski :love:
potem smo ugotovile da gledamo vsaka na drugo stran bara...
čez neki dni pa sva čisto po naključju sedela pri isti mizi ker oba poznava isto kolegico in tako...... akcija :twisted:
k@ty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2005
Kraj: Loveland

Neprebrana objavaNapisal/-a k@ty » 04. Avg. 2005 12:32

Jz pa moj luby vse je bilo veliko naključje: oktobra sem imala fešto za rd tm nad mojo zidanco je bla pač še ena bedna fešta... in vstopi on visok črnih las... oko mi je padlo nanj... spravla sm ga na pleišče za kakih ammm 20sek :( nato je kmalu odeš... nisem vedla njegovega imena ampak mi je biu zelo všeč :love: nato je bla pozimi še ena fešta na kateri je biu on vidla sm ga za 2min nato je odšel... nisva se niti pozdravla... ahh ...pozabila sem ga do junija...ko sem ga vidla na motocrossu...biu je v spremstvu 3žensk... rekla sem ok..pač ma tipico! bila sem z motorjem in šla sem nekaj pogledat k njemu...tam sem videla njega začela sva se ment.... sms-i .... kolpa.... prvi poljub.... in sedaj sva skupi... :blume: :love:
Naredi nekaj, o čemer si sanjal vse svoje življenje, in doživel boš reči, o katerih si nisi upal sanjati:)
_aimee_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a _aimee_ » 04. Avg. 2005 12:58

js sn svojga lubija spoznala preko bivšega, pol sma pa na enem partyu začela hodit..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov