Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
Jaz sem mojga spoznala, ko sem delala na njegovi firmi, ampak sem takrat še imela 'fanta'. Potem je bila pa ena službena zabava, pa je iskrica totalno preskočila (no,saj se je že prej kresalo, ampak jaz sem bila 'v zvezi'),sem pa 'bivšega' dala na klin (vsi okrog mene, so mi ploskali, ker je bil kreten, ampak človek si zatiska oči) in zdaj nama iskrice po letu in pol še kar preskakujejo, pa ful se imava fino in ful se imava rada in ne vidim razloga, da to ne bi trajalo 

*I love sunshine*
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva sva se pa spoznala nekje v eni piceriji. Sm ga takoj opazila, pol smo mu pa s kolegicam papirnate aviončke pošilal (valda otroc). Sam se takrat ni nč razvil. Šele pol čez 3 leta sva postala par.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
butterfly - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
Sunshine357 napisal/-a: Lahko bi se rekla, ja, vendar prisegava na to, da je bolje če se kakšen dan ne vidiva (greva posebaj žurat, al pa kdo od naju dela popoldne...)-naslednji dan je toliko bolj vroče
.
mislim, da bi js tud mogla začet to malo prakticirat...kar odkar sva začela hodit se vidiva čisto vsak dan...izjema je bil en teden,ko sem bila na jadranju...sem že htela to uresničit...samo kaj, ko pa ga potem fuuuul pogrešam

-
Anna - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2004
babyblue napisal/-a:Jaz sem mojega spoznala preko irca. pravjo da se ta ljubezen ne obnese, ampak v bistvu je najprej bilo prijateljstvo, potem pa se je razvila ljubezen. No sedaj sva skupaj že 1 leto. V bistvu sm vse bivše najprej spoznala na ircu, potem pa v živo in tako naprejJa očitno mi gre tako bolje, kot v živo. Preveč sm bila sramežljiva
Tud moja zgodba je tlo podobna tvoji.

Živi! Ljubi! Uči se!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
butterfly napisal/-a: mislim, da bi js tud mogla začet to malo prakticirat...kar odkar sva začela hodit se vidiva čisto vsak dan...izjema je bil en teden,ko sem bila na jadranju...sem že htela to uresničit...samo kaj, ko pa ga potem fuuuul pogrešam
Ti povem iz prve roke, da je tako bolje, no vsaj meni
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
butterfly napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a: Lahko bi se rekla, ja, vendar prisegava na to, da je bolje če se kakšen dan ne vidiva (greva posebaj žurat, al pa kdo od naju dela popoldne...)-naslednji dan je toliko bolj vroče
.
mislim, da bi js tud mogla začet to malo prakticirat...kar odkar sva začela hodit se vidiva čisto vsak dan...izjema je bil en teden,ko sem bila na jadranju...sem že htela to uresničit...samo kaj, ko pa ga potem fuuuul pogrešam
Mam isti problem. Vidva se vsak dan (čudn ne, če skup živiva

Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Meri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Marateja, po mojem je finta sam v tem, da si ga navajena vsak dan gledat in je to pač sestavni del tvojega "urnika". Nisi navajena bit brez njega. Kak hobi si najdi, boš videla, da bodo stvari čisto drugačne.
BTW: zakaj vse ženske to počnemo? Da se tko obesimo na tipe in potem, ko smo kak dan brez njih, kar ne vemo, kaj bi same s sabo???
BTW: zakaj vse ženske to počnemo? Da se tko obesimo na tipe in potem, ko smo kak dan brez njih, kar ne vemo, kaj bi same s sabo???
Bite me!
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
meri, dobro vprašanje.
pr meni je isto...ampak meni je tako fajn z njim, pav nič mi ni dolgčaš, pa četudi počneva različne stvari, samo, da sva blizu.
zdaj, ko je na šihtu, jaz pa še imam počitnice, mi je bad.
tako da pač ful berem in surfam po cosmo portalu - tako dan prej mine...sicerbi pa tako nonstop razmišljala kako hudo mi je, ker je on tam jaz pa tu.
pr meni je isto...ampak meni je tako fajn z njim, pav nič mi ni dolgčaš, pa četudi počneva različne stvari, samo, da sva blizu.
zdaj, ko je na šihtu, jaz pa še imam počitnice, mi je bad.
tako da pač ful berem in surfam po cosmo portalu - tako dan prej mine...sicerbi pa tako nonstop razmišljala kako hudo mi je, ker je on tam jaz pa tu.
*I love sunshine*
-
Rakica - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
Jst sem pa svojga na gimnaziji spoznala. Zgodba je pa taka: noro sem bla zalubljena v njegovga bratranca, ki je leto starejši od mene, pol je pa naslednji let moj pršu, ki je leto mlajši od mene in sm ga hotla spoznat, da bi prek njega do bratranca pršla
. No, me je pa model čist presenetu in je nekega dne preskočila iskrca
in zdaj sva še vedno skupi. Morm pa priznat, da bo njegov bratranc vedno v mojmu spominu - tko kt ene rade pogledajo za kšnim filmskim igralcem, pevcem, bo on vedno moj idol 

- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Midva sva se spoznala po velikem naklučju. S kolegicami smo bile v enem klubu in z eno izmed njih sem šla na zrak. Zunaj so eni tipi pune zatežili, da mi je že blo tak tečno in sem hotela it noter...AAAAMPAK...čez mnekaj časa se je kr naenkrat pojavil on... Ne vprašajte o čem sva se pogovarjala...o čistilnih sredstvih, katera so dobra in katera ne. Včeraj oz. danes zjutraj sva se ravno v tisti klub peljala in obujala spomine. Za vedno bom hvaležna za tisti dan...
...septembra bova imela 3 leta...
:knuddel: :bussi:
...septembra bova imela 3 leta...

Lp, Tamara
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
midva z mojim sva se poznala že dolgo dolgo, sam ni bilo čist nič med nama, mogoče zdravo zdravo pa nič več...
pol sva se pa na žuru po valeti začela pogovarjati in nekak sva pristala skupaj... v bistvu sem jaz takrat ravno pozabljala svojega sedanjega best frenda, tko da nisem pričakovala nič resnega, ampak bilo je resno, oziroma še zdaj je resno, že več kot 2 leti... ljubim ga...

pol sva se pa na žuru po valeti začela pogovarjati in nekak sva pristala skupaj... v bistvu sem jaz takrat ravno pozabljala svojega sedanjega best frenda, tko da nisem pričakovala nič resnega, ampak bilo je resno, oziroma še zdaj je resno, že več kot 2 leti... ljubim ga...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov