Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Zvezdica16 napisal/-a:pr men je blo pa tko, da me je on vidu na šoli (to je blo letos), po sva si pa začela dopisvat po msnju, pa smsih, pa sva šla že ene trikrat vn, sam se ni še nč zgodil, ker je šou zdj na morje, tko da se bova šele vidla čez ene tri tedne, ker prideva hkrati nazaj in upam, da bo kj, čeprou js sm ful v dvomih, ker mam skos v glavi, kaj bo tip iz 4.letnika delu s fazanko, mislm sj ujela sva se ful, sam skos sm v dvomih![]()
eh.. sj nismo več v srednjem veku srce! ne velja več pravilo-''iiiiiiiiiiiuuuuu bljek maturant pa že ne bo s fazanko!'' vrjemi mi da to ne velja,ne skrbi!

sej boš sama vidla kuko se bo razpletl upam na najbolše!
-
matejika - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2005
- Kraj: Maribor
Lep pozdrav!
Mi2 z mojim dragim pa sma se spoznala na netu ... in čeprav sem vedno mela dvome v takšna srečanja (zmenek na slepo) me je le prepričal in sma se dobila. Skupaj sma že eno leto in 3 mesece in mi nikoli ni bilo žal da sva se dobla...
...takšna je pač ljubezen, nikoli ne veš kdaj te sreča.
Mi2 z mojim dragim pa sma se spoznala na netu ... in čeprav sem vedno mela dvome v takšna srečanja (zmenek na slepo) me je le prepričal in sma se dobila. Skupaj sma že eno leto in 3 mesece in mi nikoli ni bilo žal da sva se dobla...

Biti najboljši, pomeni biti drugačen!
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pred tremi leti sva se dopisovala na ircu, takrat mi dala cifro in si vsake tok cajta poslala kakšen sms, nikol pa se nisva dobila.
Lansko leto enkrat decembra pa, ko sm se od nekje vračal, se dobila na bavarcu, drug dan pa šla na kavico in tko se vse začelo.
Pa živel so v istem stanovanju pred nami, samo se nismo poznali.
Kmal bo pol leta odkar sva skupi!
Lansko leto enkrat decembra pa, ko sm se od nekje vračal, se dobila na bavarcu, drug dan pa šla na kavico in tko se vse začelo.
Pa živel so v istem stanovanju pred nami, samo se nismo poznali.
Kmal bo pol leta odkar sva skupi!

I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Zeeelo skrajšana verzija najinega spoznavanja. Spoznala sva se na enem taboru, na katerega vztrajno hodiva... letos bova tam že petič, če bo vse po sreči.
No, videla sva se že prej, ampak šele ko sva bila tretjič, sva začela komunicirati in sva ugotovila, da imava veliko skupnega... Postala sva prijatelja, vsak dan sva si poslala kar nekaj e-mailov, potem so prišli na vrsto tudi sms-i... In potem sem prisegla, da tako dobrega prijatelja še nisem imela in da ne želim pokvariti prijateljstva... Pa sva šla nekajkrat na pijačko in letos novembra bosta minili 2 leti odkar sva skupaj... 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bageera napisal/-a:Enschede napisal/-a:Pa živel so v istem stanovanju pred nami, samo se nismo poznali.
aha pr vama so tut taka naključja... Pr nama tut!! Sva novembra za dan mrtvih ugotovila, da je grob njegove družine 1m stran od groba naše družine (sicer mal scary ampak ful naključje!!!!)
Sej to ni vse.
Oba fotra v isti službi, mi na začetku živel na isti ulici, kokr oni zdej živijo, mojmu bratu pa njenemu bratu isto ime, iste firme avta, ...

I'm turning like the sun
and like the stars
and like the stars
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Enschede napisal/-a:Bageera napisal/-a:Enschede napisal/-a:Pa živel so v istem stanovanju pred nami, samo se nismo poznali.
aha pr vama so tut taka naključja... Pr nama tut!! Sva novembra za dan mrtvih ugotovila, da je grob njegove družine 1m stran od groba naše družine (sicer mal scary ampak ful naključje!!!!)
Sej to ni vse.
Oba fotra v isti službi, mi na začetku živel na isti ulici, kokr oni zdej živijo, mojmu bratu pa njenemu bratu isto ime, iste firme avta, ...
Hehe ocitno nas je vec s takimi nakljucji

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004

And I''ll take you for who you are
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Midva sva se spoznala na netu...na prvi zmenek sm pršla kr k njemu domov (ko kaka kurbica
) in po 15-ih minutah sm bila že njegova. Mela sva res "krompir", ker on ni nikoli bil na ircu, takrat je pa prišel pogledat za 5 minut in nabasal name
Pa še fajn mi je, ker se lahko po skoraj dveh letih in pol samo smejim v obraz tistim dvomljivcem, ki niso vrjeli v uspešnost spoznavanja prek interneta. Jst pravim, da če sta si dva usojena, ni važno kje sta se spoznala, važna je samo ljubezen 

-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
K so bla lih nakljucja - sicer je bivsi, pa vseen : zivela sva v istem bloku, samo on se je odselil ko je bil star 4 leta, potem sva hodila na iste osnovnosolske zure (
ne vem kako je mozno da sva se tam flaila
) , potem sva oba imela iste probleme z usesom, sva obiskvala istega zdravnika, najina oceta sta tut delal ze skupi, instruirala sem mlajsega brata - bla pri njih ....
ne mores bit tak.
No pa vseeno ni blo usojeno 

Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
Pikolinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Midva sva se spoznala tudi na ircu. Najprej sva si 1 tedn tko pisarla..se klicarla...
pol sma se pa zmenla za dejt in sma šla u kino...
In od takrat sma skupi..avgusta bo 2 leti... s tem da sma šla 2x narazn za čist mal cajta.. Ampak se mama še vedn fuuul rada 

- nataska.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
Jaz sem pa mojega dragega spoznala na prijateljevi zabavi. Že takoj na začetku, ko se mi je predstavil, sem začutila metuljčke, a sem jih ignorirala, sej sem mislila, da gre le za nervozo ob spoznavanju novih ljudi in pričakovanja kako se bo zabava odvijala... Toda nekako sva tisti večer le pristala skupaj, odšla na nekaj sprehodov, na koncu pa me je dokončno začaral s svojim odličnim plesanjem. Naravnost uživala sem v plesu - še nikoli poprej tako zelo. No, in od tistega večera naprej se sedaj spoznavava že več kot leto dni. Zanimivo pa je, da sva se spoznala šele na tisti zabavi, saj sva kasneje ugotovila, da je skorajda cela poletja preživljal kakih 300m stran od mene. Očitno velja tisto: ob pravem času na pravem mestu 

-
dakota* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2004
js sm pa svojga bivsega spoznala prek frendice - ona je tist vecer hotla it vn zarad tipa k ji je biu usec, sm mogla pa z njo it ..
in sm spoznala .. njega .. ubistvu nich tazga, sam sele takrat sm se zavedala, da se neki velzga res zgodi, ko najmanj pricakujes in sploh ne misls na to ..

-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz sm fanta mojih sanj spoznala ko sem na eni prireditvi šank pospravljala in se je pelal mimo s tovornjakom in ko sem ga zagledala mi je bil tko luštkan da sm ga bulila dokler se ni odpelal. No njega je pa firbec premagal in je prišu čez 3 ure nazaj gledat katera ga je tak gledala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov