Kje / kako sta se spoznala [združeni temi]

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 18. Jan. 2005 23:13

midva z mojim sva se pa spoznala ko sem js štopala v diskoteko :top: pa sta mi on pa en kolega ustavla, pol smo bli pač tam skup, pa parkrat na pijačo :bia: no tako sva se zaljubila. zdaj sma pa že dve leti in pol skupaj :love:
evč
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a evč » 19. Jan. 2005 13:19

eno vprašanje za vse vas, ki ste svoje tipčke spoznale na chatu: mojo zgodbico lahko preberete pod postom kako odpreti oci - nisem mogla spat in sem sla iz firbca pogledat irc. Po 10 minutah se je oglasil en tip in sva se začela pogovarjat. Moram priznat, da me je zelo pritegnil. Vendar sama niti ne zaupam tem zadevam, sploh pa ne iščem nove zveze, dokler se ne poberem. Vseeno pa sva se lepo ujela in je predlagal da se kdaj dobiva na kofetku. Nimam pojma kaj naj storim - a mate kakšen nasvet. Sem pa sama ugotovila, da si človek ne sme zapirati možnosti in da se najlepše stvari zgodijo takrat ko jih najmanj pričakuješ.

:?:
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2005
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a *CaTh* » 19. Jan. 2005 13:26

no ja...z bivsim sva se spoznala na hokejski tekmi...tja sm šla s sošolko in s sšolcem pa še ene par jih je bilo....med njimi tudi on....med odmorom sm sla iz dvorene, da si bi kupila nekaj za pit...in za menoj je stal on ;) s katerim sm prezivela cudovita 3 leta... ;) :tear: :meeting:
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 19. Jan. 2005 13:47

evč napisal/-a:eno vprašanje za vse vas, ki ste svoje tipčke spoznale na chatu: mojo zgodbico lahko preberete pod postom kako odpreti oci - nisem mogla spat in sem sla iz firbca pogledat irc. Po 10 minutah se je oglasil en tip in sva se začela pogovarjat. Moram priznat, da me je zelo pritegnil. Vendar sama niti ne zaupam tem zadevam, sploh pa ne iščem nove zveze, dokler se ne poberem. Vseeno pa sva se lepo ujela in je predlagal da se kdaj dobiva na kofetku. Nimam pojma kaj naj storim - a mate kakšen nasvet. Sem pa sama ugotovila, da si človek ne sme zapirati možnosti in da se najlepše stvari zgodijo takrat ko jih najmanj pričakuješ.

ma sej ti ni treba takoj z njim na kavo skakat...je čist prov, da je človek mal previden pri tovstnem spoznavanju...Če je osebek res tolk fajn, si lahk najprej izmenjata ene par mailov (če ne bo za pol že približno veš kok je ura) al se zmenita pa se vsak dan ob določeni uri dobita na chatu ipd. Vsekakor pa ne kar tako na vrat na nos z enim na kavo hodit, tud če še tko lepo govori. Lahk si tud izmenjata gsm št. pa se prej parkrat slišita. Če je tipo kokr tolk normalen bo razumel...take so moje izkušnje.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 19. Jan. 2005 14:01

micamaca napisal/-a:
evč napisal/-a:eno vprašanje za vse vas, ki ste svoje tipčke spoznale na chatu: mojo zgodbico lahko preberete pod postom kako odpreti oci - nisem mogla spat in sem sla iz firbca pogledat irc. Po 10 minutah se je oglasil en tip in sva se začela pogovarjat. Moram priznat, da me je zelo pritegnil. Vendar sama niti ne zaupam tem zadevam, sploh pa ne iščem nove zveze, dokler se ne poberem. Vseeno pa sva se lepo ujela in je predlagal da se kdaj dobiva na kofetku. Nimam pojma kaj naj storim - a mate kakšen nasvet. Sem pa sama ugotovila, da si človek ne sme zapirati možnosti in da se najlepše stvari zgodijo takrat ko jih najmanj pričakuješ.

ma sej ti ni treba takoj z njim na kavo skakat...je čist prov, da je človek mal previden pri tovstnem spoznavanju...Če je osebek res tolk fajn, si lahk najprej izmenjata ene par mailov (če ne bo za pol že približno veš kok je ura) al se zmenita pa se vsak dan ob določeni uri dobita na chatu ipd. Vsekakor pa ne kar tako na vrat na nos z enim na kavo hodit, tud če še tko lepo govori. Lahk si tud izmenjata gsm št. pa se prej parkrat slišita. Če je tipo kokr tolk normalen bo razumel...take so moje izkušnje.

Ja jaz bi zavlacevala, pa se raje dalj casa pogovarjala po mail-u. Ce se bosta zastekala in si bosta pisarila bo kul. Ne it prehitro na kafe. Moja kolegica ima veliko izkusenj in tisti, ki so silili takoj na kafe, so si jo prisli samo ogledat...potem pa vec duha ne sluha...tole ni ne.
Moj sedanji (sva tud zacela na netu) pa se sploh ni spravil na zmenek, da se vidiva, mene je ze skoraj pobralo od radovednosti...on pa se kar naprej ni imel casa. Jaz pa tud nisem ne vem kako silila, predlagala pa. Pa je imel vedno vljuden izgovor... Se je tud hotel prepricat koliko sem kaj resna....
Ne hitet... ce ima resne namene bo pocakal...ce bi sploh lahko govorila o resnih namenih preko net-a.... Pisi se kaj kako se odvija. Pa prav imas, ne zapiraj si vrat, zaposli se , pa ce je treba tud s cyber deckom...
bledolicnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bledolicnica » 19. Jan. 2005 15:55

Mene pa je kolegica zvlekla ven, da gremo na pijačo, ker ma novega fanta pa se neki njegov kolega pride. Pa mi ful ni blo za it, pa vseeno grem, niti namazala se nisem prav, pa čop pa mastne lase pa to, sem mislila...zdaj mi bo pa poskusla podvalit nekega tipa, da bi lahko skupaj ven hodli. Pol pa prideva v kafič, pa je bil taaaaaak lušn, da mi je blo takoj žal, da sem tako strašilo. Pa sem mu bila vseeno všeč pa je takoj iskrica preskočla.
Od tega je zdaj 3 leta - jaz pa sem se tak branla it, he he.
ula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ula » 19. Jan. 2005 18:36

midva sva se pa spoznala poleti, ko sva oba delala v počitniško delo in se je tam pol kr dogajalo :)

in zdj sva skupi 2 leti pa še mal, pa se mava luštno :)
kristi00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kristi00 » 25. Jan. 2005 18:44

hm..midva sva se spoznala na ircu..on me je kliknu pa še men je bil na začetku ful bed pa to... pol je pa začel klicat..vedno bol pogosto..in potem k me pa kakšen dan ni nič..se mi je pa kr že čudno zdelo..no to na ircu pa prek telefona je trajala kak mesec...potem sava se pa končo neke petkove noči dobila...sedela sva na travci se pogovarjala...in...to je blo to...ful dobr.. :)
AngelOfLight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a AngelOfLight » 25. Jan. 2005 19:05

treščila na avtobusni postaji nekega petka oz zelo zgodaj zjutraj v soboto :D domov sva sla pes...
Uporabniški avatar
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bunnyka » 25. Jan. 2005 19:39

Vsec mi je biu njegov kolega pa sem prek njega (zdajsnjega fanta) hotela priti do onega drugega, pol pa je samo na1x preskocila iskrica in sem onega drugega takoj pozabla :D
zsajni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zsajni » 25. Jan. 2005 21:12

midva pa sva se spoznala 7 let nazaj kot najstnika na morju. potem sva en kratek čas še ohranjala stike,namreč on je iz Po jaz iz Kr. Potem se dve leti nisva nič slišala. V tem času sem si kupla mobitel in mu poslala pismo in mu dala svojo cifro. No pol sva se dve leti al neki tacga slišala in pol sva se zmenla da greva skupi na morje. Tako sva spet prišla skupaj in sedaj sva 2,5 leti srečno zaljubljena. :love: :love: :bussi: :knuddel:
Uporabniški avatar
*n*i*n*c*h*y*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *n*i*n*c*h*y* » 26. Jan. 2005 22:01

Midva sva se pa spoznala na rojstnem dnevu od mojega sosolca. Najprej sploh nisem nameravala iti, ampak sem si potem premislila in se zdaj mi ni zal, da sem sla. Jaz sem morala prej domov, ker smo se peljali enega drugega sosolca domov in se je ta precej napil. Je pa on prisel za mano 30 km se isto noc na en petrol, kjer sva se potem srecala in od tedaj naprej, to je zdaj 5 mesecev, vidim samo njega :love: :oops:
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 29. Jan. 2005 13:08

mmm.... :cry: mi2 sma se pa iz šole pozala...sam ni šlo,ker pač so stvari katere sm komaj potem zvedla ko sma že hodla,ni moglo it naprej
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 17. Mar. 2005 9:47

Midva sva se že prej tko mau poznala - na pogled, pol sva pa še ful po ircu govorila in to... Pol sm pa jst u diskaču do njega šla in... BUM! Počlo je :D !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 17. Mar. 2005 19:21

midva sva se spoznala v enem kafiču.sedela sem s prijateljico,prišel je njen brat,za njim pa on.ves čas me je gledal,poskušal navezat pogovor z menoj jaz pa sem bila z mislimi v službi,ker smo imeli ogromno dela(december).potem sva se srečala na kmečkem turizmu,izmenjala številke,se zmenila za pijačko in od takrat sva eno.zdaj živiva skupaj in večkrat mi reče,da ga je ta moja nezainteresiranost za njega najbolj pritegnila(ker ga ženske kar oblegajo) :x
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov