Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
midva nisma mela lubezn na prvi pogled. spoznala sva se kot sošolco v prvem letniku. začela pa hodt konec tretjega letnika. in to zato k naju je maturantski izlet zbližu pol pa še debeli rtič. in tak je stvar preresla v nekaj več. mislm da če lubezn počasa raste in se pokaže ko osebo spoznaš da tud traja. vsaj jz tak mislm.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Na netu pred slabim letom...in aprila je prvič prišel v Slovenijo
To so bili lepi dnevi!

HASTA LUEGO
-
*CaTh* - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: nad oblaki
js sm pa svojega spoznala, ko sm sla s koegico na pijaco...pa je on delal tm
sam se ni izslo

sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
mi2 z mojim lubijo sva se pa spoznala v portorožu
...joj kok je blo fajn ej!sam takrat si nebi nikoli mislila da bova kdaj tko resen par...k mi je bil tok hud
da se sploh nisem upala pomisliti na to ...zdej sva pa že skor 4leta skupi pa že 2 leti skupi živiva!! 

*Živi in pusti Živeti*
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Na srečanju nekega foruma.
Potem sva šla pa čez 3 mesece sama na pijačo.
Zavlekla se je pozno v noč, nato pa sva čez 5 dni postala parček. :knuddel:

Potem sva šla pa čez 3 mesece sama na pijačo.

Zavlekla se je pozno v noč, nato pa sva čez 5 dni postala parček. :knuddel:

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
reimi - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
jaz in moj sedaj bivši sva se spoznala na faksu, bila sva sošolca že v prvem letniku, skupaj pa sva se dala konec 4. letnika!
skupaj sva bila 3 leta, pred kratkim sva se razšla. bil je do sedaj moja največja ljubezen in čeprav me je zelo prizadel, ga ne morem pozabiti.
skupaj sva bila 3 leta, pred kratkim sva se razšla. bil je do sedaj moja največja ljubezen in čeprav me je zelo prizadel, ga ne morem pozabiti.
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
pr men je blo pa tko, da me je on vidu na šoli (to je blo letos), po sva si pa začela dopisvat po msnju, pa smsih, pa sva šla že ene trikrat vn, sam se ni še nč zgodil, ker je šou zdj na morje, tko da se bova šele vidla čez ene tri tedne, ker prideva hkrati nazaj in upam, da bo kj, čeprou js sm ful v dvomih, ker mam skos v glavi, kaj bo tip iz 4.letnika delu s fazanko, mislm sj ujela sva se ful, sam skos sm v dvomih

Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
midva sva se spoznala na faksu, kjer sva bla sošolca (se redno hecama, da je mogu na ta faks sam, da je mene spoznal
), potem ko je padu letnik sva bla kolega, potem prijatla, potem najboljša prijatla, zdej pa je moj fant. (in še pred enim letom bi glavo stavla, da mi2 pa res nikol ne boma par
)

...just breathe...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
*n*i*n*c*h*y* napisal/-a:Midva sva se pa spoznala na rojstnem dnevu od mojega sosolca. Najprej sploh nisem nameravala iti, ampak sem si potem premislila in se zdaj mi ni zal, da sem sla. Jaz sem morala prej domov, ker smo se peljali enega drugega sosolca domov in se je ta precej napil. Je pa on prisel za mano 30 km se isto noc na en petrol, kjer sva se potem srecala in od tedaj naprej, to je zdaj 5 mesecev, vidim samo njega![]()
a tak je to bilo.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov